Įkraunama...
Įkraunama...

Meilužių santykiai, kai abu turi šeimas

QUOTE(samanta* @ 2015 04 21, 15:02)
aš čia prie ko?neturiu darbe aš meilužio,net į darbą neinu ,namie leliu auginu biggrin.gif

as bendrai apie tokia situacija kalbu. man tikrai nera svarbu, ka asmeniskai tu veiki namie ar darbe biggrin.gif

QUOTE(Muranta @ 2015 04 21, 15:02)
Dažnai žmonės į darbą ateina dirbti, o ne stebėti kitus ir pletkavoti  tongue.gif O tie dažniausiai "pastabūs" žmonės, tai neturintys savo laimingo gyvenimo, todėl knaisiojasi po kitų  biggrin.gif

oi tik jau nereikia. darbe zmones irgi ne tik dirba, bet ir bendrauja, baliavoja su bendradarbiais, mezga rysius, draugystes seimomis. pagaliaunaprukyt iseina i lauka ir pasisneka. darbas uzima lb didele dali gyvenimo, naturalu kad ten ne vien tik dirbi akiu nepakeldamas. nu nebent stovi vienas vienintelis prie konvejerio ir nesitrauki nuo jo niekur, tik i wc lotuliukas.gif
QUOTE(S.B.M @ 2015 04 21, 15:04)
nebent meilužis viršininkas ir priėmęs į darbą tik už gražias akis, tada bus problemų po to garantuotai. O šiaip galvoju, kad jokio skirtumo darbe ne darbe, santykiai po priklauso nuo požiūrio - jei nebuvo rimtų meilių ir pažadų, du protingi žmonės nepainioja prioritetų ir sugeba gerbti vienas kitą.

ne su virsininku bus problemos. nemanau, kad virsininkui rupi, kas su kuo miega. problemos bus tarpusavy, kai reikes dirbt, o lys lauk kazkokios nuoskaudos neissakytos, nes pvz voenas jau norejo baigt ir nutrauke, o kitas tarsi ir sutiko, bet vidujai dar nenorejo nutraukt. tu ka, manai zmojes kokie robotai, labai atsakingi uz savo kiekviena momentine emocija. vat ims ir islys kokioj netinkamoj situacijoj konfliktas tarsi ne i tema, butent del senu santykiu peripetiju. maciau ne viena toki bajeri
Atsakyti
QUOTE(Le Murka @ 2015 04 21, 15:16)
as bendrai apie tokia situacija kalbu. man tikrai nera svarbu, ka asmeniskai tu veiki namie ar darbe biggrin.gif

kreipinys į mane esi naivi suklaidino biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(S.B.M @ 2015 04 21, 15:16)
nedažnai, 1-2k per savaitę, kartais rečiau, pagal aplinkybes. Aišku, pasimatymai skirti sexui smile.gif O jūs kasdien matotės, kasdien ir mylitės? Ar daugiau dėl dėmesio tie santykiai?

1-2 kart sexui su meilužiu?dažnai.....
Atsakyti
man tai dar klausimelis, o tai kiek kartu i savaite vyrui duoda?
Atsakyti
QUOTE(Le Murka @ 2015 04 21, 14:16)

ne su virsininku bus problemos. nemanau, kad virsininkui rupi, kas su kuo miega. problemos bus tarpusavy, kai reikes dirbt, o lys lauk kazkokios nuoskaudos neissakytos, nes pvz voenas jau norejo baigt ir nutrauke, o kitas tarsi ir sutiko, bet vidujai dar nenorejo nutraukt. tu ka, manai zmojes kokie robotai, labai atsakingi uz savo kiekviena momentine emocija. vat ims ir islys kokioj netinkamoj situacijoj konfliktas tarsi ne i tema, butent del senu santykiu peripetiju. maciau ne viena toki bajeri

nesupratot ką parašiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Le Murka @ 2015 04 21, 15:34)

po tokių aktyvių pasimatymų su meilužiu visai vyro nebenorėčiau,įtariu g.gif
Atsakyti
QUOTE(samanta* @ 2015 04 21, 14:19)

1-2 kart sexui su meilužiu?dažnai.....

ane blush2.gif

QUOTE(Le Murka @ 2015 04 21, 14:34)

kiekviena pagal savus porekius turbūt. Aš įprastai kasdien smile.gif
Atsakyti
QUOTE(S.B.M @ 2015 04 21, 15:36)
nesupratot ką parašiau  smile.gif

tai paaiskink tuomet 4u.gif
QUOTE(samanta* @ 2015 04 21, 15:38)
po tokių aktyvių pasimatymų su meilužiu visai vyro nebenorėčiau,įtariu g.gif

drinks_cheers.gif gal koki karteli i savaite dar siaip ne taip atlikciau santuokine pareiga, bet daugiau tai jau reiktu save prievartaut biggrin.gif

nors juk yra sexbombu, kur be problemu kelis kart i diena nori biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(S.B.M @ 2015 04 21, 15:40)
ane blush2.gif
kiekviena pagal savus porekius turbūt. Aš įprastai kasdien  smile.gif

tai su vyru kasdien, ir dar su meiluziu 2kart savaitej??? oho blink.gif
Atsakyti
QUOTE(S.B.M @ 2015 04 21, 15:40)

kiekviena pagal savus porekius turbūt. Aš įprastai kasdien  smile.gif

kasdien?savo noru ar vyras nori?
o geidžiat dar vyro po meilužio?ir kam meilužis jei iš vyro kasdien gaunat? blush2.gif

sorry už tiek klausimų 4u.gif
Atsakyti
Paslėpti emocijas man tikrai sunku, nes kai parašo ką nors... tai šypsena visą dieną nenulipa nuo veido, o susitikus žvilgsniam aišku pas abu šypsenos... bet už rankų susikabinę nevaikštom, ir pietaut atskirai išeinam ir grįžtam, kartu po darbo irgi neišeinam už rankų susikabinę.

Dėl pletkų, tai pas mus vyriškas kolektyvas, tai kažkaip nemanau, kad čia kažkas susėdę dalinasi kažkokiais pletkais apie mus. Bet kad visiškai nieko neįtaria irgi negaliu teigti, nes per darbo tūsą nuo ko viskas ir prasidėjo buvo viskas kaip ant delno. Ir per vienus pietus gavom namioką, gal ltai buvo bajeris į išorę, bet kai kažkas vyksta tai priimi asmeniškai. Po šiai dienai nesuprantu ar tai buvo bajeris ar namiokas.

QUOTE(S.B.M @ 2015 04 21, 14:16)
nedažnai, 1-2k per savaitę, kartais rečiau, pagal aplinkybes. Aišku, pasimatymai skirti sexui smile.gif O jūs kasdien matotės, kasdien ir mylitės? Ar daugiau dėl dėmesio tie santykiai?

Oho dažnai jūs čia 4u.gif . Kaip taip pavyksta susiderint su šeima? g.gif Kartais į savaitę išpuola 2 k., kartais 1k., kartais dvi savaites nieko. Visgi abu turim šeimas ir pabėgt yra gana sudėtinga. O dėmesys iš jo... nežinau ar dėl santykių, kokie gi čia santykiai... bet staigmenos ir dėmesys visada malonus.
Atsakyti
QUOTE(Nerimeja @ 2015 04 21, 15:48)
Paslėpti emocijas man tikrai sunku, nes kai parašo ką nors... tai šypsena visą dieną nenulipa nuo veido, o susitikus žvilgsniam aišku pas abu šypsenos... bet už rankų susikabinę nevaikštom, ir pietaut atskirai išeinam ir grįžtam, kartu po darbo irgi neišeinam už rankų susikabinę.

Dėl pletkų, tai pas mus vyriškas kolektyvas, tai kažkaip nemanau, kad čia kažkas susėdę dalinasi kažkokiais pletkais apie mus. Bet kad visiškai nieko neįtaria irgi negaliu teigti, nes per darbo tūsą nuo ko viskas ir prasidėjo buvo viskas kaip ant delno. Ir per vienus pietus gavom namioką, gal ltai buvo bajeris į išorę, bet kai kažkas vyksta tai priimi asmeniškai. Po šiai dienai nesuprantu ar tai buvo bajeris ar namiokas.
Oho dažnai jūs čia  4u.gif . Kaip taip pavyksta susiderint su šeima?  g.gif  Kartais į savaitę išpuola 2 k., kartais 1k., kartais dvi savaites nieko. Visgi abu turim šeimas ir pabėgt yra gana sudėtinga. O dėmesys iš jo... nežinau ar dėl santykių, kokie gi čia santykiai... bet staigmenos ir dėmesys visada malonus.

patikek, vyrai pletkais dalinasi ne maziau nei moterys biggrin.gif . tikrai jie mato kas vyksta, ir tas namiokas buvo juks skirtas
Atsakyti
QUOTE(Le Murka @ 2015 04 21, 15:16)
... vat ims ir islys kokioj netinkamoj situacijoj konfliktas tarsi ne i tema, butent del senu santykiu peripetiju. maciau ne viena toki bajeri

Man tai eilinį kartą šokas, kaip jūs tiksliai viską žinot, pati niekada nei iš šono nei darbe neturėjusi meilužio blink.gif g.gif Kas kam ką pasakė, ką atsakė, ko norėjo, kitas ko nenorėjo, kam kokios nuoskaudos biggrin.gif Ne tik jūsų draugės turi meilužius, bet ir bendradarbiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Muranta @ 2015 04 21, 17:44)
Man tai eilinį kartą šokas, kaip jūs tiksliai viską žinot, pati niekada nei iš šono nei darbe neturėjusi meilužio  blink.gif  g.gif Kas kam ką pasakė, ką atsakė, ko norėjo, kitas ko nenorėjo, kam kokios nuoskaudos  biggrin.gif Ne tik jūsų draugės turi meilužius, bet ir bendradarbiai biggrin.gif

as megstu stebeti zmones ir analizuoti ju elgesi. hobi mano toks biggrin.gif . moku kuno kalba skaityt.
o tu ka, manei meiluziavimas yra retas reiskinys? biggrin.gif zinok puse zmoniu tai daro, statistiskai bent karta gyvenime. taip kad kas antra sutiktas teoriskai gali buti toks. tereikia stebet
Atsakyti