Įkraunama...
Įkraunama...

Pasvaliečių plepesiai :)

QUOTE(lorkiukas @ 2015 04 29, 14:06)
Nu jei apie malonumus,tai nezinau..man nei valgymas ,nei apsipirkimas neteikia  lotuliukas.gif

Tai kas pas tave Nr. 1???? Tik nesakyk kad kapstymasis po daržus lotuliukas.gif
Atsakyti
o as taip pat nr 1 neturiu g.gif i taip galvojau i taip, nu gal pavalgymas ir man kai dietu nesilaikau, apsipirkimas irgi gerai, bet ne nr 1 g.gif gal keliones, bet kaip retai jos buna kad negali but nr 1 verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lunatikas: 29 balandžio 2015 - 14:06
QUOTE(Skaiciuoju @ 2015 04 29, 15:53)
Tai kas pas tave Nr. 1???? Tik nesakyk kad kapstymasis po daržus  lotuliukas.gif

Darzuos kapstytis irgi nelabai g.gif Man mieliau sunkus fizinis darbas biggrin.gif Kai nejauti nei kojyciu,nei rankyciu,bet taip geeeera lotuliukas.gif Bet ar tai nr 1...neisivaizduoju,kaip lunatikas sako neturiu cool.gif
Hei, cip-cip..kada ciulbesi? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lorkiukas: 29 balandžio 2015 - 16:00
Ryte labai prastas oras buvo, bet po pietų mes visą pusdienį lauke praleidom, kątik į kambarį įėjom ax.gif

aš nr 1 irgi neturiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lorkiukas @ 2015 04 29, 16:33)
Darzuos kapstytis irgi nelabai  g.gif  Man mieliau sunkus fizinis darbas  biggrin.gif  Kai nejauti nei kojyciu,nei rankyciu,bet taip geeeera  lotuliukas.gif  Bet ar tai nr 1...neisivaizduoju,kaip lunatikas sako neturiu  cool.gif
Hei, cip-cip..kada ciulbesi?  biggrin.gif

Na ko jūs tokios be fantazijos lotuliukas.gif

Cip Cip užtruko vėluoja, neatskrenda g.gif , tai va kol neatskris tol nečiulbės lotuliukas.gif
Atsakyti
nuuu ****,, sildziau spirgus ir sudeginau, drauge parase i skaipa nuejau pazet ka, pazejau,atrasiau, ji vel parase.... doh.gif jau tik uodziu kas cia per smarve
Atsakyti
QUOTE(Nedraugė @ 2015 04 29, 21:07)
nuuu ****,, sildziau spirgus ir sudeginau, drauge parase i skaipa nuejau pazet ka, pazejau,atrasiau, ji vel parase.... doh.gif  jau tik uodziu kas cia per smarve

lotuliukas.gif kazko man linksma del tavo spirgu
Atsakyti
ai tie spirgai tai dzin, bet kvapelis tai nelinksmas
Atsakyti
QUOTE(Nedraugė @ 2015 04 29, 21:24)
ai tie spirgai tai dzin, bet kvapelis tai nelinksmas

Aš viriau spurgas nuėjau tik sms parašyti sudegė vienas reisas lotuliukas.gif
Atsakyti
labas rytas smile.gif paskutinė darbo diena prieš ilgąjį savaitgalį thumbup.gif

QUOTE(Ingaja @ 2015 04 29, 07:03)
Laba  4u.gif Nu ka geri orai baigesi  g.gif

o gal dar nesibaigė bigsmile.gif ?

QUOTE(Nedraugė @ 2015 04 29, 21:07)
nuuu ****,, sildziau spirgus ir sudeginau, drauge parase i skaipa nuejau pazet ka, pazejau,atrasiau, ji vel parase.... doh.gif  jau tik uodziu kas cia per smarve

QUOTE(Skaiciuoju @ 2015 04 29, 22:54)
Aš viriau spurgas nuėjau tik sms parašyti sudegė vienas reisas  lotuliukas.gif

oi kiek maisto per tą internetą yra iškeliavę šiukšliadėžėn lotuliukas.gif blink.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Pasiguosiu verysad.gif
Nebeturiu tėvuko verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristule05 @ 2015 04 30, 07:13)
Labas rytas 4u.gif Pasiguosiu verysad.gif
Nebeturiu tėvuko  verysad.gif

Laikykis 4u.gif
Atsakyti