QUOTE(Kamile80 @ 2015 05 18, 18:59)
Labas vakaras, nusprendziau su Jumis pasidalinti savo istorija, kadangi girdint keliu savo geru draugiu patarimus, supranti, kad saliskoms joms ne visada pavyksta islikti arba tiesiog jos neturi tokios patirties, kad galetu ka patarti. Labai prasau Jusu rasyti viska atvirai, ka manote, man tai labai labai svarbu

. Tikiuosi, kad priimsite i savo rata.
Istorija banali ir turbut tikrai nieko nenustebinsiu, bet manau kiekvienai is musu pacios istorija visada atrodo kitokia. Tai stai: esu istekejusi, vaikas siais metais baigineja pirma klase, seimoje tikrai galiu patikinti rupesciu dideliu nera: tokiu kaip finansiniai, busto dalykai ir pan. Abudu su vyru realizuojame save savo megstamuose veiklose. Taciau atsitiko taip, kad turiu meiluzi, kuris lygiai taip pat yra vedes. Musu santykiu eiga buvo labai idomi, kadangi pradzioje vienas kito tiesiog velniskai nekentem (tiesa pamirsau pamineti, kad esame bendradarbiai ir musu keliai susikirto vieno imones projekto metu). Kiekvienas musu susirinkimas baigdavosi pakeltais balso tonais, budavo ir taip, kad i musu klausimu sprendimus turejo pasijungineti netgi vadovai. Tai buvo zmogus apie kuri is mano puses like bendradarbiai pastoviai girdedavo "labai grazius epitetus". Bendrus darbus mums pavyko pasibaigti puikiai ir tiesiog viena karta gerdami virtuveleje kava atradome daug bendru temu, pradejome kalbetis labai atvirai. Toks musu bendravimas tesesi apie 2 metus, tada is savo puses pradejau pastebeti, kad apie si zmogu galvoju vis dazniau ir dazniau. Zodziu ivyko "tai"ir tada situacija man pasidare labai neaiski (negaisiu laiko rasydama apie sazines balsus pries vyra ir t.t. nes tai tikrai niekaip manes neteisina). Taigi: susitikdavome ne kiekviena diena, bet tel. prakalbedavome po pora val., veliau jisai pradejo nebeskambinti/neberasyti dingdavo 2 sav, atsiradus pasiteisinimas buvo daug darbu, papildomi kiti rupesciai ir t.t.bet as taves pasiilgstu, veliau prisipazino, kad isimylejo mane. Sake, kad nemyli ir nenori gyventi su savo zmona, bet kitos iseities kol kas neturi, nes yra finansiniai isipareigojimai. Po kiekvieno "to"karto musu susitikimai darosi vis retesni. Pasakiau ka jam galvoju tiesiai sviesiai ir, kad man tikrai nereikia zinojimo, kad kazkas kazkur yra, baigiam ir viskas, bet jis manes nepaleidzia nei moraliskai, nei fiziskai.Keisciausia, kad po tokiu musu susitikimu santykiai su zmona stebuklingai stabilizuojasi, praeina kiek laiko, vel su zmona negerai, blogiausia, kad jis apie tai pats nelabai linkes kalbeti. Siai minutei vel analogiska situacija, klausineja ar noreciau su juo gyventi, kai paklausiu kur dingsta jo atsakymas toks: man patinka gauti viska vienu metu arba nieko, as geriau kentesiu neturedamas taves visos, bet trupiniais nesimegausiu. Stai tokia situacija, del to naturaliai kyla klausimas: as jam viska sakau is karto ka galvoju, prasau paleisti, lyg ir paleidzia, bet paskui vel grizta su kupinos kancios veidu. Sakyciau buciau pati vienisa moteris. Gal esu tikrai gerai kvakstelejus, kad sugebejau isivelti i toki reikala. Aciu merginos uz komentarus ir patarimus. Lauksiu
Pirma: nesižeminkit ir neatvėrinėkit širdies SM - čia nuolat užklysta tos, kurios mėgaujasi svetimomis problemomis ir nepraleidžia progos pasityčioti. Tai draugiškas patarimas iš savos patirties - čia užsiregistruodama tikėjausi, kad kalbėjimas su panašiose bėdose besikapstančiomis padės savam gyvenime susidėliot prioritetus ir atrast valios išsikuopti tą jovalą. Deja... "ačiū" sarkastiškosioms moralizuotojoms - tik pasiauginau storesnę odą ir ėmiau į viską žiūrėti ciniškiau
Antra: kad galėtume kažką patarti, turėtume žinoti ko jūs pati norit. Ar teisingai supratau, kad meilužyje jūs matot TĄ žmogų, su kuriuo galbūt norėtumėt kurti bendrą gyvenimą ir ryžtumėtės pokyčiams? Ar vis tik jus tenkina meilužės rolė?
Jei tenkina, tuomet nematau didelės problemos - meilužių santykiai negali būti rimti ir stabilūs, priklausomybė nėra gerai. Susitinkat kai abu norit ir galit ir valio

Kai abiems ar vienam iš jūsų atsibos - viskas bus baigta. Kolkas jam neatsibodo, kaip matau, tik žadėt jums nieko daugiau jis nenusiteikęs.
Jei į šiuos santykius žiūrit rimtai ir norėtumėt tą vyrą matyti ne kaip meilužį - bijau, kad nieko gali neišeit iš to

Panašu, kad jis jūsų nori kaip meilužės ir savo tikslus vynoja į netikrų pažadų popierų. Jei jis sako, kad geriau kentės, kol neturės jūsų visos - kodėl tada nepalieka ramybėje kol neišsiskirs su žmona? Beeet, skirtis tai neketina? O ir jūs ne laisva, tad tas "viskas arba nieko" - žodžiai, neatitinkantys veiksmų.
O kad geriausia būtų padėt tašką ir pasirinkt tvarkingą gyvenimą su vyru - turbūt nė sakyt nereik ,ar ne?