QUOTE(VasarosPievos @ 2015 12 17, 13:23)
Manau, iškarto įšokti į tokį, kaip paskutinis, kvepalyną, tikrai nerealu, ir kompleksuoti su savo biudžetiniais, masinės gamybos liuksais nebūtina!
Būtų naudinga, ypač naujokams čia, jei parašytumėt kiek metų tęsiasi šios SAVO kvapo pajieškos?
Supratau, kad galima pasirodyti visiems, tik norėtusi palaikymo darančioms pirmus- antrus - trečius žingsnius....
kompleksuoti išvis nebūtina, kaip ir gėdintis, kad kažkas patinka ar kažko neturi - tai būtų kvaila. Juk kvepalai ir kvapo supratimas labai individualūs, kaip ir mes patys.
Dėl paieškų ir SAVO kvapo - aš ieškau kvapo, bet neturiu tikslo rasti vieno, SAVO, nes, kaip ir sakė Monmorensi, čia man svarbiau yra ne rasti, o ieškoti (betgi kas ieško, žinia, tas ir randa), ne pasitenkinti, o keliauti. Per kažkurį laiką įgyji žinių, "išdirbi" supratimą kas yra man tinkama ir kas ne, išsiugdai uoslę, pradedi skirti natas ir pan. ir pan.
Aš parfumerija rimčiau susidomėjau maždaug nuo 18-20 metų, bet spragų oi oi kaip daug.. Bet tai niekaip nereiškia, kad nuo to laiko ieškau kažkokio SAVO kvapo. Beje, mes visi jį turim - tai mūsų natūralus kūno kvapas. Jo pakanka
o jūs parodykit savo kolekciją