Regium, gal galite žvilgtelt: antradienį turėsiu svarbų darbine prasme renginį. Kaip man ten seksis? susitiksiu su žmonėmis, kurie turi įtakos mano karjerai...
Ačiū.

Laba diena , norėčiau ir aš kreiptis su klausymu tiksiau pora klausymų jei galima ? Regium Jūs gal turėsit laiko .
1- Santykiai su ex..verta iš naujo lipdytis? Neverta? Jis D As J ( bendraujam graziai ,lyg zaismingai net, todel ir minciu visokiu kyla)
2.- horizonte nusimato naujas vyras-nauji santykiai? Yra simpatija bet...ten vienpusis eismas
deja..
As labai dekinkga Jums uz atsakymus.
1- Santykiai su ex..verta iš naujo lipdytis? Neverta? Jis D As J ( bendraujam graziai ,lyg zaismingai net, todel ir minciu visokiu kyla)
2.- horizonte nusimato naujas vyras-nauji santykiai? Yra simpatija bet...ten vienpusis eismas

sveikos. grizau. kaip gyvenat? kuriai cia ka atsakyt? Regium dviem etatais dirba

QUOTE(ralija @ 2015 05 01, 13:03)
Regium, gal galite žvilgtelt: antradienį turėsiu svarbų darbine prasme renginį. Kaip man ten seksis? susitiksiu su žmonėmis, kurie turi įtakos mano karjerai...
Ačiū.

Seksis Jums gerai, ypač galutinis rezultatas bus geras. Turiu mintyje, kad pats renginys gal ir suteiks nemažai streso, įtampos bendraujant, bet rezultatas bus labai geras ir pasireikš visai netolimoje ateityje. Ir dar, palankiau elgtis išlaikytai, santūriai bendraujant, stengtis mažiau kalbėti apie tai, ko nelabai išmanote. Nesistenkite pernelyg demonstruoti save, protingas santūrumas šiuo atveju Jums palankesnis.
Papildyta:
QUOTE(Amariliai @ 2015 05 02, 10:44)
Sveika, sveika. Smagu visada ,kai grįžti. Nedirbu nei puse etato, nes irgi esu užsiiėmusi kitais dalykais . Taigi, perimk vairą į savo rankas.
Papildyta:
QUOTE(Jur-Gita @ 2015 05 01, 16:07)
Laba diena , norėčiau ir aš kreiptis su klausymu tiksiau pora klausymų jei galima ? Regium Jūs gal turėsit laiko .
deja..

Kortos labiau pataria apsistoti ties buvusiu savo draugu, pradėti mokytis būti kartu ne tik kaip draugai, bet ir poroje. Vienas kitą galit daug ko išmokyti, pvz.,kaip kažko atsisakyti dėl kito žmogaus, dėl gerų santykių.
Kitas žmogus , tinkamas Jums į partnerius, kolkas nenusimato, tik trumpalaikiai, į niekur nevedantys, susitikimai.
Papildyta:
QUOTE(Indian.summer @ 2015 04 30, 23:08)
Sveika, Reqium, gal galite pažiūrėti kaip klostysis mano santykiai su draugu, šiuo metu draugaujame per atstumą, bet vasara važiuoju gyventi pas jį. Ačiū 

Atsakymas į Jūsų klausimą nėra vienprasmiškas. Pirma, Jums sunku palikti, tai, ką turite čia. Tai savotiškas saugumo, stabilumo praradimas, nenoras atsiskirti nuo savų žmonių. Ir tai lydės Jus būnant ten. Antra, važiuojat pas žmogų, su kuriuo reikės gyventi tik pagal jo taisykles. Jei sugebėsit prisitaikyti prie tų taisyklių ir atsisakyti kai kurių savo iliuzijų, bus viskas gerai. Šiaip, tai žmogus galintis pastatyti Jus ant žemės, pasirūpinti Jumis , nes pats tvirtai stovi ant žemės.
Sveiki, jau griebiuosi paskutinio siaudo, o nutiko taip.... pries 2sav merginai pardavem masina issimoketinai pasirasem sutarti, bet suejus terminui dingo ji su visa masina ir pinigais, mes likom apvogti, blogiausia, kad net policija nenori padeti. Mus apgavo ir su paciu skolos rasteliu, gerai neisiskaitem, kad pardavejas netures priekaistu, jei pirkeja nesumokes numatyta diena... Vyras verziasi vaziuot i namus, o as bijau nes jie nekokios reputacijos is to gyvena, butu idomu suzinot ar yra nors menka viltis atgauti masina? ar isvis ji bera.... ir isvis jau tokia situacija rituliojasi, viskas genda, luzta, neveikia, pinigu kur pasisuksi reikia, atrodo is visu pusiu pradejo spausti rupesciai netik piniginiai bet ir sveikatos... nervai nebelaiko, net nebezinau kur lysti.... aciu
Laba,
regium tu bite darbininke, net per iseigines plusi.
regium - po iseginiu kai turesi laiko uzmesk aki:
romanas su Ž man nepridarys zalos, neturesiu del to problemu.. Ar man bus tai i nauda-b e pasekmiu neigiamu (suprantu kad tai laikina ir tik del... abiems) ir noreciau jei neliks po to neigiamu...
regium tu bite darbininke, net per iseigines plusi.
regium - po iseginiu kai turesi laiko uzmesk aki:
romanas su Ž man nepridarys zalos, neturesiu del to problemu.. Ar man bus tai i nauda-b e pasekmiu neigiamu (suprantu kad tai laikina ir tik del... abiems) ir noreciau jei neliks po to neigiamu...
QUOTE(Amariliai @ 2015 05 02, 10:44)
Sveika!

Kaip tavo sveikatos?
Turiu klausimuka

Kadangi negalima klausti del sveikatos(vaikui maniskiui nera gerai..) Tai noreciau paklaust del keliones i siltus krastus. Pavyks skristi? Matosi kelione kortose?
QUOTE(varnela @ 2015 04 30, 23:33)
Sveiki, Regium, noreciau paklausti Jusu. Pries keleta men sutikau vyriski, deja, bendravimas truko neilgai. Ar yra sansas, kad bendravimas tesis? Ar tureciau imtis tuo klausimu veiksmu? Dekoju!
Kortos rodo, kad bendravimas nutrūko galutinai, bet rodo ir tai, kad tai Jums į naudą. Labai nekoks ten žmogus. Iš kitos pusės, Jūsų laukia kiti santykiai, kurie gali atsinaujinti iš senesnių laikų. Su jais turi būti susiję Jūsų veiksmai.
QUOTE(regium @ 2015 05 02, 09:56)
b]Papildyta:[/b]
Kortos labiau pataria apsistoti ties buvusiu savo draugu, pradėti mokytis būti kartu ne tik kaip draugai, bet ir poroje. Vienas kitą galit daug ko išmokyti, pvz.,kaip kažko atsisakyti dėl kito žmogaus, dėl gerų santykių.
Kitas žmogus , tinkamas Jums į partnerius, kolkas nenusimato, tik trumpalaikiai, į niekur nevedantys, susitikimai.
Tai buvęs vyras,gyveno ilgai ...čia man gailestisgal sugrojo
.
Vadinas reikia retint susitikimus.
Atgal i ta pati pruda nebrisiu..Ir atsisakyti ...neketinu...taip visko atsisakius buvau...17 m paaukota...
Silpni vyrai ....laikas buti tikrais vyrais..
Aciux..

QUOTE(AREANA @ 2015 05 01, 12:32)
Jei cia butu per sunkus klausymas tada noriu suzinoti ar busime kartu su vaikinu apie kuri nuolat galvoju?
Kortos pataria jį pamiršti.
QUOTE(Rasos_lasas @ 2015 05 02, 11:10)
Sveiki, jau griebiuosi paskutinio siaudo, o nutiko taip.... pries 2sav merginai pardavem masina issimoketinai pasirasem sutarti, bet suejus terminui dingo ji su visa masina ir pinigais, mes likom apvogti, blogiausia, kad net policija nenori padeti. Mus apgavo ir su paciu skolos rasteliu, gerai neisiskaitem, kad pardavejas netures priekaistu, jei pirkeja nesumokes numatyta diena... Vyras verziasi vaziuot i namus, o as bijau nes jie nekokios reputacijos is to gyvena, butu idomu suzinot ar yra nors menka viltis atgauti masina? ar isvis ji bera.... ir isvis jau tokia situacija rituliojasi, viskas genda, luzta, neveikia, pinigu kur pasisuksi reikia, atrodo is visu pusiu pradejo spausti rupesciai netik piniginiai bet ir sveikatos... nervai nebelaiko, net nebezinau kur lysti.... aciu
Manau teks atsisveikinti su ta mašina. O dėl nesėkmių tai reikalas toks. Jūsų šeimai reikalingi esminiai pokyčiai, eina į pabaigą vienas iš gyvenimo etapų. Paprastai tokiu atveju būna nesėkmių pikas. Sustokit bėgime, permąstykit, ką ne taip darote, mintis savo revizuokite.Labai jos negatyvios ir turi tendenciją materializuotis. Esat pervargę ir nebepastebit į kur neša gyvenimo upė. Būtina atsipalaiduoti, savo dvasią pamaitinti teigiamais dalykais ir paleisti, tai ,kas dabar išeina iš Jūsų gyvenimo. Tai būtina, kad į kitą gyvenimo etapą, kuris prasidės po metų nepasiimtumėt viso minčių ir veiksmų negatyvo.
Aciu labai uz konsultacija, suprantu nesamone prisiristi prie daiktu ir pan, bet tos nesekmes, savo daro ir net nebezinau kur to optimizmo ieskoti i ka remtis ar kaip priimti tinkamus sprendimus, toks jausmas, kur pasisuksi ten nesekmes, noriu nurimti noriu ramaus gyvenimo, stengiuosi dziaugtis mazais dalykais, padeti kam reikia, bet kai susiklosto atitinkamos situacijos, kai artimiausi zmones isduoda ir iskaudina tai net nebeiseina kitaip mastyti tik negatyviai. Zinau reikia susiimti i rankas, reikia daug dirbti su savim ir savo mintimis ir tiketis pagerejimo netik savyje, bet ir aplink. Idomu paliko koks tas kito gyvenimo etapas laukia... Aciu sirdingai