QUOTE(Daniella @ 2015 04 27, 21:28)
Gyviui niekada nesugys, nu kasos vis tiek.

Savaitgalį žaizdos geriau atrodė. Bet gyvis vis tiek tikras stebukas mano gyvIAnime.

Darbe svajoju, kaip grįšiu ir niurkysiu. Aišku, realybėj tas niurkymas baigias įkandimu į ilgą mano nosį.
QUOTE(Mylinti_mamyte @ 2015 04 27, 21:55)
relaniumas padedavo.
night13 tai 10 mg eina,paskyre kol kas po 5mg gert.
Labai jau tave suprantu kartais night13,net del tu išejimu pasišopinti.
Man panašiai būna,atrodo einu ten kur bus gerai,su pakylia nuotaika ir bats kažkas užeina,tarsi jėga prie žemės tempia,negaliu iš namu išeit visaip taso iki vakaro,varto.sukasi viskas,mintis pinasi,norisi po kaldra pasislepti nuo visų.
Nežinau kas tai.
Gal kokia autogenine pasiklausyti..
Aš nelabai moku paaiškint, kas man daros, bet man rods, mano pojūčiai kitokie nei tavo. Nu bet, rezultatas, gal ir tas pat.
Va db toks jausmas, lyg galvoj būtų sugrūstas šlapias glitus susuktas grindų skuduras, kokie būdavo, pvz., mokyklose kadaise. Ir, atrodo, kad jam ankšta toj galvoj, kad išlys per gerklę arba ta galva sprogs.
Man sakė vasarūškėj, kad tokie požymiai depresijos, bet netipiniai. Atseit taip, kaip aš, jiems dar niekas nenupasakojo.

Kažkaip man pačiai atrodo, kad čia reiškia labai nieko gero. Ir seniau nebūdavo. Greičiausiai, taip ir yra, kaip ne 1gyd. sakęs, kad "depresija nešvari", bet su kuo, nežinia. Kiek žinau, nei šizo, nei asmenybės sutrikimų man niekad neįtarė. Išskyrus, žvengikė prasitarė, kad "o Jėzau, šizoidiniai požymiai", bet aš ja netikiu.
Papildyta:
QUOTE(kliomba @ 2015 04 27, 22:30)
Smarkiai nebandau. Dirbti noreciau. Bet zinau kad nieko nemoku, net ka nors visiskai paprasto daryciau be galo letai ir savotiskai. Vengiu, nes bijau, kad vien ieskant kiltu stresas, vel nuvarytu i duobe tas totalus "manes nemegimo ar niekinimo" jausmas.
Dal babkiu daryt nereikia. Bet reiketu, jei panoreciau gyvent kiek normaliau nei visai minimaliai. Ir siaip. Su babkem dabar galeciau pakeist savo gyvenima, gal net visai idomiai. Bet tiek vis tiek neuzdirbciau:)
O dėl ko tavęs darbe nemėgdavo? Bet, kaip suprantu, tu nedaug ir dirbus esi? Yra tokių darbų, kur ne greičio reikia, bet analitiškumo. Jei su kūrybiškumu nors kiek susiję, tai, automatiškai, komercija, susiję ir tiesiogiai su klientu, tai, turbūt, netiktų.
Aš greičiu irgi nepasižymiu. Jau nekalbu dabar. Bet bent pati manau, kad esu gan komunikabilios natūros, kai reikia/noriu. Tai tas padeda manąjam darbe. Nors iš manęs dabar šaiposi, kad viską el.paštu darau, sako, teisingai, nėr čia ko grindų purvint atėjus.

O aš sąmoningai, ką galima padaryti nesusitinkant gyvai, tą ir darau. Nors taip elgčiausi ir nedepresuodama. Niekad nejaučiau noro gyvai bendraut su klientais, nors būna tikrai mielų žmonių.
Rašydavai, kad pakeliauji, tai, turbūt, ne visai minimaliai gyveni. O turi kokių pomėgių? Kažkuo per dienas užsiimi?