Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 23

QUOTE(Karvute @ 2015 04 24, 13:25)
siulau keisti kriaukle su indaplove vietomis, turesite darbastalio ne 65 cm o visa metra 4u.gif
tas kampas visvien kazkuom bus uzimtas... prisistato daug "reikalintu" daiktu.

pasiūlymas geras, bet kad ten jau rozetės numatytos. Ne kažką rozetės tiesiai virš kriauklės schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2015 04 24, 11:19)
virsutine lentyna turbut sunku pasiekti ane?

Tam reikalui turim tokią kėdutę, ant kurios vaikai mielai prie stalo sėdi, o man patogu nusinešti, kur reikia, ir palypėti smile.gif

Reikia ir man savaitgalį prisiruošti pafotkinti savo virtuvę ax.gif
Atsakyti

siulau keisti kriaukle su indaplove vietomis, turesite darbastalio ne 65 cm o visa metra 4u.gif
tas kampas visvien kazkuom bus uzimtas... prisistato daug "reikalintu" daiktu.

o aš nekeisčiau, man žymiai patogiau turėt atskirą stalviršio gabaliuką smulkiems prietaisams (virdulys, kavos aparatas...cukrinė, sviestinė), nei juos laikyti ant vieno ilgesnio gabalo ir šalia jų gaminti. Be to savita turės salą.
Dėl šiukšlinės, patogiau stalčius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2015 04 24, 12:19)

as dar su savo virtuve, kadangi siandien atvaziuoja matuotis baldininkas ir uzsakinesim, tai dar tokiu vi

Nedaryčiau tikrai kargo schmoll.gif Geriau 3 stalčių blokai po 55cm, arba išvis 2 stalčių blokai po 83 cm. Kriauklę su indaplove keisčiau ir aš, bet jei jau yra rozetės, tai tebunie, bus kampelis virduliui ar skrudintuvui.
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2015 04 24, 08:37)
Na nežinau... turėjau lygiai tokią pačią situaciją, tik ten, kur Jūsų indaplovė, buvo plautuvė su šiukšlių stalčium, o ten kur Jūsų plautuvė, buvo I tipo kampinė spintelė ir durelės atsidarinėjo kaip tik į kairę - niekas niekur nenusidaužė schmoll.gif . Ir rankenos buvo labai panašios. Svarbu yra ši vieta:
user posted image
ten tokie siauručiai, apie 5cm fasado gabaliukai sujungti stačiu kampu, tai ir neleidžia trankytis durelėms, nes atidarius dureles lieka tarpas iki stačiai einančio fasado. Nebent rankenėlės viena į kitą gali kiek liestis.

Galbut,na taip pagamino,bet as kazkaip nesureiksminau sito dalyko,nors pries tai buvusiu baldu butent i kaire puse darinejosi. mirksiukas.gif
Atsakyti
Help verysad.gif
Siandien ismatavo virtuve. Jei stalvirsi daryt kartu su palange, gaunasi 97cm. stalvirsio aukstis. Sako bus jau tikrai per aukstai. Siulo stalvirsi mazdaug 93cm aukstyje, o palange auksciau is tos pacios medziagos.
Ka manote?
Atsakyti
QUOTE(werika @ 2015 04 24, 14:40)
Help verysad.gif
Ka manote?

Manau, kad visiškai nieko baisaus mirksiukas.gif . Daug blogiau būtų, jei palangė būtų žemiau stalviršio smile.gif .
Ir nebūtinai palangė iš tos pačios medžiagos, galima gal kažką ir kitaip paderinti. Tiesa, o koks stalviršis pas Jus planuojamas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 24 balandžio 2015 - 13:49
QUOTE(savita1 @ 2015 04 24, 12:19)

Aš tai visai apie kitką norėjau pastebėjimą parašyti blush2.gif ... Žemų stalčiukų fasadus daryčiau ne lygius, o irgi su "filingu".
Va, pas Jus lygūs:
user posted image
siūlau taip:
user posted image

Man kažkaip taip lyg ir gražiau... smile.gif .

Papildyta:
del idomumo, kodel virtuve issikisusi prie sienos? dar kazka desite ant staktos?

Vat aš irgi šito klausiau, ale matyt šeimininkė nesuprato ax.gif ..
Atsakyti
del idomumo, kodel virtuve issikisusi prie sienos? dar kazka desite ant staktos?

Ant staktos nieko nedesime. Turbut cia musu klaida, kad ta siena per trumpa palikome, ji buvo istisine, skirianti dvi patalpas. Ta siena grioveme ir virtuvei tokia nisa liko. Stalvirsio virtuves saskaita nenorejau maziau gilaus. Siule baldininkas uzapvalinti ta kampa, bet negrazu butu buve schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(kaspasakemiau @ 2015 04 24, 11:49)

Nuimčiau tą nesąmonę nuo salos, nes tai tokia atgyvena ir 90-ųjų palikimas, kad kaimas kryžkelėje. Jokios funkcijos neatlieka, tiesiog griozdas, kaupiantis dulkes ir šlamštą. Neaišku kokia likusi erdvė ir ar tikrai reikia būtent tokio stalo, nes irgi nelabai. Virtuvė tokia masyvi, o stalas masyvus, o kėdės tik 4. Kai žiūrėtųsi bent 6 ar 8.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Subjektyvi: 24 balandžio 2015 - 15:28
QUOTE(laumzirge @ 2015 04 24, 12:55)
pasiūlymas geras, bet kad ten jau rozetės numatytos. Ne kažką rozetės tiesiai virš kriauklės schmoll.gif

gaunasi rozetes salia kriaukles? na sakyciau irgi nei sis nei tas, kad ir kavinukas, arbatinukas, jokiems elektros prietaisams nevieta arti kriaukles schmoll.gif pavojinga... daryite kaip ismanote as tik pasiuliau 4u.gif

QUOTE(Justesea @ 2015 04 24, 13:01)
Tam reikalui turim tokią kėdutę, ant kurios vaikai mielai prie stalo sėdi, o man patogu nusinešti, kur reikia, ir palypėti smile.gif

Reikia ir man savaitgalį prisiruošti pafotkinti savo virtuvę ax.gif

manau ir man tokios reikes, jau dabar susimastau KUR ja laikyti lotuliukas.gif

QUOTE(Mascara @ 2015 04 24, 13:14)
o aš nekeisčiau, man žymiai patogiau turėt atskirą stalviršio gabaliuką smulkiems prietaisams (virdulys, kavos aparatas...cukrinė, sviestinė), nei juos laikyti ant vieno ilgesnio gabalo ir šalia jų gaminti. Be to savita turės salą.
Dėl šiukšlinės, patogiau stalčius  4u.gif

ups sorry sala daug ka issprendzia thumbup.gif jau maisausi nikuose ir virtuvese doh.gif aciu 4u.gif

QUOTE(werika @ 2015 04 24, 13:40)
Help verysad.gif
Siandien ismatavo virtuve. Jei stalvirsi daryt kartu su palange, gaunasi 97cm. stalvirsio aukstis. Sako bus jau tikrai per aukstai. Siulo stalvirsi mazdaug 93cm aukstyje, o palange auksciau is tos pacios medziagos.
Ka manote?

galima daryti tos pacios medziagos, galima nebutinai, kaip jus noresite. as kazkaip visai nemegstu palangiu. pasidarem medines, ir kazkodel jos siauros, nei vaiko pastatyti ant jos nei geles stovetu, vis uzuolaidos kliuna. vyras siulo daryti visas palanges is akmens mases g.gif kokia jusu nuomone???

QUOTE(Aurore_ @ 2015 04 24, 15:25)
Ant staktos nieko nedesime. Turbut cia musu klaida, kad ta siena per trumpa palikome, ji buvo istisine, skirianti dvi patalpas. Ta siena grioveme ir virtuvei tokia nisa liko. Stalvirsio virtuves saskaita nenorejau maziau gilaus. Siule baldininkas uzapvalinti ta kampa, bet negrazu butu buve  schmoll.gif

na akiu nebado, priprasite 4u.gif

QUOTE(Subjektyvi @ 2015 04 24, 15:25)
Nuimčiau tą nesąmonę nuo salos, nes tai tokia atgyvena ir 90-ųjų palikimas, kad kaimas kryžkelėje. Jokios funkcijos neatlieka, tiesiog griozdas, kaupiantis dulkes ir šlamštą. Neaišku kokia likusi erdvė ir ar tikrai reikia būtent tokio stalo, nes irgi nelabai. Virtuvė tokia masyvi, o stalas masyvus, o kėdės tik 4. Kai žiūrėtųsi bent 6 ar 8.

g.gif o gal tikrai nuimkite, jeigu imanoma kaspasakemiau, sutinku be rysio...

o ka jeigu nuemus ta lentyna, pratesti su panasia arba kontrastuojancia medzia ir padaryti stala kartu su pusiasale? na kaip variantas. tiesa kaip ten toliau erdve?

sekmes 4u.gif
mazai erdves - problema, daug erdves vel problema lotuliukas.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karvute: 24 balandžio 2015 - 15:54
QUOTE(kaspasakemiau @ 2015 04 24, 11:49)
Sveikos, virtuvių planuotojos smile.gif

Man irgi tas "baras" nei šis, nei tas. Nei uždengia, nei grožio priduoda. Kėdės iš vis ne iš tos operos... bet sakėt, jų neliks ir tokių nenorit - drinks_cheers.gif . Stalas... nežinau, skonio reikalas, man jis toks šaltas ir nejaukus blush2.gif . Gal bandyčiau kitokią spalvą įvesti, nes dabar kažkaip nuobodžiai atrodo unsure.gif .
Atsakyti