Įkraunama...
Įkraunama...

> Meilužių santykiai, kai abu turi šeimas, Pasidal

QUOTE(pasikeitusi @ 2015 04 15, 21:36)
oi tas suvokia....  manau net jeigu suvokia, net jeigu seima turi, vis tiek kartais gali jausti konkurencija, iracionalu pavyda zmonai.

bet visumoje manau, kad apie zmona gerai arba nieko.  4u.gif

apie zmona tik gerai, nes kitaip pati labai greitai gali atsidurti jos vietoje smile.gif
Jei pasakyciau, kad net pazistu to zmogaus vaikus visai butu baisu, bet taip yra.
Atsakyti
o tai kodel judu nebandot kartu gyvent? 3m kaip ir pakankamas laikas ir aistrai perdegt, ir zmogu pazint, ir pasirinkima padaryt
Atsakyti
QUOTE(Le Murka @ 2015 04 15, 22:53)
o tai kodel judu nebandot kartu gyvent? 3m kaip ir pakankamas laikas ir aistrai perdegt, ir zmogu pazint, ir pasirinkima padaryt

g.gif tai kad pasirinkimas yra meiluziaut, o ne kartu gyvent. del gyvenimo juk jau irgi pasirinkimas padarytas.
aistra gali ilgai gyvuoti retai susitinkant. smile.gif gi nesitrini siknom.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pasikeitusi: 15 balandžio 2015 - 22:05
QUOTE(pasikeitusi @ 2015 04 15, 23:04)
g.gif tai kad pasirinkimas yra meiluziaut, o ne kartu gyvent. del gyvenimo juk jau irgi pasirinkimas padarytas.
aistra gali ilgai gyvuoti retai susitinkant.  smile.gif gi nesitrini siknom.

bet tai kokia cia seima, kai 3 m su kitu vartomasi doh.gif . parodija cia, o ne seima. tikrai netinkamas pasirinkimas reiskianpadarytas, su kuo gyvent biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Le Murka @ 2015 04 15, 21:53)

todel, kad suvoki, kad tas zmogus ne tau. Musu aistra tik sustiprejus, net nera ka lyginti, kas buvo pradzioje.
Jus visos kalbat labai pavirsutiniskai, jei galvojat, kad per tuos metus nekalbeta apie tai, kaip gyvenam, kaip galima apgaudineti, tai klystat. Cia tik mergeles neturincios patirties seimoje tokias nesamones gali prisigalvoti. Viskas yra kalbama.
Atsakyti
QUOTE(strawberry @ 2015 04 15, 23:11)
todel, kad suvoki, kad tas zmogus ne tau. Musu aistra tik sustiprejus, net nera ka lyginti, kas buvo pradzioje.
Jus visos kalbat labai pavirsutiniskai, jei galvojat, kad per tuos metus nekalbeta apie tai, kaip gyvenam, kaip galima apgaudineti, tai klystat. Cia tik mergeles neturincios patirties seimoje tokias nesamones gali prisigalvoti. Viskas yra kalbama.

tai ok, apsviesk mus, kodel tu gyveni su tokiu vyru. koks tikslas tau saugot seima su zmogum, kuri nuolat isduodi. kodel nepaleidi saves i laisve ir nesuteiki sau galimybes sutikti zmogu, kuris bus tikroji tavo obuolio pusele, kurio tau nesinores apgaudinet
Atsakyti
QUOTE(strawberry @ 2015 04 15, 23:11)

Daznai susitikdavot?kada ta aistra sustiprejo?kokia buvo pradzioj, kokia dabar?
Atsakyti
QUOTE(Le Murka @ 2015 04 15, 22:11)
bet tai kokia cia seima, kai 3 m su kitu vartomasi doh.gif . parodija cia, o ne seima. tikrai netinkamas pasirinkimas reiskianpadarytas, su kuo gyvent biggrin.gif

as ir pabreziau, kad Jusu, daugelio pasisakanciu manymu "seima". Jus nustebtumete ,kiek tokiu "seimu" yra. Ir jie apie tai nesusimasto.
Atsakyti
QUOTE(strawberry @ 2015 04 15, 23:18)
as ir pabreziau, kad Jusu, daugelio pasisakanciu manymu "seima". Jus nustebtumete ,kiek tokiu "seimu" yra. Ir jie apie tai nesusimasto.

as zinau, kad daug yra. netgi pazistu tokiu. nu bet jie nelaimingi. jie nepatenkinti tokiom savo seimom ir situacijom. ir gyvena del kazkokiu tai praktiniu priezasciu, pvz materialines geroves, ivaizdzio, pagaliau yra siaip traumuoti,mkaip aukos, nesugeba buti laimingi be nuolatinio kankinimosi.
tiesiog mano manymu tokia seima nera jokia vertybe. reikia arba gekbet jair imtis tikrai ne meiluziavimo sprendimu, arba skirtis ir gyvent pilnavercius gyvenimus atskirai. nes niekas medalio neduos uz paaukota gyvenima kazkokiai nesamonei
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Le Murka: 15 balandžio 2015 - 22:25
QUOTE(Le Murka @ 2015 04 15, 22:13)
tai ok, apsviesk mus, kodel tu gyveni su tokiu vyru. koks tikslas tau saugot seima su zmogum, kuri nuolat isduodi. kodel nepaleidi saves i laisve ir nesuteiki sau galimybes sutikti zmogu, kuris bus tikroji tavo obuolio pusele, kurio tau nesinores apgaudinet

O ar as tureciau Jus apsviesti? Juk as tik pasakiau, kaip yra. Nieko as neprivalau aiskinti 4u.gif Cia mano reikalas, kodel as saugau savo seima, nes man ji seima. O kitu nuomone man nera svarbi 4u.gif

QUOTE(AistraXXX @ 2015 04 15, 22:13)
Daznai susitikdavot?kada ta aistra sustiprejo?kokia buvo pradzioj, kokia dabar?

Cia viskas labai individualu, as buvau labai salta ir atstumianti visa laika, todel taip buvo. Jam reikejo daug laiko iki manes prieiti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tobula audra @ 2015 04 15, 05:31)
biggrin.gif
Puikiai  drinks_cheers.gif
OT kratosi atsakomybės už savo jausmus ir veidmainiauja.

Kurioje vietoje kratausi? Ir kurioje vietoje veidmainiauju?mano istorija išeskaluota,ir yra žmonių čia su kuriais apie tai noriu kalbėti,kurie žino situaciją,bet yra tokių,kurie kažką primeta,kapsto ne ten kur reikia arba perskaitė kelis postus ir kalba ne į temą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~OT~: 15 balandžio 2015 - 22:35
QUOTE(Le Murka @ 2015 04 15, 23:25)
as zinau, kad daug yra. netgi pazistu tokiu. nu bet jie nelaimingi. jie nepatenkinti tokiom savo seimom ir situacijom. ir gyvena del kazkokiu tai praktiniu priezasciu, pvz materialines geroves, ivaizdzio, pagaliau yra siaip traumuoti,mkaip aukos, nesugeba buti laimingi be nuolatinio kankinimosi.
tiesiog mano manymu tokia seima nera jokia vertybe. reikia arba gekbet jair imtis tikrai ne meiluziavimo sprendimu, arba skirtis ir gyvent pilnavercius gyvenimus atskirai. nes niekas medalio neduos uz  paaukota gyvenima kazkokiai nesamonei

Nera vieno gyvenimo modelio.Asmuo gyvenantis seimoje ir esantis trikampyje gali buti laimingesnis nei tas, kuris istikimas.

As dabar galiu sakyti kad esu laimingesne, nei tuomet kuomet turejau tik vyra. Laike vyras mane uzguita buities moterim ir tiek.Galbut jei ne vaikas, ne rutina to nebutu buve.Bet yra kaip yra.
Papildyta:
QUOTE(strawberry @ 2015 04 15, 23:30)

Cia viskas labai individualu, as buvau labai salta ir atstumianti visa laika, todel taip buvo. Jam reikejo daug laiko iki manes prieiti smile.gif

Manyje, su juo susipazinus, viskas akimirkssniu suliepsnojo
Atsakyti