Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos Taro konsultacijos

Amariliai,regium,gal kuri galetum paziuret,kaip man sektusi pasiulytame darbe?Tiesa,jis laikinas,bet vis tiek knieti pabandyt.
Atsakyti
Sveikos, gal klausimas bus ne itin konkretus bet... Šiuo metu esu labai pasimetusi savo veikloje. Studijos absoliučiai netenkina, noriu ieškotis darbo, bent derinamo su studijomis ar vasarai, bet tokios mano minties dauguma artimųjų nepalaiko. Nežinau ką daryti, jaučiuosi nelaiminga ir nenaudinga šiuo gyvenimo periodu... Tai norėjau pasikonsultuoti tiesiog ką daryti...ar verta kažkokį darbelį ieškotis, ar verta dėti viltis į dabartines studijas, nes šiuo momentu atrodo kad esu ir būsiu absoliučiai niekur netinkama.
Atsakyti
Merginos, būtų gerai, jei klausimus adresuotumėte konkrečiai Amariliai arba Regium, kitaip susidaro šioks toks nepatogumas ir klausimas gali likti neatsakytas.
Atsakyti
Labas vakaras smile.gif

Regium, gal Jus galetume paziureti : atsirado mano gyvenime vienas vyriskis S., kokie jo ketinimai mano atzvilgiu?
Aciu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liniukass @ 2015 04 16, 19:53)
Labas vakaras smile.gif

Regium, gal Jus galetume paziureti : atsirado mano gyvenime vienas vyriskis S., kokie jo ketinimai mano atzvilgiu?
Aciu. smile.gif

Kortos rodo, kad jokių rimtų, įsipareigojančių santykių šis žmogus šiuo momentu nei gali, nei nori kurti, nes yra po rimtų santykių nutraukimo. Tiesiog Jumyse jis rado laikiną užuovėją. Nesuklyskit, matydama kažkokią pradžią.
Atsakyti
QUOTE(vikutea @ 2015 04 16, 16:44)
Laba diena,
ramybės neduoda buvęs vaikinas, ką daryti?
kada jis atstos nuo manęs?

Klausimas regium.
Atsakyti
QUOTE(vikutea @ 2015 04 16, 20:16)
Klausimas regium.

Buvęs vaikinas yra nepraradęs vilties Jus susigrąžinti, pasiruošęs konkuruoti su bet kuo ir laimėti. Šiaip tai labai neramus, nelabai stabilus žmogus, nesugebantis tvarkytis savarankiškai savo gyvenimą. Jūs jam atstojate šeimą. Taigi, jokių vilčių, jokių kalbų, jokių pamokymų. Visiškas stabdys, tiek jo atžvilgiu, tiek savo viduje. Visiška tyla.

Atsakyti
QUOTE(Ramiele @ 2015 04 16, 18:45)
Sveikos, gal klausimas bus ne itin konkretus bet... Šiuo metu esu labai pasimetusi savo veikloje. Studijos absoliučiai netenkina, noriu ieškotis darbo, bent derinamo su studijomis ar vasarai, bet tokios mano minties dauguma artimųjų nepalaiko. Nežinau ką daryti, jaučiuosi nelaiminga ir nenaudinga šiuo gyvenimo periodu... Tai norėjau pasikonsultuoti tiesiog ką daryti...ar verta kažkokį darbelį ieškotis, ar verta dėti viltis į dabartines studijas, nes šiuo momentu atrodo kad esu ir būsiu absoliučiai niekur netinkama.

Klausimas regium smile.gif Ačiū
Atsakyti
Regium, deliok kol kas viska, ka nori, man slabo. Paskui ten atsirinks kam reikia. As su privatu dorojuos pamazele, paskui eisiu miegot. Ir po to vel grisiu ten. Tiesiog... Ir pasiusk man kokiu geru energiju, nes jau autopilotas nori jungtis. Geriu visokias arbatas tas nuo sirdies uzkalimo.
Atsakyti
QUOTE(Ramiele @ 2015 04 16, 21:16)
Klausimas regium  smile.gif Ačiū

Šitas klausimas irgi nėra paprastas, tai egzistenciniai dalykai ir kelios kortos nelabai ką parodys. Reikėtų žiūrėti Jūsų dabartinio laikotarpio išsamią analizę, kokia energetika, kokios kryptys palankios Jums būtent dabar ir t.t.
Net iš kelių kortų galiu pasakyti, kad ten kur mokotės visai ne Jūsų rogės, kažkieno iliuzijos ir siekimas nepasiekiamo. Nieko šioje srityje nepasieksite. Šokti į bet kokį darbelį labai nepalanku
Pagrindinis patarimas: nesiblaškykit, sustokit ir labai gerai išsiaiškinkit, ko pati norit, kokie Jūsų potraukiai, tikslai.Vidinis aiškumas, susivokimas savyje pačioje ir tada pirmyn be baimės, kad nepatiks kitiems. Ir dar, pradžiai nereikėtų nerealių tikslų, nuslopinti reikia nerealias viltis, norus ir poreikius. Jums tiktų posakis"Pamažu važiuosi toliau nuvažiuosi"
Papildyta:
QUOTE(Amariliai @ 2015 04 16, 21:21)
Regium, deliok kol kas viska, ka nori, man slabo. Paskui ten atsirinks kam reikia. As su privatu dorojuos pamazele, paskui eisiu miegot. Ir po to vel grisiu ten. Tiesiog... Ir pasiusk man kokiu geru energiju, nes jau autopilotas nori jungtis. Geriu visokias arbatas tas nuo sirdies uzkalimo.

Aš kiek galėsiu, tiek pažiūrėsiu. Viskas pas tave susitvarkys, jei pati savo mintimis pasiųsi nurodymą ten viskam susitvarkyti. Mūsų kūnas ,tiek fizinis, tiek visi kiti aplink jį esantys, pajėgus viską pats susitvarkyti, jei jam netrukdom. ten tokia sistema, kad oho. Bet pagrindinis viršininkas visame tame - mūsų mintys.
Atsakyti

Tai dekui. Zinau, ka man sakai, aciu uz ta palaikyma. Zinai, vat toks dalykas. As 6 metus turejau iproti sedet prie kompo ir rasyt, bet sesdavau visad taip ant sulenktos desines kojos. Is pradziu, aisku, nieko. Pries pusmeti man eme ta sanari truputi skaudet, bet as nelabai demesio kreipiau, nes mano skausmo slenkstis tas aukstai labai. Na pvz migrena ir gimdymas tai yra skausmai, o kitkas yra niekai. Njum paskaiciau as cia, gavau patarima viena nebloga, tam sykiui suveike, vienai ar tai dviem dienom. Nu ir vel, tas iprotis taip sedet ir rasyt. Toliau ta sanari kankinau, uzsimirstu, nagi 6 metai tokios padeties per dienu dienas. Vakar reikejo eit, vaziuot, padeti zmogui fizini darba dirbt, nest kai ka, ko jis negali del nugaros savo ir daugybes savo metu. Nu ir jis apacioj masinoj manes laukia, raso skambina, greiciau, mes nespejam ten kur reik spet, liko viena minute ir t.t. As nieko, sakau ateinu. Kol islipau is lovos ir nusileidau laiptais, paskui takeliu iki tos masinos... Jis sako Tave i raudona kryziu reik vezt. Tu nepaeini. As ne, paeinu dar, nu bisky skauda, gal atrodo nelabai graziai, nesvarbu. Na kad as kategoriskai ne, tai dar nenuveze, bet per jega sukiso vaistu nuo skausmo. Sako baik, ka tu darai. Nieko as nenesiau, nese mane, kol suveike tie vaistai ir pasidare lengviau truputi eit paciai. Ta sirdis kala savo ruoztu, nors as nesinervinu, sakau gi, pati zinau, ka padariau ir kodel cia viskas, man tu dvasiniu priezasciu nereik, as nepernesu sito. Siandien as tam paciam stovy po poliklinikas ir kontoras, kurioms deadline'as jau, nebegaliu atidet. Ryt tas pats laukia. Pirmadieni tas pats. Zinau as visas dvasines ir nedvasines pirezastis tu dalyku, tiesiog as padariau klaidu, o uz klaidas tenka sumoket. As nesiskundziu. Taip man ir reikia. Tas netgi siek tiek permusa dvasine kancia del tu paciu klaidu. Man sitaip Dievas palengvina atgailos procesa. Vaistinej prie namu man pasake, kad gliukozaminas cia yra reikalingas ir jei nepajegsiu gaut recepto, duos taip. Po to, kai netycia mano piniginej liko profesoriaus VIP nuolaidu kortele (kur nuolaida keliolika kartu didesne ir tu VIP korteliu kelios ter isvis sitam vaistiniu tinkle), nuo tos dienos man eme parduot viska, bet ka, turiu as receptus ar neturiu. Nemuilint smegenu ir gerbt. Nes jie zino dabar, kieno gi ta kortele, bet nezino kaip tas zmogus su manimi susijes. Tai dabar as paemiau ta laptopa senoli pensininka ir viska darau guledama. Labiausiai as noriu, kad susitvarkytu mano padarytos klaidos, o tada ir vaistai nedarys blogio, gal ju ne nereikes. Arba reikes trumpai ir mazai. Jokiu uzsakymu as nesiunciu, as tiesiog atgailoj, uzsakymams netinkamas metas. Pretenziju anei noru turet as neturiu teises kol kas. kai pasibaigs sitas, tada ir galima bus uzsakymus ir norus realizuotis. Cia ne mazochizmas, as tiesiog puikiai suvokiu kas vyksta.
Atsakyti
QUOTE(Solemn still @ 2015 04 15, 21:31)
Laba,
Amarliai kai turesi laiko gal gali paziureti:
Kokios mano perspektyvos kaip moteriai bendraujant su vyriskiu R.? Aciu.

Peradresuoju regium
Atsakyti