QUOTE(Bluntė @ 2015 04 20, 14:39)
Jeigu auskarai neatitinka skelbimo, tai pirkėjas turi teisę reikalauti atgauti pinigus
aš tik pamenu pardaviau Bearpaw vienai pirkėjai..jai netiko dydis, nors net neklausė vidpadžio
gavųsi pamatė Made in china ir pradėjo mane kaltinti klastotėm
o iš tikro mama nesukišo kojos į 35 dydį... grąsino policijom, teismais
prieš pat mano gimdymą
kiek nervų praradau, bet parašiau,kad tegu eina į policiją ir rašo skundą...daro ekspertizes kad ne originalūs ... nes pati turėjau visas pirkimo sąskaitas...tada pradėjo pirkėja mane gąsdinti,kad užtampys važinėjimais po Lietuvą
bet buvau teisi ir nebijojau...
ir pinigus sakiau grąžinsiu,tik kai atgausiu batus...kad matyčiau ar ji jų nesugadino iš pykčio..o ką gali žinoti...
žodžiu visokių žmonių yra..kaip sakoma visokių reikia... bet reikia ir būti tiek sąžiningam pirkėjui, tiek padavėjui

aš tik pamenu pardaviau Bearpaw vienai pirkėjai..jai netiko dydis, nors net neklausė vidpadžio

ir pinigus sakiau grąžinsiu,tik kai atgausiu batus...kad matyčiau ar ji jų nesugadino iš pykčio..o ką gali žinoti...
žodžiu visokių žmonių yra..kaip sakoma visokių reikia... bet reikia ir būti tiek sąžiningam pirkėjui, tiek padavėjui

beabejo, dėl šventos ramybės aš jau net neprašiau gražinti siuntimo išlaidų ir apmokėti manasias. noriu tik atgauti pinigus už auskarus, kuriuos ir pati ji pripažįsta, kad ne tokie. bet kaip man juos siųsti, kai tik pradėjus viešinti problemas ir kitoms narėms rašyti, kad irgi buvo Semilgos apgautos, ji ėmė leistis į kalbas? Sąžiningas žmogus būtų iki tiek nenuėjęs. Galiausiai bus, kad išsiųsiu auskarus ir ji vėl nusiplaus, juk visą dieną ji teigė, kad auskarai yra būtent rose golden plate ir čia aš meluoju, ir tik dabar pagaliau pripažino, kad tikrai jie ne tokie kaip jos skelbime nuotraukoje.