kaip supratau,tai jūs jau peržengėte tą pavojingą ribą,kada vedusios poros įsimyli,arba tiksliau susižavi kitais partneriais.
Ir kaip supratau,jūsų draugas net nesiruošia skirtis,jam yra patogu gyventi taip,kaip yra.Žmona,meilužė,vėl žmona .........
Jums žymiai sunkiau,nes jūs esate moteris,o mes labai dažnai pradedame vadovautis jausmais ,o ne protu.Taip jau yra ir nieko čia nepadarysi. Tokia realybė.
Galėčiau tik patarti suimti save į rankas,geriau pažliumbti dažniau pasislėpus,bet sutramdyti jausmus ir likti su savo šeima:)
Kamile08 pati nežino, ko nori iš meilužio, todėl ir kyla bėdos. Nu po velnių, kaip galima nežinoti ko tau reikia, ir ko tu nori. Kokio dar aiškumo Kamile nori, tu pririšta prie meilužio ar kažkaip įsipareigojusi? Nori, Kad meilužis tau pasipirštų? Aiškumas tavo gyvenime vienas - tavo vyras ir vaikas, o meilužis tau turi rūpėt tik tiek, kiek jis teikia tau papildomo malonumo.
QUOTE(Ciccio @ 2015 05 19, 21:12)
Nu po velnių, kaip galima nežinoti ko tau reikia, ir ko tu nori.
meilužis tau turi rūpėt tik tiek, kiek jis teikia tau papildomo malonumo.
meilužis tau turi rūpėt tik tiek, kiek jis teikia tau papildomo malonumo.
Kartais gyvenime taip viskas apsiverčia, kad nebežinai nei ko tau reikia, nei su kuo, nei kada, nei kaip... Kamile80 puikiai tave suprantu ir panašioje situacijoje pati esu, kai meilužis daugiau nei meilužis ir papildomas malonumas. Pabandyk jį prakalbint, atvirai ir nuoširdžiai pasikalbėti, kas būtų, ką mąsto, kokia ateitis ir ar apskritai tokia galėtų būti. Pokalbiai labai sudėlioja viską į savo vietas. Finansiniai įsipareigojimai argumentas prastas, nes visada viskas yra išsprendžiama.
QUOTE(off-line @ 2015 05 10, 15:41)
Galbūt tiesiog jai pernelyg nemalonu prisiimti budelio vaidmenį.
tai dabar vadinasi geriete budele

Papildyta:
QUOTE(mrau @ 2015 05 16, 14:08)
Aš nuo pradžių pasakojau, kad susiradau meilužį tuomet kai supratau, kad skyrybos nebūtų tragedija. Prieskonių trūko senokai, bet neieškojau jų kol nebuvo to suvokimo.
Vyro svarba nuvažiavo per šiuos metus, jausmai kiti atsirado, bet kontroliuoju juos, nesvaigstu, žinau, kad su meilužiu mes nebūsim kartu. Net ir nenorėčiau. Jei išsiskirčiau su meilužiu net neįsivaizduoju kaip būtų, kaip keistųsi mano santykis į vyrą.
Sprendimų nedarau, vadovaujuosi blaiviu protu
Jausmai jausmais, bet galva pirmoj vietoj.
Vyro svarba nuvažiavo per šiuos metus, jausmai kiti atsirado, bet kontroliuoju juos, nesvaigstu, žinau, kad su meilužiu mes nebūsim kartu. Net ir nenorėčiau. Jei išsiskirčiau su meilužiu net neįsivaizduoju kaip būtų, kaip keistųsi mano santykis į vyrą.
Sprendimų nedarau, vadovaujuosi blaiviu protu

kad pas tave blaivaus proto nera
QUOTE(Le Murka @ 2015 05 19, 13:39)
oi ne, ne forumas

QUOTE(Nerimeja @ 2015 05 28, 16:16)
Kartais gyvenime taip viskas apsiverčia, kad nebežinai nei ko tau reikia, nei su kuo, nei kada, nei kaip... Kamile80 puikiai tave suprantu ir panašioje situacijoje pati esu, kai meilužis daugiau nei meilužis ir papildomas malonumas. Pabandyk jį prakalbint, atvirai ir nuoširdžiai pasikalbėti, kas būtų, ką mąsto, kokia ateitis ir ar apskritai tokia galėtų būti. Pokalbiai labai sudėlioja viską į savo vietas. Finansiniai įsipareigojimai argumentas prastas, nes visada viskas yra išsprendžiama.
Ne visada, deja, pokalbiai viską išsprendžia. Daug pasako ir žmogaus veiksmai, kiek jie sutampa su žodžiais, neverbalinė kalba galų gale. Nežinau, man rodos sunku meilužių situacijoje tikėtis kito aiškaus apsisprendimo, kaip ir susivokti pačiai ar nori permainų. Vis tik didžioji dalis puikiai žino, kad tenori nuotykio, malonumo. Ir savotiškai gerbiu tuos, kurie bent sugeba nesidangstant pasakyti tai, nevyniojant į bendros ateities ir meilės vatą.
p.s. kaip tu? vis dar taip pat? vyras kaip, nesužinojo?
QUOTE(S.B.M @ 2015 06 09, 22:18)
Vis tik didžioji dalis puikiai žino, kad tenori nuotykio, malonumo. Ir savotiškai gerbiu tuos, kurie bent sugeba nesidangstant pasakyti tai, nevyniojant į bendros ateities ir meilės vatą.
Vis dar taip pat... aš svaigstu dėl jo, o jis dėl manęs. Matomės praktiškai kasdien. Santykiai mūsų tikrai daugiau nei meilužiniai. O ko pati noriu neapsisprendžiu... Atrodo ir su meilužiu gyvent negaliu, ir be jo neįsivaizduoju tolimesnio gyvenimo... ištikro situacija siaubinga, geri buvo patarimai iš pat pradžių nelpit į mėšlą... nu bet va įlipau, o dabar nežinau nei kelio kaip išlipt, nei kelio kaip eit į priekį... nenoriu jo prarast, nenoriu visko pabaigti... bet nesu tikra, ar gyvenimas su juo bus geresnis, nei su esamu vyru

O kaip tau? kitoms?

QUOTE(Nerimeja @ 2015 08 10, 09:10)
Vis dar taip pat... aš svaigstu dėl jo, o jis dėl manęs. Matomės praktiškai kasdien. Santykiai mūsų tikrai daugiau nei meilužiniai. O ko pati noriu neapsisprendžiu... Atrodo ir su meilužiu gyvent negaliu, ir be jo neįsivaizduoju tolimesnio gyvenimo... ištikro situacija siaubinga, geri buvo patarimai iš pat pradžių nelpit į mėšlą... nu bet va įlipau, o dabar nežinau nei kelio kaip išlipt, nei kelio kaip eit į priekį... nenoriu jo prarast, nenoriu visko pabaigti... bet nesu tikra, ar gyvenimas su juo bus geresnis, nei su esamu vyru
O kaip tau? kitoms?

O kaip tau? kitoms?

užjaučiu dėl painiavos

jei nesi tikra, kad nori kažkokio sprendimo, gal tau jo šiuo momentu ir nereik

aš vis dar... ir baigt nenoriu.
QUOTE(S.B.M @ 2015 08 10, 23:46)
užjaučiu dėl painiavos 

visi tokius santykius, greit issprendzia apgaudinejama puse.
QUOTE(mobatas @ 2015 08 16, 14:15)
visi tokius santykius, greit issprendzia apgaudinejama puse.
Kai supranta, kas vyksta. Mano manymu, turėti vyrą/žmoną ir turėti romaną iš šalies, tai kaip bandymas vienu užpakaliu užsėsti dvi kėdes. Geriau papildomą darbą susirast, neliks laiko svaigimui dėl meilužių.
QUOTE(Idem @ 2015 08 27, 08:21)
Kai supranta, kas vyksta. Mano manymu, turėti vyrą/žmoną ir turėti romaną iš šalies, tai kaip bandymas vienu užpakaliu užsėsti dvi kėdes. Geriau papildomą darbą susirast, neliks laiko svaigimui dėl meilužių.
Būna kad save maximaliai išnaudoji visur kitur, padarai to, ko niekada nemanei kad gali padaryti ir iš savęs nesitiki, bet.. Svaigimas nepraeina

QUOTE(AistraXXX @ 2015 08 27, 13:38)
Būna kad save maximaliai išnaudoji visur kitur, padarai to, ko niekada nemanei kad gali padaryti ir iš savęs nesitiki, bet.. Svaigimas nepraeina 

Nes nenori, kad praeitų. Pati įsimyliu gana dažnai, patikėk, to įmanoma nusikratyti. Man tai panašu į narkotikus, apsvaigęs, problemos lieka kažkur toli. O čia ne dėl to apsvaigimas, kad vyras kelmas? Iš tavo pasakojimų pasirodė taip. O problemos sprendimu pasirinkai svaigimą kitam vyrui.