Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos Taro konsultacijos

Sveikos, idomu, mano nuotaiku nebuvimai dar ka nors stebina :-D
pavasario_saule, as tai galiu tvarkytis tik kai man gera nuotaika, kai man viskas blogai tai as net pirsto nepajudinu, kad kazka i vieta padeti.
As irgi esu tos nuomones, kad nebuna tu vienu vieninteliu, bet vis delto noreciau tureti viena santuoka, ir isgyventi su tuo zmogum iki senatves. O ir siaip as paniskai bijau vienatves. Gal todel as esu linkusi taikytis su neistikimybe, jei be sito santykiuose viskas gerai. Nes kad ir kiek tu vyru keistum, visvien didele tikimybe, kad ir sekantis nueis i kaire.
Atsakyti
QUOTE(creda @ 2015 05 09, 09:23)
laba smile.gif dekui regium uz atsakyma, kiek pagal ji nepasakyciau kad kazka turetu dar pasoneje, visad namie, draugu cia neturi tai niekur jis neina kad pasivakarot su draugais, na bet zinot kaip va buna kitiem ir pietu pertraukeles uztenka, jis nauja darba neseniai praejo gal ten kazkas jo aki patrauke. Kazkaip nesusisnekam pastaruoju metu.

klausimelis del kortu, ar daznai naudojate kortas taip /ne klausimams, internete pasieskojau vienas varijantas patiko ji kartais isbandau sau, ar manot kad jie tikslingi? ar visgi tikslingiau dar ir i reiksmes pasiziureti.

na ne, Taro neatsako i taip/ne. Zinau, kuri buda turit omeny, net ziuredama reiksmes negausite atsakymo, arba tiesiog ivyks "pataikymas". Kartais as atsakau i klausimus taip/ne/ar, bet as ne taip klausiu kortu. tokiu atveju as sukineju situacija is visu pusiu, buna daug klausimu, daug dejimu kortu ir finale paduodu ta viena zodi: taip/ne/ar. Kartais. Kai jauciu, kad zmogus nesupras ilgesniu ten tekstu ir aplinkybiu aiskinimu, visu tu "jeigu". Tada nudirbu dideli darba ir atsakymas buna tas vienas zodis, kurio norejo klausiantis zmogus.
nezinau del zaidimo kortu, tos gal atsako. As jomis nesinaudoju, netraukia.
kiek zinau, isskyrus zaidimo kortas (apie kuria svisai neraukiu), jokia mantine sistema neduoda atsakymo taip/ne/ar. Tiesiog kitas principas ju veikimo. I tuos klausimus tiksliau atsako intuicija. Be papildomu visokiu kitu priemoniu, ten plius minus ir pan. Cia lavinamas dalykas.

Dar norejau truputeli apie intuicija. kuo ji skiriasi nuo nuojautu ir pan. Tokia knyga yra "Begancios su vilkais". Ten radau apie intuicija. Nuojautos, iliuzijos ir pan skiriasi nuo intuicijos esminiu dalyku. Jeigu dirba intuicija - moteris aiskiai i r be jokiu abejoniu zino, daryt tai ar nedaryt. Toliau logika dirba savo darba ir gali sita panaikint. Tada intuicija bejege. Nes logika ja prismauge. BEt pcioj pradzioj, kai ta pirma mintis kyla apsisprendime ar tai buitinene situacijoje ir ji aiski, konkreti _taip arba ne. Cia teisingas sprendimas buna. Galima lavinti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amariliai: 09 gegužės 2015 - 14:59
Sveikos, kas dar gyvybingos išlikusios 4u.gif Sveikatos toms, katroms jos trūksta mirksiukas.gif

Jei kas turėtų nediduką energijos perteklių, gal galėtumėt trumpai užmest akį ant mano klausimo? Gavau pasiūlymą ateit pakalbėt dėl darbo. Aš jų neieškojau, jie mane surado, nes ieško žmogaus su specifine darbo patirtim ir aš esu matomai viena iš tų, kuri jiems tiktų. Pirminė mano reakcija - neit ir negaišt laiko, nes greičiausiai manęs netenkintų jų darbo sąlygos (tikėtini nemaži viršvalandžiai). Kadangi man darbas nėra svarbesnis už šeimą, nenoriu prarasti laiko, skirto vaikams vardan darbo. Bet... patirties prasme ta vieta tikrai būtų geras žingsnis. Čia tas "kirminukas", kuris graužia... ar nepasigailėsiu net nepabandžius? g.gif
Taigis, nueit pasikalbėt, ar ne - štai kur klausimas biggrin.gif
Ačiū, jei kas turės noro pažiūrėt 4u.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif

Regium, kai turėsi laiko, gal gali pažiūrėti smile.gif trumpai - prieš kelis mėnesius atsirado gyvenime vyras, tokia atrodo abipusė simpatija yra, kolegos irgi pastebi biggrin.gif klausimas - koks būtų rezultatas, jei pati daugiau iniciatyvos parodyčiau bendravime su juo?
Ir antras klausimas ( jei galima biggrin.gif ) savaitgalį einu į vakarėlį, kur bus mano sena simpatija, jis jau pradėjo užuominas mėtyti visokias neaiškiais, kaip baigsis tas vakaras mums, ar viskas ir užsibaigs jo sąmojais?
Atsakyti
labas, Hmm smile.gif Pasiilgau Taves smile.gif bijojau kad pametei mane del nuodemiu biggrin.gif Kaip laikaisi?
dabar nedelioju, gal vakare galesiu arba rytoj. viskas priklauso nuo tam tikru aplinkybiu dabar.
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2015 05 09, 16:06)
labas, Hmm smile.gif Pasiilgau Taves smile.gif bijojau kad pametei mane del nuodemiu biggrin.gif Kaip laikaisi?
dabar nedelioju, gal vakare galesiu arba rytoj. viskas priklauso nuo tam tikru aplinkybiu dabar.

Oj, aš niekur nedingau, aš visada čia, šalia, tik dažniausiai tyliai smile.gif Nemėtau aš žmonių dėl menkniekių schmoll.gif Apskritai nemėtau aš žmonių irnesakyk.gif kas iš mūsų tobulas, a nia? mirksiukas.gif Nu nebent žmonės patys nori būt pamesti, tada tai dar ir gero kelio palinkiu biggrin.gif
*****, tik aš turbūt sugebu pastraipą parašyt vietoj vieno sakinio doh.gif

Ir laikaus aš bemaž visada puikiai smile.gif Kartais čiut čiut mažiau puikiai, kartais labai labai puikiai biggrin.gif Tad drąsiai galiu sakyt "ačiū, ir tau to pačio 4u.gif " Kaip tu? Tikiuos neskriaudžia niekas tavęs.

Mačiau, kad nedėlioji. Jei nėr jėgų, tai ir nereik. Tikrai.
Mano atveju esu tikra, kad ir kaip nuspręsiu, vis tiek viskas bus gerai mirksiukas.gif Noris tik kad būtų labai labai gerai, o ne tik šiaip gerai biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 09 gegužės 2015 - 16:08
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2015 05 09, 11:53)
Sveikos, idomu, mano nuotaiku nebuvimai dar ka nors stebina :-D
pavasario_saule, as tai galiu tvarkytis tik kai man gera nuotaika, kai man viskas blogai tai as net pirsto nepajudinu, kad kazka i vieta padeti.
As irgi esu tos nuomones, kad nebuna tu vienu vieninteliu, bet vis delto noreciau tureti viena santuoka, ir isgyventi su tuo zmogum iki senatves. O ir siaip as paniskai bijau vienatves. Gal todel as esu linkusi taikytis su neistikimybe, jei be sito santykiuose viskas gerai. Nes kad ir kiek tu vyru keistum, visvien didele tikimybe, kad ir sekantis nueis i kaire.

ne, nestebina, bent jau manes:) as tvarkausi tik su gera nuotaika, antraip nicnieko buity nedarau. ir del tu vieninteliu labai pritariu.Tas, su kuriuo galetum iki senatves nugyventi. Sito noreciau. O kodel bijai vienatves? vienatve (ne vienisumas) yra puikus dalykas. Puikumas tame, jog tuo metu gali pelus nuo grudu atskirt ir niekas nemaiso. O paskui jau atsiranda kas nors. Cia yra taip: jeigu pati su savimi buti negali, tai kaip gales kitas? (mano podruzkes ismintis, kuri pasiteisina realybej.. Tik aisk,u lengva kalbet apie ta geruma buti su savimi, jei vienatve gasdina. Be to ji niekad netrunka amzinai.

QUOTE(Hmmm... @ 2015 05 09, 16:07)
Oj, aš niekur nedingau, aš visada čia, šalia, tik dažniausiai tyliai smile.gif Nemėtau aš žmonių dėl menkniekių  schmoll.gif Apskritai nemėtau aš žmonių irnesakyk.gif kas iš mūsų tobulas, a nia? mirksiukas.gif  Nu nebent žmonės patys nori būt pamesti, tada tai dar ir gero kelio palinkiu biggrin.gif
*****, tik aš turbūt sugebu pastraipą parašyt vietoj vieno sakinio doh.gif

Ir laikaus aš bemaž visada puikiai smile.gif Kartais čiut čiut mažiau puikiai, kartais labai labai puikiai biggrin.gif Tad drąsiai galiu sakyt "ačiū, ir tau to pačio 4u.gif " Kaip tu? Tikiuos neskriaudžia niekas tavęs.

Mačiau, kad nedėlioji. Jei nėr jėgų, tai ir nereik. Tikrai.
Mano atveju esu tikra, kad ir kaip nuspręsiu, vis tiek viskas bus gerai mirksiukas.gif Noris tik kad būtų labai labai gerai, o ne tik šiaip gerai biggrin.gif biggrin.gif

Tai saunu, kad tebesi smile.gif Ir kad sekasi, labai dziaugiuosi smile.gif Nuosirdziai. o i ta geltona sakini, tai galiu pasakyt, kad tam tikroj nuotaikoj budama as irgi tik sitaip sugebu smile.gif
Atsakyti
Sveikos.
Dukra(K) draugauja su vaikinu(A).Bet dukrai patinka visai kitas vaikinas(E) -kuris i ja nekreipia demesio.Paziurekit prasau,ar jos draugyste su vaikinu(A) yra rimta ir kaip ilgai truks? Ar kada nors vaikinas(E) paziures i ja kaip i mergina o ne drauge?

Aciu.
Atsakyti
Amariliai,cia sakei ne man,bet man idomu ka turi uomeny sakydama ,ka ner skirtuju,vieninteliu.O kaip tada ivardintum siap idomu ax.gif
Atsakyti
Nežinau, ar čia taip buvo lemta, ar ką, bet į mano gyvenimą atėjo nerealus žmogus. Toks jausmas, lyg žmogų pažįsti visą gyvenimą, o ne kelias valandas. biggrin.gif Kaip savaitgaliavot šiandien? Oras pasakiškas.
Atsakyti
QUOTE(Kates namai @ 2015 05 09, 21:46)
Amariliai,cia sakei ne man,bet man idomu ka turi uomeny sakydama ,ka ner skirtuju,vieninteliu.O kaip tada ivardintum siap idomu ax.gif

ta ir turejau omeny, tiesiogiai. nera tokio reiskinio, kaip vienintelis skirtasis ar kaip ten bepavadinsi. to tiesiog nera. sutinkam zmones, kurie mus kazko ismoko, kiti kazko ismoksta is musu, atsiranda, su kuo gali gyventi ilgai laimingai, trumpai nelaimingai ir pan. bet nera jokio vienintelio skirtojo. cia pasakose taip tik yra. o pasakas turejom mesti seniai.
Atsakyti
Laba diena, nepykit, kad trukdau su klausimais sekmadieny 4u.gif blush2.gif
Situacija - pries 11 metu labai mylejau viena zmogu, abu vienas kitam buvom pirma meile. Veliau buvo daug nesusipratimu, skyremes ir taikemes 5 metus - na buvom jauni, ambicingi, nei vienas nemokejom nusileisti ir gyvenima matem kitaip. As pavargau nuo visos sios jausmu karuseles ir isvaziavau gyventi svetur.. Nutraukiau visus rysius su siuo vaikinu, susiradau kita drauga, su kuriuo buvom kartu 5 metus... Santykiai nesikloste, pasiuliau skirtis, jis sutiko.. Gryzau y Lietuva atostogu kovo menesy.. Na ir neseniai susitikau savo eks ( pirma karta po 6 metu ), nemeluosiu, pakirto rankytes ir kojytes jy pamacius.. blush2.gif Parasiau jam per interneta, pradejom bendrauti, jis man pasiule kartu su juo dirbti (interneto pagalba padaryti smulkius administracinius darbus)... Neseniai pats isvyko y USA - kolkas tik trim menesiam.. Noreciau paklausti, kaip mums seksis ateityje? Ka padaryti, kad musu santykiai neapsiribotu tik dalykiniais reikalais ir galbut issivystytu y kazka daugiau?..
Aciu labai 4u.gif 4u.gif
Atsakyti