Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(kipitun @ 2015 04 20, 08:41)
Ar tik nebus jums kaip man su jų velvetinėm kelnėm. Su metru 6 ėmiau. Po pirmo apsirengimo kristi pradėjo. Susiaurino siuvykloje nemažai, vienu dydžiu tai tikrai, o po pirmo apsirengimo vėl kristi pradėjo. Dabar tik apsirengiu ir skalbiu kad susitrauktų.
O tos lininės kelnės irgi taip pat tamposi. Turiu dvejas, irgi 6 dydį  smile.gif  Tai nedėvėtas pardavinėsiu, tikrai nebandysiu siaurinti.

nA VA,o kai as pasiskundziau kad loft velvetkes issitampo be proto -ir iki vakaro vos ne kaip treningines kelnes atrodo, visi man rase-kad tikrai taip nera:). pasirodo ne man vienai taip.

p.s. sukneles ir sijonus su 98 klubais is lofto turiu 4 dydzio-ir viskas gerai man.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alinka: 20 balandžio 2015 - 09:14
Crazy8 -20% prisijunkite 4u.gif

Renkama 4u.gif

ToysRus
Uniqlo
Crazy8 - 20%
Forever21
Sephora -15%
Myhabit imsiu
Hanes -25% off Clearance
HM
Converse krepselyje kainos jau su nuolaida
Venus
Yoox
6pm
Landsend
Onestepahead
Gymboree
LOFT
RL
Thebodyshop
Jcrew
Sierratradingpost
Overstock.com
Nordstrom.com
Gap/OldNavy turi nuolaidu kodus svetaineje
NeimanMarcus.com 4u.gif

Ir visa kita, ko pageidaujate biggrin.gif

Temos išparduotuvė

LOFT kodukas SHAREIT smile.gif
Forever21
4u.gif
user posted image

Sierratradingpost kodukas ENI041915A
4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gerdulka: 20 balandžio 2015 - 10:42
Children place -50% bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(klaudi @ 2015 04 19, 19:46)
Sveikos. Merginos, reikia patarimo del Tahari pukiniu paltuku dydzio, didinti, mazinti, atitinka? 4u.gif Jei nesioji tarpini dydi, kuri geriau imti mazesni ar didesni? smile.gif Kainos nemazos, nors ir nesezonas, baisu prasauti su dydziu.

Patuko dydis atitiko, pūkelio, nei vieno.
Kalbu apie tahari elissa coat
Atsakyti
LOFT junkites
Freepeople
Hartstrings
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gerdulka: 20 balandžio 2015 - 13:51
Sveikos mergaites Disney siandien vienos dienos akcija, bliuskos po 8, pizamos po 10 figureles irgi , junkites, nusiunciau uzsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nesmerk @ 2015 04 20, 14:35)
Sveikos mergaites Disney siandien vienos dienos akcija, bliuskos po 8, pizamos po 10 figureles irgi , junkites, nusiunciau uzsakyma  4u.gif

Prisijungiau, labai man patinka Disney pižamos smile.gif
Atsakyti
Gal galit, kuri pasakyti, kodėl šios suknytės kainą, kur pačioje būna "similar items" rodo 34,95 USD, o kai ant jos užeinu, rodo pilną kainą.
Mano panelei labai prisireikė Elzos suknelės, bet 50 USD mokėt ranka nekyla... Gal kas dar kur kitur matė tokią? smile.gif
http://www.disneysto...366705/1000395/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smailiukexxx: 20 balandžio 2015 - 15:16
QUOTE(nesmerk @ 2015 04 20, 14:35)
Sveikos mergaites Disney siandien vienos dienos akcija, bliuskos po 8, pizamos po 10 figureles irgi , junkites, nusiunciau uzsakyma  4u.gif

prisijungsiu ir aš tuoj 4u.gif

gal kas esat pirkę bliuskytes mergytėms iš disney? su 120 cm ūgiu kokį dydį geriau rinktis 5/6 ar 7/8?... tarpinio nėr jokio, tai nebesusigaudau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alatėja_: 20 balandžio 2015 - 16:05
GreenTea dezikai kas ieskojo ax.gif
Atsakyti
dedu DSW.com 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(guziukas @ 2015 04 20, 11:44)
Children place -50% bigsmile.gif

Aha, pries pora dienu buvo maikes sale skyriui po 3,99 minus 15%, siandien 7,99 minus 50%
Atsakyti