QUOTE(Nidulia @ 2015 04 25, 23:23)
As puse metu nei tvarkiausi, nei esti dariau ir ka? Niekas nuo purvo ir bado nenumire:) Tu Vilniuje?
Tu gal nuosavame būste gyveni, aš tai ne.
QUOTE(Daniella @ 2015 04 25, 23:26)
O tai tu ne viena gyveni bute? Kažkaip maniau kad viena. Bet gal nelenda kaimynė į tavo kambarį? Tik bendro naudojimo patalpose minimalią tvarką kaip nors reik palaikyt...
Einam gal miegot?
Einam gal miegot?
Ne viena, nors beveik nesusitinkam. Ji mano exkolegės exkolegė. Nelenda ji, tai tie įmesti batai buvo keista. Šiaip žinau, kad grindis plovė, o koridoriuj nėr vietos. Aš nesitvarkau bendrų patalpų (ten kai kur taip baisu, kad nei nžn ką tvarkyti, o ir jos šmutkių daug), bet ir neteršiu. Nepalieku indų plautuvėj, trupinių ir pan. Virtuvėj net nesu valgiusi per 1,5m. Man ten nefaina.
O kad galėčiau visai viena gyventi... Šiandien truputį žiūrinėjaus buto, bet ne mano jėgoms kraustytis, panašu, jei jau grindų nepajėgiu išsiplauti ir dulkių nusivalyti.
Neinam miegot.

QUOTE(Nidulia @ 2015 04 25, 23:28)
Ryt geles kieme sodinsiu. Gal.
"Mano" kieme bobutės sodino šiandien, mačiau. Ryt teks kišti nosį į lauką, tai paskelbsiu konkurso nugalėtoją gražiausio pagrabinio darželio. Dovanų duoti tai nesirengiu.

Papildyta:
QUOTE(BlankSlate @ 2015 04 25, 23:39)
Kukū...
Egzistuoju
Tingiu
Net
Rašyt
Nes
Nėra
Ką
Rašyt... Iš tikrųjų
Anei naujų suknelių..
Pasiilgau Spannguolės....
Egzistuoju
Tingiu
Net
Rašyt
Nes
Nėra
Ką
Rašyt... Iš tikrųjų
Anei naujų suknelių..
Pasiilgau Spannguolės....
Oooo. Kokios eilės. Miela malonu matyt. Aišku, geriau į tokias temas nereiktų su tikslu.