QUOTE(kliomba @ 2015 04 30, 21:15)
Ar taip ar kitaip nera is ko gyvent.
GYVENT iš ko nėra, o LT nebūtų iš ko PRAEGZISTUOT. Ar taip jau nėra skirtumo.

Pati vos ne ant tos ribos ką tik buvau. Ir tai su šiokiu tokiu išsilavinimu, patirtim ir bla bla.
Pas mamą taptų našta jai. Skolinti, tikriausiai, irgi niekas neskolins.
Aš
pavariau, kad trūksta TIK ryžto, bet čia kardinaliam tikro bomžo gyvenimui iš, turbūt, patogių, kad ir svetimų, namų su planšete. Bandau galvoti ką aš daryčiau būdama sveiko proto Mėjos vietoj. Ir kol kas atsakymo neturiu.
Su savo savybėm realybėj, greičiausia, niekad tokioj situacijoj neatsidurčiau. Bet net kas būtų, jeigu būtų smegenys neveikia.
QUOTE(Mylinti_mamyte @ 2015 04 30, 21:36)
Su manim tas pat per tą patį. Neramybė, stresas, silpnumas, neviltis.
Išlindo dar viena ano projekto, apie kurį rašiau vakar, klaida. Žioplų žiopliausia ir grubi. O bežiūrinėjant radau ir dar vieną. Man tikrai labai gėda ir nesmagu. Negaliu suvokt, kaip vienoj vietoj, PASITIKRINUS galima va taip susimaut...
Taip, yra GERŲ dalykų:
1. Ką tik leidosi myluojamas ir niurkomas katas.
2. Šiandien jaučiau maisto skonį, kaip skaniai valgau (manau, šita mano juslė susilpnėjus, arba paprastai į tai visai nekreipiu dėmesio. Valgau tik alkio numalšinimui. Nu, ir daugiau, nei reikia alkiui malšinti).
3. Autobuse mačiau žiauriai žavią moterį. Tarkim, įkvėpė bent mintims, kaip paprastai galima susitvarkyti išvaizdą.
4. Dirbau pusvalandžiu trumpiau.
5. AČIŪDIEVUIIRVISIEMSŠVENTIESIEMS, niekas dėl to pravalo darbe nesibarė. Praėjo taip ramiai, kaip net svajot negalėjau. Nervinuos, ir rankos iki šiol dreba, bet numanau, kas būtų, jei būtų savo nervų ant manęs palieję kiti žmonės.
5.Pagaliau radau jėgų susitvarkyti deklaracijas
*ujacijas.
6.Pasikalbėjau su mieląja, gerąja, žaviąja savo mama.
Nu ir. Man labai labai neramu.
Jau kokia aš reikšminga... Tik paklauskit, kaip Night.

Pusę bulvarinio laikraščio prirašys.