Klausyk, a gal Tau padeti? man papildomas fizinis darbas but ne pro sali. IR keli eurai tuom uzdirbti. Pedantes is manes nebus niekada, bet ta elementaru sutvarkyma galiu padaryt.
Ai ir va tas, kad Tu apie ji blogo negalvoji, jis irgi nustojo apie Tave bloga galvot. Tokie desniai gyvenimo. Mano ex tarkim dabar su manimi kaip ir konflikte, bet jis nesigincija, nieko nesako. Iskilo problema del jo itakos paauglei ir as uzdraudziau bendrauti, uosviene mane palaiko. Ir ten kur rasiau, kad vietoj aciu uz konsultacija, kai as jam rasiau ka daryt, kad zmona neiseitu greituoju budu, nu tai sako tiesa tu sakai. Paskui ten visokios nesamones, bet ne del to, kad mes pyktumemes tarpusavy, bet tiesiog alkoholis jam smegenis lydo, jau sitiek metu gerimo. Kvailas pasidare. Uzblokavau tada as ji fb, paaugle sake, kad jis taip ir nesuprato kodel. PAskui atblokavau, kad ta laikska parasyt, jog nustotu kistis durnom snekoom i savo vaiko ir taip jau durnu ideju pagal pamziu karalyste, tai nieko neatsake, jam uosviene paaiskino, kas ten parasyta. Net keiksmazodzio jokio neatrase. Tai zinai, gal jie ir toliau bendrauja, bet nors zmonos pinigu nesiuntines, nes pinigai yra jos silpna vieta, suzvereja jiems pasibaigus skurliu pardese ir pradeda draskyt akis. O dar tas alkoholiko zodynas, nu irgi... Tai nei kas pyksta, nei ka. UOsviene man sako, as tikrai suprantu Tave ir man paciai viskas aisku, bet as jam pasakysiu irgi ka reikia pasakyt, nors ir kaip skaudu man apie ji ta girdet ir kalbet. Cia toks pavyzdys. Puiki issilavinusi seima. Broliai pametinukai. Vienas geria, tevas ir bobos islaiko, kitas gi skautas alpinistas, turi savo versla, nama, niekada ne cento is tevu nuo pilnametystes, nuostabia zmona (ir bjauru charakteri:D), tas niekada tokiu nesamoniu nedaro ir nedare. Pametinukai. Vienu metu tuo paciu metodu auklejami, tuo paciu metu. Nu ir kas gavosi va. Prisimenant cia vykusias diskusijas del auklejimo. Kas vaiku neturi, tai... Milijona kartu uosviene pradzioj buvau izeidusi, pasakiusi, jog tai jos auklejimo klaida, kad jis geria. Ir kaip lipdem santykius po to. Sunku buvo ir jai, ir man. Bet mano vaiko tai gimine, mano vaiko vienintele mociute. Uosviai mano tevai yra dabar, as neturiu kitu. Na, dar yra prof. Tevo role. Arciau, nei 200km.
cia kazkaip atsakiau Tau ir Svajai tuo paciu gavosi. Pyktis su vyro motina tai nesamone, net jei ji neteisi buna kartais. Ta vat kita marti yra, jos nesipyksta. Jinai linkt galva, bet daro toliau savaip. Tai ji augo kaip as panasiai, tik tevus turejo, bet 4 vaiku seima, kaimas, darbu daug, ji vyriausia, visus buities darbus puikiai, plius rankdarbiai, menas, isilavinimas, vsio takoje, faina mergaite. Tik jautrumo ner padidinto, tai ji ramiai sugeba ir i konfliktus neisivelt. O isivelt ner kas, kudikis ju mazas, tai visaip neteisingai viskas, o gamina kitoki maista, nei uosviene, nu tai irgi negerai, bet ji sugeba ta nuleist nuo saves, kaip vandeni nuo zasies.
nu matai, parasiau jau virsuj, ka manau

Taip, daznai, bet ne visada ir ne visiems sitas, priklauso nuo daug faktoriu, as nelabai noriu pasakoti.
Tai gal jis mergele arba kas tai panasaus? Jautis? Vyru pedantu buvau sutikus tik mergeliu ir jauciu

Uzuojauta Tau.
Na, nieko ten idomaus jo galvoje nera, apie jausmus kaip moteriai, tai ner kalbos, minusiniai. Bet kaip kolege Tu jam patinki, draugyste yra galima. R gan grazi draugyste. Be jokiu romantiku. Bent jau siandien tiek.
Labas. Valdzia nera apsisprendusi del Taves. Jie renkasi tarp Taves ir kazko kito, galimai naujo darbuotojo priemimo (pati rasei, toks taupymo budas yra gi, bujoja). Vienas uz Tave, kitas pries Tave. Tu neskubek pati iseit ar ultimatumu kelt, kol kas buk, kol laiko, nes neturi jie dar aiskaus plano (gal Tu dirbi gerai, tai plesymasis tarp geros darbuotojos vs pigios darbuotojos, gali taip but, panasu). Sitas procesas, kuris vyksta, isves Tave i kitas pareigas arba kita darba, bet per didelius sunkumus, emocinius ir finansinius (tie didesni, bet juk tai ne amziams). Jeigu paskubesi, gali nuo vilko ant meskos uzsokt. Patarime Tau kortos ir sako - nespruk, bet pamazele dairykis kito varianto, pamazele ir ne akivaizdziai, paslapcia strateguok. Islaikyk pozityva, tas Tau pades tikrai, tai butina. Na, visokiu nelaimiu darbiniu neprasukinek galvoj. Galima pauze bedarbystes, ji nebus ilga, jei bus.
Kuo toliau, tuo dazniau parasau zodi "jeigu". Ne del nepasitkejimo kortomis, tiesiog vis daugiau variantu matau, jei zmogus koreguojasi pagal savo norus.
labai aciu Amariliai..ziuresimkaip cia bus..labai tiesiog kartais norisi begti is ten.Na turiu ir dar galvosuki viena...Mano draugas ,apie kuri kazkada rasiau,bet aisku nebeprisiminsi,tai vat jis vis dar uzsienyje...Pasipirso jis man pries kelis menesius.Jis zinoma noretu ,kas as grisciau ten,bet as tiek del to kariavau,kad jau nebeuzsimena.Pati ten uzsieni nenoriu,nes zinau,kad neistversiu,o ir vaiko tampyti nenoriu,eina cia i mokykla ir viskuom patenkinta.Nors pati akimirkos pagauta atrodo lekciau,bet vel sustapdau save.Noriu kortu paklausti ,ka mums daryt,kad pasibaigtu pagaliau tas kabojimas tarp zemes ir dangaus.Kaip viskas mums susiklostys.Diena ir nakti,kai negaliu uzmigti,tos mintys nepalieka...Aciu labai is anksto uz atsakyma..