Gal jau gana, ka? Kiek kartu galima ta pati per ta pati issakyti? Kad kazkas isisvems temoje eilini karta, neistikimybe nedings. Kam tai vertybe, kam ne. O kad kazkas eina i kaire, nereiskia, kad visi eis
, taip kad baikit cia rietis.

QUOTE(pasikeitusi @ 2015 04 18, 17:07)
sitie visi betiksliai barniai ir apsizodziavimai iki minimumo sumazina galimybe temoje perskaityti pikantisku istoriju 

Manyciau, paliekant ta tema meiluzems, kad jos ramiai, be smerkimo, galetu tarpusavyje pasidalinti savo isgyvenimais, abejonem, aplamai mintimis. Tai gali buti kaip prevencija neistikimybei. Musu SM meiluzes savo atzvilgiu yra saziningos, o komentuodamos kitu meiluziu "rozines" izvalgas bando nusodinti ant zemes, kad likimo drauge isvengtu galimu nemalonumu, iliuziju.
QUOTE(JORIJA @ 2015 04 18, 11:29)
O man akivaizdu, kad jums nepatinka, kad nesulaukiat palaikymo ir glostymo per galva. Jus kokia auka? Ar jums nelaime atsitiko? Pati s... malat, tai dar norit, kad zodzius i vata vyniotu?
Dar jas suprask ir patarinek
Nei jus cia kam drauge, nei ka, kad kiti tam eikvotu laika.
Gaila negaliu keiktis..

Dar jas suprask ir patarinek

Gaila negaliu keiktis..

Laki tamstos fantazija, ir su skaitymo įgūdžiais ne kas...

p.s. kad nesam draugės nebūkit tokia tikra, visos po nikais

QUOTE(Le Murka @ 2015 04 18, 11:42)
supratau kame beda
. tu tikiesi cia patarimu ir psichologines pagalbos
nu tikrai, net nepagalvojai apie tai
. ir tikrai net neketinau nieko panasaus cia tau teikti. as tiknpadiskutuot i si foruma ateinu. bet is tikro net savimeile pagloste, kad kazkas mano doskusijas uz patarima priima ir netgi psichologinei pagalbai prilygina 

nu tikrai, net nepagalvojai apie tai

Na ką gi komentuoti, kai jūs viską žinot ir jums viskas aišku

O ko jūs tikitės iš šios temos? Sakėt padiskutuoti ateinat, bet diskusija - tai dalinimasis nuomonėmis, pagrindžiant jas argumentais, o ne nurodymai kaip žmonės turi elgtis ar oponento jausmų diagnozės.
QUOTE(JORIJA @ 2015 04 18, 14:18)
Nesitycioju, jei ka..
Tik parasau postus grubesne kalba..
Papildyta:
As ant ju nepykstu, man ju gaila..

Papildyta:
As ant ju nepykstu, man ju gaila..

Tai, ką rašot, ir yra patyčios. Provokuojate konfliktus temoje.
Sakot gailestį jaučiat. O kas jums yra gailestis? Aš jūsų postuose, skirtuose meilužėms, pastebiu tik panieką ir pyktį

Cia kai kurios pas psichologus, psichiatrus siuncia, gal gali kas nors atsakyti, kodel kai kurie vede psichologai patys isivelia i trikampius?
QUOTE(JORIJA @ 2015 04 17, 12:59)
Taip tave brangusis myliu, kad dulkinuosi su kitu. Jis tiesiog mane lovoje geriau patenkina, nei tu
Atleisk, kad tau to nesakiau 20 metu

Nu taip isdulkina, kad viska aplink pamirstu.
Reik, brangusis izvelg gyvenime daug spalvu, o ne vien juoda ir balta
Tai tu mane palieki, tai supratau, kad tavo meile man nieko verta. Skaudu, kad renkiesi principus 

Nu taip isdulkina, kad viska aplink pamirstu.
Reik, brangusis izvelg gyvenime daug spalvu, o ne vien juoda ir balta

JORIJA, ar tai yra jūsų gailestis???
Ar gali žmogus, tai vadinantis gailesčiu, aiškinti kitiems apie jų jausmus?
Ta, kuri sutinka, kad čia yra gailestis, o ne pašaipa, lai pirma meta į mane akmenį.
QUOTE(Limcamca @ 2015 04 18, 12:35)
Jūs klystate. Nei patarėjo, nei psichologo vaidmens aš čia neužėmiau. Net, keista skaityti kur ir kada kam ką patariau?
Kaip argumentą, aš jums taip pat pasakysiu faktą, kad psichologai ir jų darbo metodai skiriasi. Kaip ir patirtis ar žinios, taip pat ateina iš skirtingų šaltinių. Nėra vienos enciklopedijos, su kuria dirba visi be išimties psichologai. Dėl to vieni psichologai labai gerai "sulimpa" su vienais pacientais, o kitiems deja, negali niekuom padėti. Ir arba psichologas jaučia, kad nieko gero nebus arba pacientas išeina nusivylęs. Vienas psichologas gali net keturis kartus stengtis pažinti žmogų, o kitas pvz kokiai nors problemai spręsti iš pirmo karto gali pasiūlyti kokią nors literatūrą ar pratimus ar pan.
Taip pat psichologai būna dirba su tam tikros kategorijos žmonėmis: pvz vaikų psichologai būna šiaip psichologai, būna ir tokių, kurie specializuojasi būtent vaikų su spec.poreikiais psichologijoje.
Ar įsivaizduojate situaciją: Laba diena, noriu pas jus užsiregistruoti, tik man įdomu jūsų darbo metodika ir patirtis: čia bus iš knygų ar jūs esate turėjęs meilužę?

Kaip argumentą, aš jums taip pat pasakysiu faktą, kad psichologai ir jų darbo metodai skiriasi. Kaip ir patirtis ar žinios, taip pat ateina iš skirtingų šaltinių. Nėra vienos enciklopedijos, su kuria dirba visi be išimties psichologai. Dėl to vieni psichologai labai gerai "sulimpa" su vienais pacientais, o kitiems deja, negali niekuom padėti. Ir arba psichologas jaučia, kad nieko gero nebus arba pacientas išeina nusivylęs. Vienas psichologas gali net keturis kartus stengtis pažinti žmogų, o kitas pvz kokiai nors problemai spręsti iš pirmo karto gali pasiūlyti kokią nors literatūrą ar pratimus ar pan.

Ar įsivaizduojate situaciją: Laba diena, noriu pas jus užsiregistruoti, tik man įdomu jūsų darbo metodika ir patirtis: čia bus iš knygų ar jūs esate turėjęs meilužę?
Limcamca, tikėtina, kad suklydau, primesdama jums patarėjos rolę, ar tai jūs buvot, siūliusi skyrybas. Jei supainiojau - atsiprašau

Žinau, kad psichologų darbo metodai skiriasi, bet nei vienas profesionalas nesiims dirbti su pacientu tokioje situacijoje jo nepažinęs.
Oponuodama jums, akcentavau kompetenciją ir žinias, tai yra profesionalo požymis. Jei tas profesionalas turi dar ir asmeninės patirties - tai tik sustiprina jo kompetenciją, ar nemanot taip?
Papildyta:
QUOTE(Le Murka @ 2015 04 18, 11:04)
per 9 metus forume as jau pamaciau absoliuciai visas 4 neistikimybines versijas.

QUOTE(Moonte @ 2015 04 18, 17:27)

Manyciau, paliekant ta tema meiluzems, kad jos ramiai, be smerkimo, galetu tarpusavyje pasidalinti savo isgyvenimais, abejonem, aplamai mintimis. Tai gali buti kaip prevencija neistikimybei. Musu SM meiluzes savo atzvilgiu yra saziningos, o komentuodamos kitu meiluziu "rozines" izvalgas bando nusodinti ant zemes, kad likimo drauge isvengtu galimu nemalonumu, iliuziju.
Tai ir palikit, nuo savęs pradėkit, jei nesat meilužė, nesat išgyvenus nieko panašaus ir neturit kuo pasidalinti į temą

QUOTE(S.B.M @ 2015 04 18, 18:22)
Limcamca, tikėtina, kad suklydau, primesdama jums patarėjos rolę, ar tai jūs buvot, siūliusi skyrybas. Jei supainiojau - atsiprašau
Žinau, kad psichologų darbo metodai skiriasi, bet nei vienas profesionalas nesiims dirbti su pacientu tokioje situacijoje jo nepažinęs.
Oponuodama jums, akcentavau kompetenciją ir žinias, tai yra profesionalo požymis. Jei tas profesionalas turi dar ir asmeninės patirties - tai tik sustiprina jo kompetenciją, ar nemanot taip?

Kiek zinau jiems kaip tik privalu atsiriboti nuo asmenines nuomones ir patirties

AistraXXX, senai senai esu girdejusi, kad savizudybiu skaiciumi pagal profesijas, pirmauja butent psichologai. Tiek visokiausiu emociju, jausmu matant ir girdint, matyt vistiek sunku atsiriboti pilnai

QUOTE(LapėSnapė. @ 2015 04 18, 19:05)
Tai ir palikit, nuo savęs pradėkit, jei nesat meilužė, nesat išgyvenus nieko panašaus ir neturit kuo pasidalinti į temą 

I jus meilzue, ar kazka panasaus patyrusi?
Manyciau, kad tema turi palikti tos, kurios trukdo diskutuoti temos dalyvems-seimininkems. Jei jos parodys man "duris" iseisiu. Net neprasoma iseisiu, kaip temoje diskutuos vien meiluzes, tad tapsiu tik skaitytoja. Kuo visada dazniausiai ir bunu. Treciuose labai retai bepasireiskiu.
Pasaipos tikrai yra
Bet nera patyciu
O as tai niekur neisiu..
Tikrai negalvoju, kad is savo rasliavos sitoje temoje atrodau "pukuota", bet ka gi cia padarysi
Teks jums mane uzmetyti akmenimis

O as tai niekur neisiu..

Tikrai negalvoju, kad is savo rasliavos sitoje temoje atrodau "pukuota", bet ka gi cia padarysi

Teks jums mane uzmetyti akmenimis

QUOTE(pasikeitusi @ 2015 04 18, 19:08)
Taip, kad butu kuo maziau "pikantisku" istoriju