Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų kvepalų kolekcijos

Aišku... 4u.gif
Atsakyti
Tvarkiau spintele ax.gif
Mano kvepaliukai siai dienai

user posted image

Pamirsau dar 2 vnt. i bendra nuotraiuka ikelti rolleyes.gif
Atsakyti
WWWitch, ačiū už temos gaivinimą 4u.gif Smagi kolekcija - rasčiau kuo pasikvėpinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2016 04 03, 20:41)
WWWitch, ačiū už temos gaivinimą 4u.gif  Smagi kolekcija - rasčiau kuo pasikvėpinti smile.gif

bigsmile.gif
Atsakyti
Ačiū, Wwwitch smile.gif
Jūsų skonis nesikeičia kiek atsimenu.
Kas du tokie sidabriniais kamšteliais už Hermesų, nuotraukos kairiam viršutiniam kampe?
Ir kas nepapuolė į kadrą?
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2016 04 03, 19:41)
WWWitch, ačiū už temos gaivinimą 4u.gif  Smagi kolekcija - rasčiau kuo pasikvėpinti smile.gif

drinks_cheers.gif

- Komplimentai, Wwwich!

Kas ten tarp Poeme ir Hermesų? Juodulis kamštukas kyšo? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutule @ 2016 04 03, 21:29)
Ačiū, Wwwitch smile.gif
Jūsų skonis nesikeičia kiek atsimenu.
Kas du tokie sidabriniais kamšteliais už Hermesų, nuotraukos kairiam viršutiniam kampe?
Ir kas nepapuolė į kadrą?

Taip, praktiskai skonis jau suformuotas smile.gif Daug senuku-mylimuku, bet ir naujienas vis apuostau wink.gif

Uz Hermesu - Lacoste pour femme

Pamirsau apie:
Kennet Cole Black EDP
lizabeth Arden Green Tea Revitalize doh.gif
Papildyta:
QUOTE(rastafarinas @ 2016 04 03, 21:29)
drinks_cheers.gif

- Komplimentai, Wwwich!

Kas ten tarp Poeme ir Hermesų? Juodulis kamštukas kyšo?  smile.gif

Gucci Guilty ten 4u.gif
P.S. ten ne Poeme o Gucci by Gucci EDT
Atsakyti
Graži kolekcija, tik kažkodėl įsivaizdavau dar didesnę bigsmile.gif Matau daug savo mylimukų, bet čia man ne naujiena, kad mūsų skoniai panašūs tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink Pepper: 03 balandžio 2016 - 21:22
QUOTE(WWWitch @ 2016 04 03, 20:44)
...
Papildyta:
Gucci Guilty ten  4u.gif
P.S. ten ne Poeme o Gucci by Gucci EDT

Ačiū!
Ir už pataisymą biggrin.gif Dabar jau matau, kad "kanteliai" kamštuko skirias. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 03 balandžio 2016 - 22:48
WWWitch, kaip grazu man ziureti I kitu turtus wub.gif Savu vis neprisiruosiu nupaveiksluoti ax.gif Ir pavydziu biskis zmonems, kurie gali taip grinint, nes man vis gaila atsisveikinti su savo kolekcijos nenaudojama dalimi biggrin.gif Dazniausiai parduodu butelaiti, ateina du doh.gif Vat ir is Jusu rasau jau ko noret parsivilkt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tantamm @ 2016 04 04, 08:00)
WWWitch, kaip grazu man ziureti I kitu turtus  wub.gif Savu vis neprisiruosiu nupaveiksluoti  ax.gif Ir pavydziu biskis zmonems, kurie gali taip grinint, nes man vis gaila atsisveikinti su savo kolekcijos nenaudojama dalimi  biggrin.gif Dazniausiai parduodu butelaiti, ateina du  doh.gif Vat ir is Jusu rasau jau ko noret parsivilkt  biggrin.gif

Neplanavau visai fotkinti rolleyes.gif , spinteles valiau lotuliukas.gif , tai kai isstarukiau, nusprendziau uzfiksuoti vaizda siai dienai wink.gif

O siaip - biski dar noriu isgryninti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tantamm @ 2016 04 04, 07:00)
WWWitch, kaip grazu man ziureti I kitu turtus  wub.gif Savu vis neprisiruosiu nupaveiksluoti  ax.gif Ir pavydziu biskis zmonems, kurie gali taip grinint, nes man vis gaila atsisveikinti su savo kolekcijos nenaudojama dalimi  biggrin.gif Dazniausiai parduodu butelaiti, ateina du  doh.gif Vat ir is Jusu rasau jau ko noret parsivilkt  biggrin.gif

Man atvirkščiai - norisi parduot 5 ir priglausti 1. Kažkaip sunkiai naują įsileidžiu. Uostyti ir tyrinėti patinka, bet kvėpintis ne. Išranki palikau savo kvepiančiam kelyje...
Atsakyti