Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

QUOTE(meja82meja @ 2015 04 30, 00:55)
Suniui jau sutaupiau,sutariau su drauge- nuves abi su mama pas veta.
Mamos nuomone pasikeite po vakarykscio ivykio.sake net ji vaiko nepriziuretu.
Tu teisi del visko.bet...ne viskas taip paprasta... verysad.gif  verysad.gif

Matau, kad nepaprasta. Čia va todėl gyvenimas ir yra gaidys. Bet ir matau, kad tau trūksta tik vieno dalyko - ryžto, kad pradėt kapstytis.
Atsakyti
Meja, man vis tiek idomi prasme tavo elgesio. Ar taip ar kitaip nera is ko gyvent. Nieko neuzdirbi. Ir sitiek metu tas pats. Ar ne paprasciau butu paieskot kaip gyvent kitaip, gal net uzdirbt. Juk nieko neprarasi, net nera ko aukot.
Arba pati sau atsakyk, kodel laikaisi tos kancios isikibus. Gal pakeitus aplinkybes, nebutu del ko saves gailet. Cia ir yra priklausomybe. Tiek visko sudejus, akivaizdziai matosi, kad tau to reikia, sitos situacijos, ir nusikratyti jos butu tragedija.
Atsakyti
QUOTE(kliomba @ 2015 04 30, 20:15)
Meja, man vis tiek idomi prasme tavo elgesio. Ar taip ar kitaip nera is ko gyvent. Nieko neuzdirbi. Ir sitiek metu tas pats. Ar ne paprasciau butu paieskot kaip gyvent kitaip, gal net uzdirbt. Juk nieko neprarasi, net nera ko aukot.
Arba pati sau atsakyk, kodel laikaisi tos kancios isikibus. Gal pakeitus aplinkybes, nebutu del ko saves gailet. Cia ir yra priklausomybe. Tiek visko sudejus, akivaizdziai matosi, kad tau to reikia, sitos situacijos, ir nusikratyti jos butu tragedija.

Sutinku,priklausoma asmenybė kuri nenebando su tuo kovoti ir nepripažysta savo priklausomybės 5sikibusi ji garbina unsure.gif
Jau atleisk už tiesmukiškuma,bet tau to spyrio dabar reikia.
Kaip vienas psi ligino priklausomybe.
Kai vergai gavo laisve rinktis jie vistiek pasiliko su šeimininku,nes jis jiem suteikdavo patoge ir maistą,o išejus jiems viso to reiktu prasimanyti patiems. rolleyes.gif
Rinkis šmutkes ir lek LT tongue.gif

night13 kaip tu?
Atsakyti
QUOTE(kliomba @ 2015 04 30, 21:15)
Ar taip ar kitaip nera is ko gyvent.

GYVENT iš ko nėra, o LT nebūtų iš ko PRAEGZISTUOT. Ar taip jau nėra skirtumo. doh.gif Pati vos ne ant tos ribos ką tik buvau. Ir tai su šiokiu tokiu išsilavinimu, patirtim ir bla bla.
Pas mamą taptų našta jai. Skolinti, tikriausiai, irgi niekas neskolins.

pavariau, kad trūksta TIK ryžto, bet čia kardinaliam tikro bomžo gyvenimui iš, turbūt, patogių, kad ir svetimų, namų su planšete. Bandau galvoti ką aš daryčiau būdama sveiko proto Mėjos vietoj. Ir kol kas atsakymo neturiu.
Su savo savybėm realybėj, greičiausia, niekad tokioj situacijoj neatsidurčiau. Bet net kas būtų, jeigu būtų smegenys neveikia.

QUOTE(Mylinti_mamyte @ 2015 04 30, 21:36)
night13 kaip tu?

Su manim tas pat per tą patį. Neramybė, stresas, silpnumas, neviltis.

Išlindo dar viena ano projekto, apie kurį rašiau vakar, klaida. Žioplų žiopliausia ir grubi. O bežiūrinėjant radau ir dar vieną. Man tikrai labai gėda ir nesmagu. Negaliu suvokt, kaip vienoj vietoj, PASITIKRINUS galima va taip susimaut...

Taip, yra GERŲ dalykų:
1. Ką tik leidosi myluojamas ir niurkomas katas. wub.gif
2. Šiandien jaučiau maisto skonį, kaip skaniai valgau (manau, šita mano juslė susilpnėjus, arba paprastai į tai visai nekreipiu dėmesio. Valgau tik alkio numalšinimui. Nu, ir daugiau, nei reikia alkiui malšinti).
3. Autobuse mačiau žiauriai žavią moterį. Tarkim, įkvėpė bent mintims, kaip paprastai galima susitvarkyti išvaizdą.
4. Dirbau pusvalandžiu trumpiau.
5. AČIŪDIEVUIIRVISIEMSŠVENTIESIEMS, niekas dėl to pravalo darbe nesibarė. Praėjo taip ramiai, kaip net svajot negalėjau. Nervinuos, ir rankos iki šiol dreba, bet numanau, kas būtų, jei būtų savo nervų ant manęs palieję kiti žmonės.
5.Pagaliau radau jėgų susitvarkyti deklaracijas *ujacijas.
6.Pasikalbėjau su mieląja, gerąja, žaviąja savo mama. wub.gif

Nu ir. Man labai labai neramu.

Jau kokia aš reikšminga... Tik paklauskit, kaip Night. doh.gif Pusę bulvarinio laikraščio prirašys. fool.gif
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2015 04 30, 21:39)
GYVENT iš ko nėra, o LT nebūtų iš ko PRAEGZISTUOT. Ar taip jau nėra skirtumo.  doh.gif Pati vos ne ant tos ribos ką tik buvau. Ir tai su šiokiu tokiu išsilavinimu, patirtim ir bla bla.
Pas mamą taptų našta jai. Skolinti, tikriausiai, irgi niekas neskolins.

pavariau, kad trūksta TIK ryžto, bet čia kardinaliam tikro bomžo gyvenimui iš, turbūt, patogių, kad ir svetimų, namų su planšete. Bandau galvoti ką aš daryčiau būdama sveiko proto Mėjos vietoj. Ir kol kas atsakymo neturiu.
Su savo savybėm realybėj, greičiausia, niekad tokioj situacijoj neatsidurčiau. Bet net kas būtų, jeigu būtų smegenys neveikia.
Su manim tas pat per tą patį. Neramybė, stresas, silpnumas, neviltis.

Išlindo dar viena ano projekto, apie kurį rašiau vakar, klaida. Žioplų žiopliausia ir grubi. O bežiūrinėjant radau ir dar vieną. Man tikrai labai gėda ir nesmagu. Negaliu suvokt, kaip vienoj vietoj, PASITIKRINUS galima va taip susimaut...

Taip, yra GERŲ dalykų:
1. Ką tik leidosi myluojamas ir niurkomas katas.  wub.gif
2. Šiandien jaučiau maisto skonį, kaip skaniai valgau (manau, šita mano juslė susilpnėjus, arba paprastai į tai visai nekreipiu dėmesio. Valgau tik alkio numalšinimui. Nu, ir daugiau, nei reikia alkiui malšinti).
3. Autobuse mačiau žiauriai žavią moterį. Tarkim, įkvėpė bent mintims, kaip paprastai galima susitvarkyti išvaizdą.
4. Dirbau pusvalandžiu trumpiau.
5. AČIŪDIEVUIIRVISIEMSŠVENTIESIEMS, niekas dėl to pravalo darbe nesibarė. Praėjo taip ramiai, kaip net svajot negalėjau. Nervinuos, ir rankos iki šiol dreba, bet numanau, kas būtų, jei būtų savo nervų ant manęs palieję kiti žmonės.
5.Pagaliau radau jėgų susitvarkyti deklaracijas *ujacijas.
6.Pasikalbėjau su mieląja, gerąja, žaviąja savo mama.  wub.gif

Nu ir. Man labai labai neramu.

Jau kokia aš reikšminga... Tik paklauskit, kaip Night.  doh.gif Pusę bulvarinio laikraščio prirašys.  fool.gif

Tai meile bus tarp jusu sianakt ? biggrin.gif Pagijo reiškia tavo gyvis nabagėlis,galesite myluotis lovoje rolleyes.gif
Kas per moteris? Apibudink,mane irgi buna žavi kaikurie žmonės atrodo nieko įpatingo nedaro,bet žavi biggrin.gif
*****,aš dekloracijos nesutvarkiau,ale gal ten - doh.gif tai ir gerai biggrin.gif
Atsakyti
atsirado mat, nepriklausomos.

NIght o tu i kokia piligrimine kelione nenoretum nuvaziuot? gi yra vienuolynai, Taize. ten labai papigiaja. pabutum tarp savu.

mamyte, o tu ka veiki siaip, ka pries ta vaika veikei? gal tau reikia eiti out, palikti vaika, eiti i darba?
Atsakyti
Kai kas dvi dienas dvėsė ir dabar žiauriai nori miego, todėl tik pasidžiaugia, kai randa prirašyta. smile.gif

Aš irgi žiauriai dvėsioju dėl klaidų, prieš pora dienų gavau velnių, nors nebuvo ten klaidų smile.gif (bet kai nori tai visada gali rasti ko prikibt). Šios dienos darbe tikrai žinau, kad palikau kelias, bet taisiau TOKĮ darbą.... ten ne kelios buvo.... tai gal praplauks.

Aš tai mėjos vietoj iki grįžimo išmokčiau kalbą, čia be kalbų. smile.gif Na visos sąlygos gi... gal dar kursus kokius palankyčiau, gal ir ne vienus. Nepaisant visokiš žmonių baimių. O paskui LT kabinčiaus dantim ir nagais, žinau žmonių, ne vieną, ne du, kurie va taip nuo visiško nulio pradėjo ir atsistojo. Esu pasakojus, kaip mano jaunystės pažįstamos su profesinėm ir dar tokiom lievom (kirpėja, bet be pašaukimo, kita siuvėja bet tik su mašina, ne modeliuotoja) įsikabino, baigė aukštuosius.... Bet tam reikia geležinio strypo viduj... Ir visi mes skirtingi...
Papildyta:
QUOTE(cremaster @ 2015 04 30, 23:05)

NIght o tu i kokia piligrimine kelione nenoretum nuvaziuot? gi yra vienuolynai, Taize. ten labai papigiaja. pabutum tarp savu.

mamyte, o tu ka veiki siaip, ka pries ta vaika veikei? gal tau reikia eiti out, palikti vaika, eiti i darba?

Aš kaip tik šįvakar vaikam pasakojau kaip jaunystėj į Taize važiavom. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daniella @ 2015 04 30, 22:07)

jiems jau pats laikas vaziuoti.
as irgi turejau ivairiatipiu religiniu paklydimu. taize dalyvavo tame irgi, kol su sypsena pribaige.
Atsakyti
QUOTE(Daniella @ 2015 04 30, 22:07)

Oi jo. As irgi bent tris kart vaziavau. Mano laikais mada tokia buvo:)
Atsakyti
QUOTE(Mylinti_mamyte @ 2015 04 30, 23:00)
Tai meile bus tarp jusu sianakt ? biggrin.gif Pagijo reiškia tavo gyvis nabagėlis,galesite myluotis lovoje  rolleyes.gif
Kas per moteris? Apibudink,mane irgi buna žavi kaikurie žmonės atrodo nieko įpatingo nedaro,bet žavi  biggrin.gif
*****,aš dekloracijos nesutvarkiau,ale gal ten -  doh.gif tai ir gerai  biggrin.gif

Zoofile dar netapau, visa laimė. Gyvis jaučiasi gerai, matau, bet šiandien grįžus radau su giliai pradraskyta jau buvusia nebebaisia žaizda. sad.gif
Nepapasakosiu apie moterį, reikia pamatyt. Sužavėjo tvarkingumas ir šarmas viename. Retai pasitaiko. Nors aš žmones retai bepastebiu.

QUOTE(cremaster @ 2015 04 30, 23:05)

Aš šitam gyvenimo etape jau tooooookia nepriklausoma, jau tooookia, kad galėčiau apvemt, jei dar priminsi. doh.gif

Cremaster, aš pėdkelnių nesugebu nueiti nusipirkti ir puodelio išsiplauti, o tu man į kelionę siūlai... Buvau galvojus apie tai. Ir tam reikia bent kiek geresnių man laikų, nei dabar. Taize buvus kadaise. Tai kur nors kitur, bet neesmė. "Tarp savų" galima ir LT susirast kur pabūt. Bet tie laikai jau daros beviltiška tikėt, kad ateis.
Per tą laiką, kol ramiai galiu kvėpuot, kaip žinia, spėju tik išsisiurbt kilimą ir išsiplaut puodelį. Pėdkelnių nueit jau nebe. Maždaug taip.

QUOTE(Daniella @ 2015 04 30, 23:07)

Kalbai išmokt reikia laiko, jei iki šiol nesimokė, tai linkėčiau dėl kitų išeičių dabar pagalvot. Negi tam dabar likt ten jai dar velniažin kiek. unsure.gif Sako, nėra padėties be išeities. Bet jau čia išeitys, tai... verysad.gif

Aš pati tą metalinį strypą stubure pamečiau galutinai prieš kokius gal porą metų. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kliomba @ 2015 04 30, 22:25)
Oi jo. As irgi bent tris kart vaziavau. Mano laikais mada tokia buvo:)

pigios keliones i uzUsieni, kogi nepasinaudot.
Atsakyti
Daniella, gal intymus klausimas, bet ar vaikštai į bažnę? biggrin.gif Ir ar vaikai irgi laiko save tikinčiais? Suprantu, kad dar mažoki, bet...?
Klausimai kaip sektantės, tuoj užverbuosiu. biggrin.gif

Jei rimtai, manau, kad turėdama savo vaikų, bijočiau juos "verbuot" bet kokiai religijai. Labai jau rimtas ir sudėtingas dalykas, kad galima būtų perteikti kitam žmogui, kuo/ar tikėti. verysad.gif
Atsakyti