Labas visoms, nauja tema. Pradzioj mano info: el pastas asmeniniams reikalams saulevisada113@gmail.com, uz situos atlygis reikalingas. Nededu kortu gimimo, mirties ir sveikatos klausimais, tai mano Tabu temos. Temoj viskas daroma uz nuosirdu aciu, as pati dar megstu gauti atsakymus, kaip viskas susiklosto veliau, bet sita ne visi megsta. Jeigu dar kas nors moka delioti kortas, galima prisijungti prie musu.
Klausimus geriausia formuluoti ne su "ar", bet kaip, ka daryt, kodel, ka pakeisti ir t.t. Jeigu nepavyksta taip suformuluoti, nupasakokite situacija. Itin platus klausimai, kaip "kas manes siemet laukia meiles srity" reikalauja daugiau darbo, nei kelios kortos cia temoje, taigi, i jouos kazin ar sulauksite atsakymu, tiesiog pasmulkinkite. I Az prasme rasyti yra tada, jeigu norite susitarti del asmenines konsultacijos, labdaros nebeteiksiu. Dabar dar karta pasakysiu, kodel baigiau su labdara: jeigu as darau didesni darba privaciai ir uz ji nicnieko negaunu, tuomet yra du pavojai. Arba Jus mane nuvampyruosite, arba as Jus, kazkas nukentes ir sitie dalykai vyksta pasamoniniu lygmeniu, nes tas rysys nenutraukiamas, nevyksta mainai. O sirgti ar blogai jaustis niekas nenori, tas neteisinga abieju pusiu atzvilgiu. Cia temoje taip nevyksta, nes yra isankstinis susitarimas, beigi cia neidedu tiek pastangu, kaip ta daryciau platesnej analizej. Be to, ta daugybe asmeniniu klausimu dykai ir spaudimas "greiciau atsakyk" man sukelia atstumimo reakcija, nepykit, vandenis kalba, nieko negaliu padaryt, to tiesiog nepernesu.
Troliai, kurie eina per visas burejas ir copypastina tuos pacius klausimus, ziuredami "ar vienodai pataikys", bus ignoruojami ir priezastis ta, kad Taro nera zaislas. O mes jau susizinome vienos pas kitas apie tokius veikejus.
Taipogi nesu isipareigojusi atsakyti visoms ir kuo greiciau. Jeigu praleidziu klausima, tiesiog pakelkite ji vel, kai ateinu delioti.
NUkopijavau viska is pries tai buvusios temos pirmo puslapio, nors po praeito karto situacija tikrai pasitaise ir net trolio ne vieno nebuvo. Tas dziugu. Regium parasys pati savo kontaktus. O Soled tai ka... Laukiam visos.

QUOTE(elvega @ 2015 04 15, 08:50)
Amariliai, kai as rukiau kaip kaminas man irgi sirdis uzkaldavo. o kai susinervindavau uzsidedavau nauja cigarete nuo ka tik surukytos. Tad nevaziuok vien tik ant vaistu.
Juk turi kazkoki tai savo ramybes ar relakso vieta? tai verciau keliauk ten ir pailsek , nereiks Tibeto. Tikriausiai daug dirbai ir labai pavargai.
Juk turi kazkoki tai savo ramybes ar relakso vieta? tai verciau keliauk ten ir pailsek , nereiks Tibeto. Tikriausiai daug dirbai ir labai pavargai.
Bet supranti, man net nereik susinervint, kad uzkaltu. Uzkala ir tiesiog siaip, lygioj vietoj. Jeigu uzkaltu tik susinervinus, ar kai kai koks nerimas, tai net netikrinus buciau. Psichhosomatines pirezastis as moku panaikinti, pasakojau gi, yra kvepavimo technikos, yra tie visi dalykai. Kurie padeda, jeigu uzkala del psichologiniu dalyku. Bet ne del chemijos poveikio, kaip pasalinio kito vaisto. Nu, uztat tu vaistu info lapelyje tarpe daugybes pasaliniu yra parasyta bukvaliai "mirtis". Cia vienam prie 1000 tas paskaiciuota, iki siol nesurpatau kodel taip. O nebesusinervinu as tiek daznai, simtas metu jau. Juk problemos issisprendiza lekgviau be nervinimosi, tai sita jau zinau. Nezinau kaip mest rukyt, nesuprantu. 9 menesiai nestumo, trys dar maitinimo buvo, nerukiau ne vienos, paskui paemiau cigarete ir lyg nebut buve tu metu nerukymo. Vel. Hipnotizavausi, ta knyga skaiciau, niekas, nesamones ten parasytos, tam, kas lengvai psichologiskai paveikiamas ir patiklus. Kavos va nebegaliu gert. Nu nieko, turiu as ir kita plana. Tibeta vietoj pasidaryt. Tik pasiruost tam reik.
QUOTE(IngaKo @ 2015 04 15, 10:03)
Amariliai, sukatžolių arbatėlė kažkiek palengvina širdies permušimus.
Aha, aciu. Dar turiu gudobeliu, dar man ragana sake nusipirkti pas ka nors, kas renka, ziemes, darysiu ta viska.
Ka veikiat? Man tai paskambino profesorius, prizadino, i kaima vaziuot su manim nori, tai ten relaxas buna, jeigu dirbt nereik. Darbas tik trioboj, nuo pernai privezta daiktu ir niekas neispakuota, bile kaip sumesta, tik jis nesupranta, kad reikia nors kokios tai komodos ar tai sekcijos dalies, kur ta viska sudet. Ot vyrai... Neikerta. geriau nusipirks simta visokiu planseciu dekliuku ir kavos puodeliu laikikliu i visas masinas pagal kkekvienos stiliu, negu spinta i ta kaima. Tai nieko, isversiu koki maisa ant grindu ir vel galesiu sedet ir medituot i vandeni ir miska uz jo