Įkraunama...
Įkraunama...

> Meilužių santykiai, kai abu turi šeimas, Pasidal

QUOTE(Moonte @ 2015 04 15, 15:10)
Mano galva, tai buvo rekacija i pries tai parasytus pagiezingus postus. Elementarios emocijos.

O paskutinis klausimas, manau yra esminis.

Kazin kodel man papuolė tokia laimė ir niekas man pagiežingų postų nerašė. g.gif
O gal rašė, bet aš suprantu, kad tai skaudi tema žmonėms.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2015 04 15, 14:10)
Mano galva, tai buvo rekacija i pries tai parasytus pagiezingus postus. Elementarios emocijos.

O paskutinis klausimas, manau yra esminis.

O as kitaip galvoju.. Beje, iskaiciau ne tik demostruojama pasitenkinima, bet ir didziavimasi tokia veikla.
Atsakyti
QUOTE(pasikeitusi @ 2015 04 15, 15:15)
Kazin kodel man papuolė tokia laimė ir niekas man pagiežingų postų nerašė.  g.gif
O gal rašė, bet aš suprantu, kad tai skaudi tema žmonėms.

Jusu lupomis kalba zmogaus ismintis mirksiukas.gif
Ne visi geba apimti daugiau visumos, neapsiribodami vien savo pozicija. Del to is esmes ir kyla cia kvircai, nesusikalbejimas.
Papildyta:
QUOTE(JORIJA @ 2015 04 15, 15:29)
O as kitaip galvoju.. Beje, iskaiciau ne tik demostruojama pasitenkinima, bet ir didziavimasi tokia veikla.

Butent demonstruojamas, bet ne viskas kas demonstruojama yra faktas, kartais tai tik dumine uzdanga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 15 balandžio 2015 - 14:52

Nerimėja, taip jau yra, man atrodo natūralu,kad elgesys, kuris prieštarauja visuotinai priimtoms moralės normoms, bus smerkiamas. Todėl dauguma atvirų pokalbių vyksta pogrindy, per AZ.
Atsakyti
QUOTE(pasikeitusi @ 2015 04 15, 15:52)
Nerimėja, taip jau yra, man atrodo natūralu,kad  elgesys, kuris prieštarauja visuotinai priimtoms moralės normoms, bus smerkiamas. Todėl dauguma atvirų pokalbių vyksta pogrindy, per AZ.

O ka duoda smerkimas?

Klausimo uzdavimo tikslas. Kokia prasme smerkime, ka jis duoda zmogui smerkianciam ir smerkiamam? Ka itakoja smerkimas?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2015 04 15, 16:00)
O ka duoda smerkimas?

Klausimo uzdavimo tikslas. Kokia prasme smerkime, ka jis duoda zmogui smerkianciam ir smerkiamam? Ka itakoja smerkimas?

Nieko neduoda, bet mes to nepakeisim. Nors šitoje temoje aš labai smerkiančių nematau. gal tik keletas. dauguma- tiesiog nepritariantys. Kita vertus, jeigu bendruomenėse vyrautų liberalus požiūris, ar išliktų ribos tarp to, koks elgesys laikomas geru, o koks ne? g.gif

Ačiū 4u.gif

O kalbant apie forumą, kad ir kokia būtų supratinga aplinka, aš sunkiai įsivaizduoju temą, kurioje visiškai atvirai būtų aptarinėjamos meilužiškos veiklos detalės. Nes tai visada skambės ciniškai. Ir tema nuolat sukels reakciją. Pvz. pasakojimas apie žmonos skambinėjimus sukėlė ir mano neigiamą reakciją. Man atrodo įžūlu juoktis iš žmonos elgesio. Tai ne meilužės reikalas žmonos skambučių dažnis ir laikas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pasikeitusi: 15 balandžio 2015 - 15:27
QUOTE(pasikeitusi @ 2015 04 15, 16:09)
Nieko neduoda, bet mes to nepakeisim. Nors šitoje temoje aš labai smerkiančių nematau. gal tik keletas. dauguma- tiesiog nepritariantys.  Kita vertus, jeigu  bendruomenėse vyrautų liberalus požiūris, ar išliktų  ribos tarp to, koks elgesys laikomas geru, o koks ne?  g.gif

Ačiū  4u.gif

Manyciau vertinant aplinka, reiskini, aplamai faktu visuma turetu buti islaikytas nuosaikus viduriukus, balansas. Tai suteiks galimybe priarteti prie objektyvaus vertinimo, nes nebus atmetami kaip niekiniai abieju pusiu argumentai. Nes tiek smerkimas, tiek liberalumas perteklines reakcijos, nes jos nera skirtos ka keisti, nes pakeisti gali suvokus reiskinio, ivykio ir t.t. esme, kuri daugialype. Smerkimas gi skirtas deklaruoti savo neigiama poziuri, ir viskas, liberlalus poziuris, tai sivis abejingumas.
Atsakyti
QUOTE(pasikeitusi @ 2015 04 15, 16:09)

O kalbant apie forumą,  kad ir kokia būtų supratinga aplinka, aš sunkiai įsivaizduoju temą, kurioje visiškai atvirai būtų aptarinėjamos meilužiškos veiklos detalės.  Nes tai visada skambės ciniškai.  Ir tema nuolat sukels reakciją. Pvz.  pasakojimas  apie žmonos skambinėjimus sukėlė ir mano neigiamą reakciją. Man atrodo įžūlu juoktis iš žmonos elgesio. Tai ne meilužės reikalas žmonos skambučių dažnis ir laikas.

Diskusija imanoma visada su salyga kai nebandoma provokuoti, manipuliuoti.
Nes is esmes, ta pati galima parasyti adaptuotai atsizvelgiant i oponenta. Todel tas pats pateiktas ivykis gali skambeti tiek izeidzianciai, tiek kaip pasitaikancio fakto konstatavimas.
Atsakyti
QUOTE(pasikeitusi @ 2015 04 15, 15:09)

O kalbant apie forumą,  kad ir kokia būtų supratinga aplinka, aš sunkiai įsivaizduoju temą, kurioje visiškai atvirai būtų aptarinėjamos meilužiškos veiklos detalės.  Nes tai visada skambės ciniškai.  Ir tema nuolat sukels reakciją. Pvz.  pasakojimas  apie žmonos skambinėjimus sukėlė ir mano neigiamą reakciją. Man atrodo įžūlu juoktis iš žmonos elgesio. Tai ne meilužės reikalas žmonos skambučių dažnis ir laikas.

drinks_cheers.gif tikrai nera cia kuom didziuotis ir dziaugsmingai pasakoti apie tai.
Atsakyti
QUOTE(JORIJA @ 2015 04 15, 14:29)

drinks_cheers.gif Nesuprantu tokio pasipiktinimo g.gif
Atsakyti
QUOTE(pasikeitusi @ 2015 04 15, 13:51)
asmeniškai man uzkliuvo demonstratyvus jūsų pasitenkinimas esama padėtim  g.gif

nera cia ko demonstruotis, nes, jei moteris normali, o normali, tai turiu omenyje, suvokia visa situacija, kad yra kitur seima, nors cia daugelio manymu seniai tos seimos nera ir pati tos "seimos" neturi, tai kitaip snekes.

QUOTE(*South* @ 2015 04 15, 17:47)
drinks_cheers.gif tikrai nera cia kuom didziuotis ir dziaugsmingai pasakoti apie tai.

Kartais norisi issipasakoti, nes realybeje supranti, kad niekas nesuprastu.

Jei kam iskils klausimas, kokia patirtis, tai pasakau 3 metai su tuo zmogum smile.gif
Atsakyti
QUOTE(strawberry @ 2015 04 15, 22:11)
nera cia ko demonstruotis, nes, jei moteris normali, o normali, tai turiu omenyje, suvokia visa situacija, kad yra kitur seima, nors cia daugelio manymu seniai tos seimos nera ir pati tos "seimos" neturi, tai kitaip snekes.
Kartais norisi issipasakoti, nes realybeje supranti, kad niekas nesuprastu.

Jei kam iskils klausimas, kokia patirtis, tai pasakau 3 metai su tuo zmogum smile.gif

oi tas suvokia.... manau net jeigu suvokia, net jeigu seima turi, vis tiek kartais gali jausti konkurencija, iracionalu pavyda zmonai.

bet visumoje manau, kad apie zmona gerai arba nieko. 4u.gif
Atsakyti