Įkraunama...
Įkraunama...

Meilužių santykiai, kai abu turi šeimas

QUOTE(~OT~ @ 2015 04 19, 21:51)
Parsiradau.bet tai nuo ko pradet cituot,nes visus puslapius iš eilės reiketų biggrin.gif

teisingai viska supratau 4u.gif Kad vyras tiesiog buvo tas, kuris padejo tuo metu uzsimirsti, bet nepamirti.
Atsakyti
QUOTE(C10H12N2O @ 2015 04 19, 22:38)
taigi rasiau, atsargiai smile.gif  o ka zinai, sisisketus gal paasiketu, kad snipstas lovoj, meile isgaruotu ir gyventu sau laiminga be kancios smile.gif

taigi jinai su juo bandzius biggrin.gif . ir jai labai patiko biggrin.gif
QUOTE(strawberry @ 2015 04 19, 22:43)
nezinau kiek jie ten traumuoti ar dar koki, bet jie tikrai apie tai nesusimasto. Bet labai smagu tokius pamokinti biggrin.gif Isivaizduoja pasaulio bambos ir gali gauti, kuria tik nori, bet ateina tokia diena kaip deja negauna, oiii kiek visko buna ir asaru, ir maldavimu, bet vistiek negauna. Tada po kiek laiko vel pradeda lakstyti, bet primena, kad jei tik tu susitktum buti su manim man nieko nereiketu.

tai tokie paskui i viesnamius ir vaiksto, kai uz dyka niekas nebeduoda biggrin.gif
QUOTE(Limcamca @ 2015 04 19, 22:44)
o

Manyciau, moterys taip pat  4u.gif

tai jau tikrai, dar labiau net.
QUOTE(pasikeitusi @ 2015 04 19, 22:46)
tai viska kas gyvenime vyskta, galima kildinti is traumu.

bet gi taip ir yra lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(strawberry @ 2015 04 19, 19:33)
visada dvigubi standartai biggrin.gif
Ir taip aisku, kad nuo situacijos. Kitom iskarto klausimai, tai kodel gyvenini su savo vyru? kaip jis nesupranta ir pan.

OT istekejo nemyledama bent as taip suprantu, o kitos metu metus mylejo ir gyveno istikimos, bet va atsitiko ir jos vistiek kaltesnes.

Mane tiek ištarše senose temose,taip kad galit gyvent ramiai.ir tik pi visų taršymu atėjau į kitą temą pas merginas,taip kad neįžvelkit korupcijos cool.gif
Ištekejau myledama kitą,bet vyrui aistrą jaučiau.o per tuos metus jis pavergė ir jausmus.atsirado vaikai.ir tada išdave.mylėdamas,bet išdavė.kai buvau labiausiai pažeidžiama.bet atleidau,juk jei butų jis nebrangus ar būčiau atleidusi?
Atsakyti
QUOTE(Le Murka @ 2015 04 19, 22:04)
*tai tokie paskui i viesnamius ir vaiksto, kai uz dyka niekas nebeduoda biggrin.gif 

**bet gi taip ir yra lotuliukas.gif

* tai ne, jie suranda tokiu, kur duoda ir dar tau pasako konkreciai, kad va ziurek, ka tu praradai biggrin.gif Jie gi turi eiles norinciu su jais biggrin.gif Cia tu klaida darai, kad niekaip niekas netinka.
**jau gimstam tada visi traumuoti.
Atsakyti
QUOTE(~OT~ @ 2015 04 19, 23:10)
Mane tiek ištarše  senose temose,taip kad galit gyvent ramiai.ir tik pi visų taršymu atėjau į kitą temą pas merginas,taip kad neįžvelkit korupcijos cool.gif
Ištekejau myledama kitą,bet vyrui aistrą jaučiau.o per tuos metus jis pavergė ir jausmus.atsirado vaikai.ir tada išdave.mylėdamas,bet išdavė.kai buvau labiausiai pažeidžiama.bet atleidau,juk jei butų jis nebrangus ar būčiau atleidusi?

matai, atleist gali ir jei px tas zmogus g.gif , tiesiog nerupi ta jo uzklasine veikla
Atsakyti
QUOTE(~OT~ @ 2015 04 19, 22:10)
Mane tiek ištarše  senose temose,taip kad galit gyvent ramiai.ir tik pi visų taršymu atėjau į kitą temą pas merginas,taip kad neįžvelkit korupcijos cool.gif

as jus suprantu, cia buvo jusu pasirinkimas ir man tas tinka, nes jusu cia gyvenimas. Tiesiog pasakiau, kad kitos labai smerkia, kurios pasake, kad myli vyrus, bet turi kita.
As manau nei viena moteris cia pilnai neatskleidzia visos istorijos, todel jos ir puolamos.
Zodziu kaip sako visi mes traumu aukos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tobula audra @ 2015 04 19, 20:26)
Ji tęsė tokia situaciją gan ilgai. Ar tai neparodo, kad žmogus ja patenkintas? Juk būdų tą nutraukti buvo.

Susitikom sausį nebendraujam nuo kovo vidurio.savo gyvenimu nesididžiuoju,sąžinė graužia labai,ieškojau būdų viską nutraukti,nutraukiau.
Papildyta:
QUOTE(Le Murka @ 2015 04 19, 22:14)
matai, atleist gali ir jei px tas zmogus g.gif , tiesiog nerupi ta jo uzklasine veikla

Man buvo skaudu.
Atsakyti
QUOTE(~OT~ @ 2015 04 19, 23:21)
Susitikom sausį nebendraujam nuo kovo vidurio.savo gyvenimu nesididžiuoju,sąžinė graužia labai,ieškojau būdų viską nutraukti,nutraukiau.
Papildyta:

Man buvo skaudu.

nu ka cia dabar grausies.. 4u.gif , nemanau kad isjungsi tu tuos jausmus. nebent metams begant uzsimirs, nes nebendrausi.
bet tai uzeis kokia krize semoj, ir vel pradesit kalbetis, guostis. kankyne is tikro
Atsakyti
QUOTE(Le Murka @ 2015 04 19, 22:36)
nu ka cia dabar grausies..  4u.gif , nemanau kad isjungsi tu tuos jausmus. nebent metams begant uzsimirs, nes nebendrausi.
bet tai uzeis kokia krize semoj, ir vel pradesit kalbetis, guostis. kankyne is tikro

ji jau nnn metu nepamirso, tai ir nepamirs.
Atsakyti
QUOTE(pasikeitusi @ 2015 04 19, 22:46)
tai viska kas gyvenime vyskta, galima kildinti is traumu.

QUOTE(strawberry @ 2015 04 19, 22:48)
taip iseitu, viskas tik is traumu.

Ne 4u.gif

QUOTE(strawberry @ 2015 04 19, 23:40)
ji jau nnn metu nepamirso, tai ir nepamirs.

Tiketina, kad jei nebutu buve vyro neistikimybes, nebutu dabar tiek kanciu del ex-meiles 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Le Murka @ 2015 04 19, 22:36)
nu ka cia dabar grausies..  4u.gif , nemanau kad isjungsi tu tuos jausmus. nebent metams begant uzsimirs, nes nebendrausi.

Nea,principingi mes abu.Jaučiu kad jis supyko..avinas..o ir man per sunku taip gyventi.nenoriu dvigubo gyvenimo.noriu dabar susitelkt į vyrą,o jei jausiu kad tikrai nebėra jokių jausmų,išeisiu,jau geriau tada vienai gyvent.
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2015 04 19, 22:43)
Tiketina, kad jei nebutu buve vyro neistikimybes, nebutu dabar tiek kanciu del ex-meiles  4u.gif

Tas jeigu jeigu, cia visada galim situo pasinaudoti, bet yra kaip yra, toks tas gyvenimas. Ji reikia gyventi ir ne kitam, o tau paciam, todel niekas negali geriau uz pati zmogu zinoti ir nuspresti, ka jam su juo daryti.
Atsakyti