QUOTE(Nidulia @ 2015 05 05, 19:25)
Kur septynstyge prapuole? Gal jau laksto laukais ir dziaugiasi pavasariu

Man vakar matyt sutapo PMS ir pilnatis, nes nerimas dusino visa diena. Tik vakare palengvejo.
gyva, kai laisvą min randu, paskaitau jus, bet neparašau...rašiau - ištryniau.
iki laukų toli, baigės vienas maratonas-eilė kitam. išprotet gal nepades apsigušinimas xanax prailgintom, geriu jau 6 diena. vis tik geriau nei nerimas kone istisinis lygiose vietose, nors ir laikinai tik sau "padesiu".
iki birzel 2 baigiamaji darba turiu priduotti, kurio dar nepradejau, siandien eisiu aps darbo vadove, nes nezinau, kaip sukurpti is nieko 'empirini tyrima"

mokslas - zaidimas, daug terminu ir kt. nesamoniu, tyreja, vadinasi, as
sergu, uzkimusi savaite, viena spektakli tokia atvaidinau kazkaip, si men laukia dar 6 (be to, reikia sukurpti koki tai senariju, scenarijus, nes adaptuosim savo programas tam tikroms vaiku sventems), be mano baigiamjo, mokiniu, gatves muzikos dienos, sunaus visokiu nesamoniu su muzikos mokykla ir etc. dar visokie kitokie gyvenimiski rupesciai - vyro nuotaiku nestabilumas, pyktis, depresija. vakar vel del sudo nuejo alaus (o buvo jau arti to, akd iseis su sunum laukanm visai neskiria demesio vaikams, skatinu uzmegzti rysi su sunum, ir pasiganyt kartu), susinervinusi nuo visko pabegau i miesta, nuejau i katalikiskas misias netycia, Kazimiero baznyc antradieni po misiu vyksta pokalbiai su kunigu arba vienuole,norejau paziuret, kas ten su kuo valgoma, bet vienuole sirgo, kita antrad bus kunigas, istisai issiviepes, per pamoksla istisai kalbejo,kad krikscionis turi spinduliuot dziaugsma, nes myli Kristu, taciau man noretusi jo paklausti kai ko apie kancia, zodiu, neitikino manes jis, kalbedamas apie dziaugsma kaip pasirinkima, kaip apie vaikus, paauglius, kurie dar nera suauge ir jei yra luosinami, negali dziaugtis, nors nori, as ir kazkada visad rinkausi dziaugsma, kol mano nervukai buvo pradeti diena is dienos traumuoti, labai norejau dziaugtis, bet.....man neleido. ka tokiu atveju pasakytu? kad psihine liga ar fizine - pasirinkimas? jei ji yra kliutis i dziaugsma? nesakau, kad reikai burbeti ir guostis nuolat, bet dziaugsmo pilnatve as galiu patirti didelemis pastangomis, blizganciomis akimis, vertindama kiekviena pagerejima, ka turiu, netgi kancioje gali islikti viltingu ir ziaugsmingu, ta as supantu, bet.....kazkada skaiciau knyga apie motina Terese.stai kiek mazai mes zinome apie zmogaus siela ir dvasia matydama tik isore - nuolat besisypsancia, atiduodancia save besalygiskai, apkirmijusius zmones pries mirti palydedama su meile ir rupesciu . isties ji, kol galejo igyvendinti savo pasaukima,(milziniskas sunkus kelias, neleido vyskupa ir t.t.), praejo daug laiko, po to, kai, regis, jau galejo darti savo darba, prasidejo jos vidine tamsa -Dievo nebuvimo, nejautimo, apleidimo jausmai nuolat buvo joje, bet, nepaisant to, ji niekad nepasakė Dievui ne, tačiau kas dėjosi žmogaus viduje....
tačiau, žinoma, pozityvas geriau nei gruzas, to gruzo ir taip netrūksta. gegužė - mano mėnuo, gimiau tada, bet pe gimtą dieną ir kitą man - darbymetis, nėra kada net išslkeisti žiedelių, ką jau kalbėt apie žydėjimą, bet vis stengsiuosi pavogti sau minutę kitą, man to gyvybiškai reikia. dar kaštonai nežydi, bet jau pramerkia akutes, vakar mačiau, jų žvakės ilgai neužges, žydėjimas keičia žydėjimą, slyvos ar kas jau nubarstė kone viską - liko tik gaivus kvapas ore..
Kadangi vienuolė sirgo, aš apsidžiaugiau galėjusi paklausyti religinės muzikos (vargonų) koncerto bažnyčioje.....grojo Bahą, Listą, dar kažkokį man nežinomą kompozitorių....
grįžau - vyras geria, vaikai šalia piešia...bet toks efekats - kol nebuvau grįžusi, valdėsi, gėrė pamažu, gukšnojo, kai grįžau - pasileido. išvada - atsakomybės jausmo nepraradęs, galiu būti rami.