Įkraunama...
Įkraunama...

Meilužių santykiai, kai abu turi šeimas

QUOTE(Limcamca @ 2015 04 21, 22:46)
Man atrodo jie nebuna istikimi. Bus omarai kasdien, noresis keptu bulviu.

oi ne man kai omarai yra bulvių nebereikiA schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2015 04 21, 22:46)
Man atrodo jie nebuna istikimi. Bus omarai kasdien, noresis keptu bulviu.

nu vat. o zmogui su vidutinais poreikiais ta pacia privalgius bulviu gi nesinori iskart dar ir omarus ryt biggrin.gif . be to tas jos omaras gi sake irgi jau tiesiog iprastu omaru patapo, nebesvaigsta ji nuo minties apie ji. bet vis tiek valgo cool.gif. nes organizmas reikalauja vis daugiau ir daugiau dirgikliu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Le Murka: 21 balandžio 2015 - 21:50
QUOTE(Le Murka @ 2015 04 21, 22:49)
nes organizmas reikalauja vis daugiau ir daugiau dirgikliu.

Bingo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Le Murka @ 2015 04 21, 14:34)
man tai dar klausimelis, o tai kiek kartu i savaite vyrui duoda?

koks neetiškas klausimo suformulavimas... o Jūs kiek vyrui duodat? Koks Jūsų apetitas? Iš Jūsų komentarų atrodo, kad jokio blink.gif .

QUOTE(S.B.M @ 2015 04 21, 14:40)
ane blush2.gif
kiekviena pagal savus porekius turbūt. Aš įprastai kasdien  smile.gif

thumbup.gif vat aš visada ir sakau, jei kažko reikia, tai reikia ir susiorganizuoti taip, kad būt.

QUOTE(Muranta @ 2015 04 21, 16:44)
Man tai eilinį kartą šokas, kaip jūs tiksliai viską žinot, pati niekada nei iš šono nei darbe neturėjusi meilužio  blink.gif  g.gif Kas kam ką pasakė, ką atsakė, ko norėjo, kitas ko nenorėjo, kam kokios nuoskaudos  biggrin.gif Ne tik jūsų draugės turi meilužius, bet ir bendradarbiai biggrin.gif

Labai prajuokino Jūsų postas, visiškai pritariu drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(Le Murka @ 2015 04 21, 18:59)
ne save, o tave biggrin.gif

Jei jūs taip bendraujate su visais, tai nenuostabu, kad gyvenate SM'e.

QUOTE(Le Murka @ 2015 04 21, 21:49)
nu vat. o zmogui su vidutinais poreikiais ta pacia privalgius bulviu gi nesinori iskart dar ir omarus ryt biggrin.gif . be to tas jos omaras gi sake irgi jau tiesiog iprastu omaru patapo, nebesvaigsta ji nuo minties apie ji. bet vis tiek valgo cool.gif. nes organizmas reikalauja vis daugiau ir daugiau dirgikliu.

Jūs paskaitykit ką čia parašėt ir suprasit, kad nesąmonę parašėt. omaras įprastas, bet suteikiantis vis daugiau ir daugiau dirgikklių lotuliukas.gif .
Atsakyti
Bet negi taip visa gyvenima ir ieskosit dirgikliu ir keisit meiluzius? Gal tada bent butu sazininga ir vyrui leisti megautis tais malonumais is salies? Suprantu, kai jausmai, aistra nunesa stoga, bet taip tik karta, bet nuolatiniu lakstymu nesuprantu smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(S.B.M @ 2015 04 21, 20:48)
rašiau, kad mano manymu viskas priklauso nuo žmonių sąmoningumo ir kultūros. Jei meilužiai abu supranta tarpusavio santykius, neįsivelia į meiles, žiūri į tai kaip į malonumą abipusiu susitarimu - ir tų nuoskaudų neturėtų atsirasti. Ir žinoma, jei žmonės nestokoja vidinės kultūros, sugeba išlaikyti pagarbą viens kitam. Būtent tos bendravimo kultūros daugumai žmonių trūksta, akivaizdus pavyzdys kad ir SM...

Vartykit kaip norit, bet jau vien šis pasirinkimas kaip toks neturi ir niekada neturės nieko bendro su vidine ir bendravimo kultūra irnesakyk.gif Tai grynai jūsų reikalas, bet tik nereikia viso to idealizuoti.
Atsakyti
QUOTE(Muranta @ 2015 04 21, 14:02)
Dažnai žmonės į darbą ateina dirbti, o ne stebėti kitus ir pletkavoti  tongue.gif O tie dažniausiai "pastabūs" žmonės, tai neturintys savo laimingo gyvenimo, todėl knaisiojasi po kitų biggrin.gif

Ane? biggrin.gif Tokie dalykai matosi, jei moki skaityti zmoniu kuno kalba ir turi gera intuicija. O gyvenima galima tureti daug laimingesni, nei tu isivaizduoji..
Atsakyti
QUOTE(Nerimeja @ 2015 04 22, 07:42)
koks neetiškas klausimo suformulavimas... o Jūs kiek vyrui duodat? Koks Jūsų apetitas? Iš Jūsų komentarų atrodo, kad jo

Jūs paskaitykit ką čia parašėt ir suprasit, kad nesąmonę parašėt. omaras įprastas, bet suteikiantis vis daugiau ir daugiau dirgikklių  lotuliukas.gif .

vaje bigsmile.gif , sory jad izeidziau jautria ir etiska tamstos siela. Lb normalus klaysimas. Beje lb padejes supeasyi, kodel tas konkretus zmogus raip elgiasi

Tu nezinai kur as gyvenu. Ir siaip jau etiskiau sm gyvent, nei svetimoj lovoj, issisketus priss svetima vyra

Gal dar karta paskaityk, nes ziuriu teksto suvokimas pas tamsta stringa
Atsakyti
QUOTE(Nerimeja @ 2015 04 22, 06:42)

Tu pirmoje eileje i save save pasiziurek, ok? Gal susiorganizuok dar pora meiluziu pakampese.. Tada gal tapsi apsipatenkinusi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Nerė @ 2015 04 22, 06:58)
Vartykit kaip norit, bet jau vien šis pasirinkimas kaip toks neturi ir niekada neturės nieko bendro su vidine ir bendravimo kultūra irnesakyk.gif Tai grynai jūsų reikalas, bet tik nereikia viso to idealizuoti.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Le Murka @ 2015 04 22, 07:42)
vaje bigsmile.gif , sory jad izeidziau jautria ir etiska tamstos siela. Lb normalus klaysimas. Beje lb padejes supeasyi, kodel tas konkretus zmogus raip elgiasi

Tu nezinai kur as gyvenu. Ir siaip jau etiskiau sm gyvent, nei svetimoj  lovoj, issisketus priss svetima vyra

Gal dar karta paskaityk, nes ziuriu teksto suvokimas pas tamsta stringa

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JORIJA @ 2015 04 22, 08:35)
Ane?  biggrin.gif Tokie dalykai matosi, jei moki skaityti zmoniu kuno kalba ir turi gera intuicija. O gyvenima galima tureti daug laimingesni, nei tu isivaizduoji..

Aha biggrin.gif Norėčiau klysti, bet esu tikra, jog po kitų žmonių gyvenimus knaisiojamasi tik turint savo nykų ir nuobodų gyvenimą tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Muranta @ 2015 04 22, 07:46)
Aha  biggrin.gif Norėčiau klysti, bet esu tikra, jog po kitų žmonių gyvenimus knaisiojamasi tik turint savo nykų ir nuobodų gyvenimą  tongue.gif

Knaisiotis ir pastebeti yra skirtingi dalykai tongue.gif
Atsakyti
prasideda dergimas...
Atsakyti