Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

Night 4u.gif

Man irgi panašiai smile.gif šiandien ryte pašokau besidaužančia širdim, kad vėluoju priduot darbą. Žodžiu, arba klaidos, arba vėlavimai smile.gif raukt reik dalį veiklų. smile.gif
Bet jeigu baika klaida, tai gal nieko? Juk bachurėlis prieš tave tai daugiau darydavo?

Mano darbdaviai pagaliau perka man KOMPĄ smile.gif. Gerą kompą, tai šiandien mes laimingi lakstėm rinktis. smile.gif Nedaug žmogui kartais reikia... nors ne tiek ir nedaug.

Audio knygų nepripažįstu, nes per klausą labai prastai suvokiu smile.gif, tik per regėjimą. Bet internetines bibliotekas labai pripažįstu.
Atsakyti
QUOTE(Daniella @ 2015 05 06, 23:41)
Night  4u.gif

Man irgi panašiai smile.gif šiandien ryte pašokau besidaužančia širdim, kad vėluoju priduot darbą. Žodžiu, arba klaidos, arba vėlavimai smile.gif raukt reik dalį veiklų. smile.gif
Bet jeigu baika klaida, tai gal nieko? Juk bachurėlis prieš tave tai daugiau darydavo?

Mano darbdaviai pagaliau perka man KOMPĄ smile.gif. Gerą kompą, tai šiandien mes laimingi lakstėm rinktis. smile.gif Nedaug žmogui kartais reikia... nors ne tiek ir nedaug.

Audio knygų nepripažįstu, nes per klausą labai prastai suvokiu smile.gif, tik per regėjimą. Bet internetines bibliotekas labai pripažįstu.

Esmė, kad jau nemažai dirbau, nemažai ir pridirbau. Kas rytą paaiškėja, kad tas ir anas negerai. Pažiūriu. Absurdiškos klaidos. Aj... Nenoriu, kad būtų priedanga, bet, deja, tas neįgalumas mano lenda per visus galus. Nesudėlioju minčių.
Valio dėl kompo. Faina.
Ko čia pešėtės dėl tų riebalų. doh.gif Jeigu rasit, kokią salotos rūšį, kurios lapai neša laimę, tai paviešinkit, nebūkit apžoros. Nes man maistas ir yra tik maistas.
Nuoširdžiai nesuprantu, kaip žmonės geba skaičiuoti ten tas kalorijas, sverti šaukštelių turinius, gaminti įmantriausias salotas. Va, kaip kitos čia išprotėtų nuo 4val maldos, taip aš nuo dėmesio kreipimo ką valgau, kiek ir kada. Noriu valgyt, ir valgau. Maistą. Koks skirtumas kokį. Kai pavalgau nebenoriu valgyt. O kai nenoriu ir nevalgau, nes būna visai šakės, sukūst nespėju, bet spėju pabaisėt. Ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(Daniella @ 2015 05 06, 22:41)
Night  4u.gif

Jei domina turiu pdf ir epub formatu daug visokiu.ir knygu grupe fb ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2015 05 07, 00:39)
Jeigu rasit, kokią salotos rūšį, kurios lapai neša laimę, tai paviešinkit, nebūkit apžoros. Nes man maistas ir yra tik maistas.

Nuoširdžiai nesuprantu, kaip žmonės geba skaičiuoti ten tas kalorijas, sverti šaukštelių turinius, gaminti įmantriausias salotas. Va, kaip kitos čia išprotėtų nuo 4val maldos, taip aš nuo dėmesio kreipimo ką valgau, kiek ir kada. Noriu valgyt, ir valgau. Maistą. Koks skirtumas kokį. Kai pavalgau nebenoriu valgyt. O kai nenoriu ir nevalgau, nes būna visai šakės, sukūst nespėju, bet spėju pabaisėt. Ir viskas.

Nu kokia tu pikta. blink.gif smile.gif

Neišprotėčiau aš nuo maldų apskritai. Išprotėčiau nuo vienos, kartojamos 4 val. Ten, atrodo, būtent apie tai buvo kalbama.

Maistas turi įtakos savijautai, ir fizinei, ir tikiu, kad emocinei, ir maistas nėra vien tik skrandžio prisikimšimas.
Netikiu, kad tu šlamšti viską, vien tam, kad pavalgytum.

O tas maisto gaminimas ir skaičiavimas, ir pan. kažkam tampa išsigelbėjimu ir nuo depresijos. Ir geru hobiu. Žinau pavyzdžių savo draugių rate.

O šiaip man patiko, ką apie tai parašė Septynstygė. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2015 05 06, 18:59)
Nuo kokiu ligu galima pasveikti atsisakius grudu, angliavandeniu pertekliaus ir cukraus? Nuo aibes. Paleo temose pilna SM nariu istoriju, kokiu ligu atsikrate, kaip pastojo, nors pries tai ilgus netus nesekmingai tai megino, kiek antsvorio atsikrate ir kiek negalavimu dingo suvisam.
Ne visiems gi neskanu mesa, sviestas ir kiti riebalai.

o jums atsiusti tyrimus apie gyvuliniu riebalu kieki dietoje ir rysi tarp endometriozes? smile.gif
Zinokit, ne tauku naudai isvados mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Daniella @ 2015 05 06, 20:09)
Ačiū
Faina
Dabar dirbu smarkiai ir kovoju su vaikais, jei ką sugalvosiu atrašysiu smile.gif

atrašiau.

aš pasuoju verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Pinot noir @ 2015 05 07, 15:12)
Nu kokia tu pikta. blink.gif  smile.gif 

Neišprotėčiau aš nuo maldų apskritai. Išprotėčiau nuo vienos, kartojamos 4 val. Ten, atrodo, būtent apie tai buvo kalbama.

Maistas turi įtakos savijautai, ir fizinei, ir tikiu, kad emocinei, ir maistas nėra vien tik skrandžio prisikimšimas.

O tas maisto gaminimas ir skaičiavimas, ir pan. kažkam tampa išsigelbėjimu ir nuo depresijos. Ir geru hobiu. Žinau pavyzdžių savo draugių rate.

O šiaip man patiko, ką apie tai parašė Septynstygė.   4u.gif

Ortodoksijoj praktikuojama Jėzaus malda: "Viešpatie Jėzau Kristau, pasigailėk manęs, nusidėjėlio" arba tiesiog "Viešpatie, pasigailėk", tai nepertraukiama malda, kuria meldžiamasi ir gyvenama visą parą, paras ir t.t. Ir neišprotėja, yra įdomios literatūros ta tema, iš pradžių meldžiamasi konkretus kiekis per parą, po to jau nebeskaičiuoajama, lūpomis, širidimi, derinama su įkvėpimu, iškvėpimu, o paskui malda meldžiamasi automatiškai, jei taip galima sakyti, širdimi, dvasia, persmelkta šių žodžių, nenutraukiamai, net miegant.

viskas atrodo keista ir nesuprantama, kas mums nauja ir nežinoma, nebandyta...aš pati to nebandžiau, kartoju šią maldą tik tada, kai būna labai blogai, kai šaukiuosi Kristaus pagalbos, kai negaliu užmigti, kai kamuoja nerimas, kai šiaip sunku arba sunku kitam. kaip mantra man.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Septynstygė: 07 gegužės 2015 - 18:49
QUOTE(Pinot noir @ 2015 05 07, 16:12)
Nu kokia tu pikta. blink.gif  smile.gif 

Aš tikra piktoji dvasia. biggrin.gif Jo, ten apie tai buvo kalbama.

Žinojau, kad kas nors tai pasakys. tongue.gif Tikiu, kad įtakoja. Bet, visgi, aš geriau kasdien po 4val. kalbėsiu Tėve mūsų, nei gilinsiuos, ar aš tą kąsnį galiu suvalgyt, ar ne. Ir taip parduotuvėj nieko valgomo nerandu. doh.gif Apie tai, kad gaminsiuos, net neverta kalbėt. Nežinau nieko nuobodesnio ir beprasmiškesnio. wacko.gif Kitiems nesiūlu daryt, kaip aš.
QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2015 05 07, 16:20)
o jums atsiusti tyrimus apie gyvuliniu riebalu kieki dietoje ir rysi tarp endometriozes?  smile.gif
Zinokit, ne tauku naudai isvados  mirksiukas.gif .

Nžn., kas yra endometriozė, bet, manau, kad žinau, kas yra depresija. O čia, vis dėlto, labiau depresijos tema. Baigiam muštis, vaikai, einam apsikabint. unsure.gif

QUOTE(Septynstygė @ 2015 05 07, 19:47)

Ortodoksijoj praktikuojama Jėzaus malda: "Viešpatie Jėzau Kristau, pasigailėk manęs, nusidėjėlio" arba tiesiog "Viešpatie, pasigailėk", tai nepertraukiama malda, kuria meldžiamasi ir gyvenama visą parą, paras ir t.t. Ir neišprotėja, yra įdomios literatūros ta tema, iš pradžių meldžiamasi konkretus kiekis per parą, po to jau nebeskaičiuoajama, lūpomis, širidimi, derinama su įkvėpimu, iškvėpimu, o paskui malda meldžiamasi automatiškai, jei taip galima sakyti, širdimi, dvasia, persmelkta šių žodžių, nenutraukiamai, net miegant.

viskas atrodo keista ir nesuprantama, kas mums nauja ir nežinoma, nebandyta...aš pati to nebandžiau, kartoju šią maldą tik tada, kai būna labai blogai, kai šaukiuosi Kristaus pagalbos, kai negaliu užmigti, kai kamuoja nerimas, kai šiaip sunku arba sunku kitam. kaip mantra man.

Turbūt, apskritai krikščionybėj, ne būtent ortodoksijoj. Nes ir katalikybėj dabar kalbama apie maldos meditacijas. Tik neteko girdėt, kad parom. Seniau nežinojau, nei apie šv.Sakr. adoracijas, nei maldos meditacijas, nei jokias kontempliatyvias maldas/komunijas. Nors ir dabar manau, kad ne tose žiniose esmė. O ir Šventraštyje bylojama, kad nereikia daugiažodžiauti, kaip pagonims. g.gif

Buvau sveiko maisto, t.y., picos ir alaus. Prisiminiau, kad žmonės GYVENA. Net naują lūpų blizgį nuroviau. Aš savim didžiuojuos (tarkim, ironijos čia mažai).
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2015 05 07, 23:53)
Aš tikra piktoji dvasiabiggrin.gif  Jo, ten apie tai buvo kalbama.

Buvau sveiko maisto, t.y., picos ir alaus. Prisiminiau, kad žmonės GYVENA. Net naują lūpų blizgį nuroviau. Aš savim didžiuojuos (tarkim, ironijos čia mažai).

Žvengiu, žiauriai noriu miego, bet paskaičiau night ir praliksmėjau. smile.gif

Su maldom tai žinau, kad kiekvienam skirtingai... Man labiau patinka ta pusė smile.gif "nedaugiažodžiaukite", kažkaip racionaliai pasimeldžiu... net jeigu ir iš skausmo, vistiek trumpai. Manau, kad šitoj srity prarandu, nes žinau, kad yra žmonių, kurie geba ilgai melstis ir yra praturtinami. smile.gif

Kita vertus, kažkaip stengiuosi (ar bent jau viliuos, kad suprantu, ką turėjo omeny Septinstygė) vaikščioti Dievo akivaizdoje visuomet su ta nuostata "pasigailėk manęs, nusidėjėles". Ta nuostata nereiškia to "blogojo" pasmerkimo - ji padeda geriau suprasti Dievo gailestingumą ir tai, kad nors tikitnysis neišvengs suklupimų, nepaisant to išliks priimtinas.

Aš sergu endometrioze, pačia baisiausia stadija (kai po laparaskopijos vertino, tai sakė, kad daug daugiau balų susirinko, negu ketvirtai stadijai reiktų). E tai tokia ginekologine liga, be kita ko, sukelianti nevaisingumą. Nei nuo ko susirgau, nei kada nežinau, na bet va vaikų turiu, ir kol kas ta liga nevargina pernelyg.
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2015 05 07, 22:53)

Turbūt, apskritai krikščionybėj, ne būtent ortodoksijoj. Nes ir katalikybėj dabar kalbama apie maldos meditacijas. Tik neteko girdėt, kad parom. Seniau nežinojau, nei apie šv.Sakr. adoracijas, nei maldos meditacijas, nei jokias kontempliatyvias maldas/komunijas. Nors ir dabar manau, kad ne tose žiniose esmė. O ir Šventraštyje bylojama, kad nereikia daugiažodžiauti, kaip pagonims.  g.gif

Jėzaus maldos praktika būtent tik ortodoksijoj. Ne parom, o visą gyvenimą, be tarpų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Septynstygė @ 2015 05 08, 07:05)
Jėzaus maldos praktika būtent tik ortodoksijoj. Ne parom, o visą gyvenimą, be tarpų biggrin.gif

ta prasme, niekas netrukdo bet kuriam krikščioniui tai praktikuoti, bet kilo pirmaisiais krikščionybės amžiais ši malda ir praktika Rytų vienuolių bendruomenėse ir praktikuojama , ypač Rytų krikščionybėj, iki šiol, tai hesichastinė malda, širdies malda, labai koncentruota ir ja meldžiamasi nepertraukiamai, mes ne vienuoliai, tai melstis be paliovos sunku ir neįmanoma, bet galima taikyti, kaip norim, čia išsamiai apie tą maldą ir apie kitką, buvo spausdinta ir bernardinai lt

http://www.egzorcist...fm-jezaus-malda

man labiausiai patinka mano asmeninės maldos ir pokalbis su Dievu.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Septynstygė: 08 gegužės 2015 - 07:34
viskas, studijas nutraukiu..... neįveikiau paskutinės stotelės - per-var-gau, jei nebūtų šimto kitų darbų gegužę, būtų kitaip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Septynstygė: 08 gegužės 2015 - 08:13
QUOTE(Septynstygė @ 2015 05 08, 09:08)
viskas, studijas nutraukiu..... neįveikiau paskutinės stotelės - per-var-gau, jei nebūtų šimto kitų darbų gegužę, būtų kitaip.

gal nenutrauk unsure.gif ...atidėk unsure.gif nutraukti visada spėsi
Atsakyti