Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew tema

QUOTE(Aireda @ 2015 05 07, 20:10)

Atsiprašau už tokį klausimą nekuklų, bet o nešunta pėda conversuose? Ar dar galima kęst? biggrin.gif
Nes aš vasarą tokio tipo pirkau, ne conversus, bet tokius baltus, su raudonais dryžiukais - tai uij, no no no! Nešioju, nes gražūs, bet pėdutei ne svajonė ten biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 07 gegužės 2015 - 20:34
QUOTE(Dideja @ 2015 05 07, 06:59)

ačiū 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Dideja @ 2015 05 06, 15:52)

ir man tiks prie siu NB  biggrin.gif

dar paklausinėsiu apie juos? o kaip koja, neprakaituoja? kokį dydį kažin reikėtų imti su 24,5 cm.pėda?
teplūs?
ai, bet matau mažiausias dydis 8,5, man bus dideli verysad.gif o tokie gražūs, kur nuorodą įdėjot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2015 05 07, 20:33)
Atsiprašau už tokį klausimą nekuklų, bet o nešunta pėda conversuose? Ar dar galima kęst?  biggrin.gif
Nes aš vasarą tokio tipo pirkau, ne conversus, bet tokius baltus, su raudonais dryžiukais - tai uij, no no no! Nešioju, nes gražūs, bet pėdutei ne svajonė ten  biggrin.gif

man tuose medziaginiuose tai nea, nesunta. Nesiojau kelionej prie +20-30 tai man viskas thumbup.gif o vat turiu odinius trumpus, tai juose labiau kazkodel prakaituoja unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2015 05 07, 22:05)
man  tuose medziaginiuose tai nea, nesunta. Nesiojau kelionej prie +20-30 tai man viskas  thumbup.gif o vat turiu odinius trumpus, tai juose labiau kazkodel prakaituoja  unsure.gif

Tai super, geras.

O mergaitės mergaitės, kad tik atšiltų tie orai garantuotai, džiaugtumėmės šiluma ir vasariniu garderobu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2015 05 08, 11:11)

O mergaitės mergaitės, kad tik atšiltų tie orai garantuotai, džiaugtumėmės šiluma ir vasariniu garderobu  biggrin.gif

drinks_cheers.gif laukiu nesulaukiu. Nes siemet kaip niekad, dar iki siol su zieminiu/rudeniniu garderobu tebevaikstau doh.gif neturiu ikvepimo pavasarinio visai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2015 05 08, 13:46)
drinks_cheers.gif laukiu nesulaukiu. Nes siemet kaip niekad, dar iki siol su zieminiu/rudeniniu garderobu tebevaikstau  doh.gif  neturiu ikvepimo pavasarinio visai  unsure.gif

o aš prisijungiau prie akcijos Gegužės Mėnuo - be kelnių. wub.gif wub.gif wub.gif
Jau sėkminagi vykdau 8 d. jau su suknelėm, sijonukais thumbup.gif tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inga_: 08 gegužės 2015 - 13:06
QUOTE(inga_ @ 2015 05 08, 13:04)
o aš prisijungiau prie akcijos Gegužės Mėnuo -  be kelnių. wub.gif  wub.gif  wub.gif
Jau sėkminagi vykdau 8 d.  jau su suknelėm, sijonukais thumbup.gif  tongue.gif

kas cia per akcija g.gif nieko negirdejau biggrin.gif
o as ir vakar su kelnem ir siandien ... rolleyes.gif
Atsakyti
O as siandien su sijonu, pataikiau i akcija netycia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2015 05 08, 13:31)
O as siandien su sijonu, pataikiau i akcija netycia biggrin.gif

biggrin.gif

Nu tai ir aš tada. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(enura @ 2015 05 08, 13:14)
kas cia per akcija  g.gif  nieko negirdejau  biggrin.gif
o as ir vakar su kelnem ir siandien ...  rolleyes.gif

Man tai tik ausį rėžia tas "BE KELNIŲ", - jau geriau būt "SU SIJONU", suknelė,, ar kaip smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2015 05 08, 14:08)
Man tai tik ausį rėžia tas "BE KELNIŲ", - jau geriau būt "SU SIJONU", suknelė,,  ar kaip  smile.gif  .

tai jau jeigu tokia akcija tai reikia be jokiu kelniu eit user posted image
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2015 05 08, 14:35)

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2015 05 08, 14:14)
kas cia per akcija  g.gif  nieko negirdejau  biggrin.gif
o as ir vakar su kelnem ir siandien ...  rolleyes.gif

delfi.com buvo prieš kokią mėn. paskelbta, kad gegužės mėnuo - inicijuoti pavasarį ir kad nedėvėti kelnių tongue.gif tongue.gif na kaip praleidote tokią žinią bigsmile.gif tongue.gif ax.gif

akcija: gegužės mėnuo - be kelniųsmile.gif)))))
Papildyta:
QUOTE(enura @ 2015 05 08, 15:35)

akcija su Victorias secret
būtų geriausiai inicijuoti pavasarį lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti