Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(zuikelisv @ 2015 04 19, 12:03)
junkites as jau issiunciau converse

nera baltos spalvos su nuolaida
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2015 04 19, 14:04)
matau Concerse vis perkami,bet nesuprantu kaip jie gali būti patogūs...

nu vat ima ir būna biggrin.gif jų net paminkštintų būna. rudenį pusę Paryžiaus apvaikščiojau, neleis kompanjonės pameluot- patogu buvo, nesiskundžiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2015 04 19, 17:19)
nu vat ima ir būna  biggrin.gif  jų net paminkštintų būna. rudenį pusę Paryžiaus apvaikščiojau,  neleis kompanjonės pameluot- patogu buvo, nesiskundžiau  biggrin.gif

Paminkstintas padas ar krastai? biggrin.gif Nes man tai reiketu paminkstintu tu vietu kur daugiausia gumos, labiausiai maziausi pirstai kentejo
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2015 04 19, 16:23)
Paminkstintas padas ar krastai?  biggrin.gif Nes man tai reiketu paminkstintu tu vietu kur daugiausia gumos, labiausiai maziausi pirstai kentejo

ir padas, ir viduj medžiaga minkšta įsiūta.
Papildyta:
va, šitie minkšti ir patogūs man
http://www.converses...eather-brown-hi
converse.com pirkau
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2015 04 19, 16:19)
nu vat ima ir būna  biggrin.gif  jų net paminkštintų būna. rudenį pusę Paryžiaus apvaikščiojau,  neleis kompanjonės pameluot- patogu buvo, nesiskundžiau  biggrin.gif

tvirtinu - nesiskundė biggrin.gif
Atsakyti
Meginos, ar siandien siunciate uzsakymus? Taure dirba? smile.gif

ax.gif Ir jeigu rytoj nupirktu, tai kada mazdaug i Lietuva atkeliauja?
Dekui 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo japoniuke1: 19 balandžio 2015 - 16:45
Merginos, gal pasakysit, kurioj parduotuveje galima nusipirkti ORIGINALIU Crest burnos priemoniu? Is anksto dekoju atsakiusioms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazati @ 2015 04 19, 17:38)
Merginos, gal pasakysit, kurioj parduotuveje galima nusipirkti ORIGINALIU Crest burnos priemoniu? Is anksto dekoju atsakiusioms  4u.gif

http://www.drugstore.....lqEQ1SgUFWM8=
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2015 04 19, 18:41)

Dekinga 4u.gif
Atsakyti
Dedu Macys.com kodas SUNDAY -20% 4u.gif
Atsakyti
Sveikos. Merginos, reikia patarimo del Tahari pukiniu paltuku dydzio, didinti, mazinti, atitinka? 4u.gif Jei nesioji tarpini dydi, kuri geriau imti mazesni ar didesni? smile.gif Kainos nemazos, nors ir nesezonas, baisu prasauti su dydziu.
Atsakyti
Junkites prie Landsend.com
user posted image

Atsakyti