Įkraunama...
Įkraunama...

> Meilužių santykiai, kai abu turi šeimas, Pasidal

Merginos,moterys,damos ir šavalkos skirstomes biggrin.gif o kas pasilieka,prašom duot nosinaitę,nes man liūdna šiandien..
ech ir " velnias nešė mane į šitą galerą"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~OT~: 18 balandžio 2015 - 19:33
QUOTE(Moonte @ 2015 04 18, 19:19)
I jus meilzue, ar kazka panasaus patyrusi?

Manyciau, kad tema turi palikti tos, kurios trukdo diskutuoti temos dalyvems-seimininkems. Jei jos parodys man "duris" iseisiu. Net neprasoma iseisiu, kaip temoje diskutuos vien meiluzes, tad tapsiu tik skaitytoja. Kuo visada dazniausiai ir bunu. Treciuose labai retai bepasireiskiu.

Ne jūsų reikalas ax.gif

Durų parodymas, jau nebe prašymas, o išvilkimas už pakarpos ir pendelis geron vieton ax.gif

O kam rūpi jūsų nuomonė, kas gali dalyvauti temoje, o kas negali? rolleyes.gif

Pati pasijautėt ne vietoje dėl patirties trūkumo dalintis išgyvenimais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LapėSnapė. @ 2015 04 18, 20:39)
Ne jūsų reikalas ax.gif

Durų parodymas, jau nebe prašymas, o išvilkimas už pakarpos ir pendelis geron vieton ax.gif

O kam rūpi jūsų nuomonė, kas gali dalyvauti temoje, o kas negali? rolleyes.gif

Eilinis bandymas kelti sarsala. Neidomu net. matyt demesio truksta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 18 balandžio 2015 - 19:49
QUOTE(pasikeitusi @ 2015 04 18, 19:08)
neikit, budekit  smile.gif

kaip davatka prie bažnyčios smile.gif nes neduokdie kokia mergelė su berneliu pasiglamžys be jos žinios biggrin.gif

QUOTE(Moonte @ 2015 04 18, 19:48)

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2015 04 18, 19:19)

AistraXXX, senai senai esu girdejusi, kad savizudybiu skaiciumi pagal profesijas, pirmauja butent psichologai. Tiek visokiausiu emociju, jausmu matant ir girdint, matyt vistiek sunku atsiriboti pilnai  unsure.gif

Buvau savaites pradzioje seminare, vedamo butent psichologo. "Pradziugino" , kad mano profesijos zmones, i senatve ir ima nesusikalbeti su savimi, jeigu buna vien i darbus pasinere. As ir isklausau begales istoriju. Net tyliai pamasciau, kad visgi jau turiu nukrypimu kitu ir nemanau kad jie man "I minusa" labai.
O del skirtingu poziuriu.
Kad ir tas psichologas - parode viena paveiksla ir paprase visu parasyt ka matom. Ir kaip visu atsakymai skyresi. Tad, manau, zmones skirtingi, kiti suvokimai, gerbtinas kiekvieno poziuris ir nera cia ko kibti viena kitai plaukus.O zmogaus kultura telieka kultura.
Atsakyti
QUOTE(~OT~ @ 2015 04 18, 19:23)
Merginos,moterys,damos ir šavalkos skirstomes biggrin.gif o kas pasilieka,prašom duot nosinaitę,nes man liūdna šiandien..

kas nutiko, ~OT~ ?
Atsakyti
QUOTE(~OT~ @ 2015 04 18, 20:23)

Klausom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(~OT~ @ 2015 04 18, 20:23)

Beissoul & Einius - Beautiful Life 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JORIJA @ 2015 04 18, 20:18)
Taip, kad butu kuo maziau "pikantisku" istoriju  biggrin.gif

jos plinta kitais kanalais... kaip baisus nesustabdomas virusas... bijau.gif

QUOTE(LapėSnapė. @ 2015 04 18, 20:39)

Del savo tolerancijos Moonte visada vietoj.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2015 04 18, 20:48)

Kaip pasakysit lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2015 04 18, 19:48)

Kodel jus manote, kad kazkam truksta demesio?
Gal kazkas perkaito kitaip, nei jus. Man gal panasiau, kad jums demesio truksta nuo jusu postu ilgumo. Bet kazko idomaus as juose neiskaitau.
Zinoma, kad gal jie kazkam ir patinka, puiku. Sarsalo nieks cia nekelia, o jeigu jus taip sureguojate i komentarus, tai cia jau jusu bedos smile.gif
Visos, kurios pasisako ne taip, kaip jums patinka yra kuo nors "neprotingos" ir "nesusivokusios".. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(~OT~ @ 2015 04 18, 19:23)

Imk dvi biggrin.gif
Atsakyti

QUOTE(pasikeitusi @ 2015 04 18, 21:15)
Del savo tolerancijos Moonte visada vietoj.

Dekui 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 18 balandžio 2015 - 20:32