Įkraunama...
Įkraunama...

Meilužių santykiai, kai abu turi šeimas

QUOTE(Le Murka @ 2015 04 19, 22:31)
patogu is tikro butu biggrin.gif
tai va, daug vyru butent taip ir ziuri lotuliukas.gif

nu va, o jus karksit - atsiranda jausmai, atsirana jausmai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Le Murka @ 2015 04 19, 21:31)
tai va, daug vyru butent taip ir ziuri lotuliukas.gif

moteru tokiu pilna taip pat rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(pasikeitusi @ 2015 04 19, 21:33)
nu va, o jus karksit - atsiranda jausmai, atsirana jausmai  biggrin.gif

s... nera jokiu jausmu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pasikeitusi @ 2015 04 19, 22:33)
nu va, o jus karksit - atsiranda jausmai, atsirana jausmai  biggrin.gif

as apie moteris taip sakau. mes skiriames nuo vyru.
noors, ir vyrai, kurie taip elgiasi, jie paprastai irgi yra biski traumuoti, ar dar nesutike tos sau skirtosios. kai sutinka, nebenori jie nei lakstyt, nei masazuotis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Le Murka @ 2015 04 19, 18:28)
o tai aisku, kam gi cia kenteti doh.gif . geriau issiskesti ir megautis negalvojant apie pasekmes cool.gif

taigi rasiau, atsargiai smile.gif o ka zinai, sisisketus gal paasiketu, kad snipstas lovoj, meile isgaruotu ir gyventu sau laiminga be kancios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Le Murka @ 2015 04 19, 22:36)
as apie moteris taip sakau. mes skiriames nuo vyru.

skiriames, bet mes geros mokines. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Le Murka @ 2015 04 19, 21:36)
noors, ir vyrai, kurie taip elgiasi, jie paprastai irgi yra biski traumuoti, ar dar nesutike tos sau skirtosios. kai sutinka, nebenori jie nei lakstyt, nei masazuotis biggrin.gif

nezinau kiek jie ten traumuoti ar dar koki, bet jie tikrai apie tai nesusimasto. Bet labai smagu tokius pamokinti biggrin.gif Isivaizduoja pasaulio bambos ir gali gauti, kuria tik nori, bet ateina tokia diena kaip deja negauna, oiii kiek visko buna ir asaru, ir maldavimu, bet vistiek negauna. Tada po kiek laiko vel pradeda lakstyti, bet primena, kad jei tik tu susitktum buti su manim man nieko nereiketu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo strawberry: 19 balandžio 2015 - 21:45
QUOTE(Le Murka @ 2015 04 19, 22:36)
noors, ir vyrai, kurie taip elgiasi, jie paprastai irgi yra biski traumuoti
o

Manyciau, moterys taip pat 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2015 04 19, 22:44)

Manyciau, moterys taip pat  4u.gif

tai viska kas gyvenime vyskta, galima kildinti is traumu.
Atsakyti
QUOTE(pasikeitusi @ 2015 04 19, 21:46)
tai viska kas gyvenime vyskta, galima kildinti is traumu.

taip iseitu, viskas tik is traumu.
Atsakyti
Parsiradau.bet tai nuo ko pradet cituot,nes visus puslapius iš eilės reiketų biggrin.gif

Papildyta:
Pradėsiu nuo to,kodėl katras nuo karto vis parašau savo liūdesį.nes man sm nuveja mintis,ir tokiu būdu lengviau nesijungti skypo biggrin.gif
Paseksiu pasakelę prieš miegą.vadinasi OT gyvenimas.
Buvau jauna ir graži,ir turėjau vaikiną.vaikinas buvo saldus,tik mamos saugomas itin.draugavom pusantrų metų +-.kol galiausiai prasidėjo mokslai,nauji draugai,studentiški laikai,skirtingi miestai ir daaaug pavydo,abipusio.ir jis manęs neklausęs išdryso tūsintis kažkur,su kažkuo.vadinasi galima ir man.tada iki manęs atėjo kalbos,kad jį matė su gražia mergaite besibučiuojantį.tada ir aš paleidau gandą per jo draugą, kad buvau jam neištikima(ablodismentų nereikia,aciū) gandas savo padarė.prasidėjo principai.kas daugiau "tūsofkių" aplankys ir skaudžiau gels.išsiskyrem taip.aš verkiau, gyvent nenorėjau(na žinot koks jautrus tas jaunas žmogus),kaip dabar žinau jis namie duris lauže,savo mamą kaltino(visada manęs nemėgo)ir daug laiste skausmą.
Drauges gelbedamos mane nuo kančių,išsitempe į vakarušką,kurioje susipažinau su savo vyru.vaikinas iš kart ėmėsi merginti,o aš verkiau jam ant peties dėl savo širdies skausmo.jis nepabego,skambindavo,kviesdavo visur,kad apie ex negalvočiau.ant exo pykau juodai,kad jis tyli,o iki jo nuėjo kalbos,kad aš su kitu jau.galvojo,kad nekiančiu jo,nebemyliu.taip ir nepakalbejom su juo tada..tiesiog nutilom,dingom iš gyvenimo.jauni ir kvaili buvom.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~OT~: 19 balandžio 2015 - 21:52
QUOTE(pasikeitusi @ 2015 04 19, 21:42)
skiriames, bet mes geros mokines.  biggrin.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*South* @ 2015 04 19, 20:00)
Dar nesusieme, toli grazu, dar kankinasi ir laukia jo zinuciu. Kaip ten sakoma, nepersokes griovio, nesakyk op  mirksiukas.gif , o ir lengva susilaikyti, kai tas zmogus laabai toli  rolleyes.gif, tai toks cia ne praskietimas koju  lotuliukas.gif 

Nebendraujam pusantro mėnesio.žinučių laukiu,bet pati nerašau.
Turėjau galimybę.nepasinaudojau.
Atsakyti