QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 04 20, 17:35)
ex, nemeluok
kovo 8 diena sejai, tai jau turetu but palmes. nebent dabar balandzio kokia 18d pasejai , tai tie gali but skilcialapiai
QUOTE(Lusasita @ 2015 04 20, 17:40)
ex, nemeluok
kovo 8 diena sejai, tai jau turetu but palmes. nebent dabar balandzio kokia 18d pasejai , tai tie gali but skilcialapiai
ne ,šitie 2savaitėm vėliau sėti
Moteros, o normalu, kad mano Samocvietai karpyti labai, ciut ne kaip tos egles?
QUOTE(Gardi @ 2015 04 20, 17:59)
net nuėjau pažiūrėt - iki eglių toli, bet kažkiek smarkiau karpyti
QUOTE(saulyte525 @ 2015 04 20, 16:20)
Gonzikai, ačiū už naują trobą su žiedais
Vakar Gariūnuose vyras fitosporino papirko 10 eur 200 g ruda "pasta" tirpinama, jau nupurškė šiltnamį pomidormas, kad fitoftoros ar kitų "gėrybių" nebūtų, žiūrėsiu kip bus realiai, ar padeda. Gal kas nors jau bandėt nudoti fitosporiną
kaip padėjo ?
Vakar Gariūnuose vyras fitosporino papirko 10 eur 200 g ruda "pasta" tirpinama, jau nupurškė šiltnamį pomidormas, kad fitoftoros ar kitų "gėrybių" nebūtų, žiūrėsiu kip bus realiai, ar padeda. Gal kas nors jau bandėt nudoti fitosporiną
Sodo ir darzo parduotuveje Sodu gatveje 200gr apie 3 eur kainavo pries pora savaiciu.
QUOTE(Gardi @ 2015 04 20, 16:59)
maniskis is pokiukio originalai
Тайана su Žigolo

kartu su Gonziko dryžium (berželis svyruonėlis
)

kartu su Gonziko dryžium (berželis svyruonėlis
labas vakaras
ar mes sergam,gal 15 daigu su tokiom demem?

kiti va taip vysta

keli daigiukai va taip negraziai sukasi.gal jie tokie?bet man lapeliu koteliai negrazus,grubleti.butent pomai zolotyje kupola

ir aplamai,mes labai laibi,istyse,vos stovi,jau ramstau pagaliukais.netvirteja visai stiebas.tik vis tysta

Papildyta:
lauke dar neesam buve,tik kambariuose prie langu
kiti va taip vysta
keli daigiukai va taip negraziai sukasi.gal jie tokie?bet man lapeliu koteliai negrazus,grubleti.butent pomai zolotyje kupola
ir aplamai,mes labai laibi,istyse,vos stovi,jau ramstau pagaliukais.netvirteja visai stiebas.tik vis tysta
Papildyta:
Regila, Šerchano daigelis man neatrodo kažkoks kitoks, išskirtinis gal tik mažesnis nei kiti tuo metu sėti (kovo 9-10d.)
QUOTE(girene @ 2015 04 20, 19:22)
labas vakaras
pagrindinės bėdos dėl to, kad kambary laikot. juk visos čia tik ir šneka, kad arba į balkoną nešioja, arba į šiltnamį. visai neturit nei to, nei to?