Įkraunama...
Įkraunama...

Pasvaliečių plepesiai :)

QUOTE(Kristule05 @ 2015 04 30, 06:13)
Labas rytas 4u.gif Pasiguosiu verysad.gif
Nebeturiu tėvuko  verysad.gif

STIPRYBES!!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristule05 @ 2015 04 30, 06:13)

Uzuojauta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristule05 @ 2015 04 30, 07:13)

Užuojaučiu.
Atsakyti
QUOTE(Kristule05 @ 2015 04 30, 08:13)

Uzuojauta,stiprybes 4u.gif
Atsakyti
Ech...kristut užuojauta...
Atsakyti
Ačiū merginos už palaikymą 4u.gif
Nors man dabar ramu,nebesikankins daugiau
Atsakyti
Uzuojauta Kristule05 ...
Atsakyti
Labas,niekaip neprisiruošiu užeit ir parašyt ne tik skaityt ax.gif ale kad neturiu nei kuom pasidžiaugt,nei kei ką papasakot unsure.gif

vis neišsikapstom iš visokių slogų,kosulių,skausmų vienas pasveiksta - pradeda kitas blink.gif

Kristule,užuojauta dėl tėvelio 4u.gif

Kai žmonės pergyvena dėl savo artimųjų,tada ir aš liūdžiu...tik dėl savų tėvų nebepergyvenu...man nebesvarbu nei kaip jie gyvena,nei ką JIE daro.Kartais pagalvoju kad būčiau buvus laimingesnė jei augus visai be jų.Ypač nekenčiu tėvo.Mama kaip mama - amžinas ligonis...Štai kaip būna kai alkoholis valdo,o tėvų namai tampa pijokų landyne...neberūpi nei dukra,nei anūkai...
Atsakyti
Kristule, uzuojauta, stiprybes ir laikykites 4u.gif
Mes is mamyciu dienos koncerto, buvo grazu, bet... kai kurie teveliai galetu savo atzalas truputi pamokyti elgtis viesame renginyje, atejom renginio, savo vaiku ant scenos paziuret, o matem "darzelinuku" grumtynes, pries scena doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristule05 @ 2015 04 30, 07:13)

užuojauta...
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif kaip faina, penktadienis ir į darbą nereikia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingaja @ 2015 04 30, 17:43)
Kristule, uzuojauta, stiprybes ir laikykites  4u.gif
Mes is mamyciu dienos koncerto, buvo grazu, bet... kai kurie teveliai galetu savo atzalas truputi pamokyti elgtis viesame renginyje, atejom renginio, savo vaiku ant scenos paziuret, o matem "darzelinuku" grumtynes, pries scena doh.gif

Aš ir ten buvau, bet labai jau nesureikšminų to kas ten buvo, vienas pastumė kitas per daug dūkt norėjo ir maivytis trečias žiovojo ai juk mažiukai pasijuokėm iš to ir tiek lotuliukas.gif
Atsakyti