QUOTE(laumzirge @ 2015 04 24, 12:55)
pasiūlymas geras, bet kad ten jau rozetės numatytos. Ne kažką rozetės tiesiai virš kriauklės
gaunasi rozetes salia kriaukles? na sakyciau irgi nei sis nei tas, kad ir kavinukas, arbatinukas, jokiems elektros prietaisams nevieta arti kriaukles

pavojinga... daryite kaip ismanote as tik pasiuliau
QUOTE(Justesea @ 2015 04 24, 13:01)
Tam reikalui turim tokią
kėdutę, ant kurios vaikai mielai prie stalo sėdi, o man patogu nusinešti, kur reikia, ir palypėti
Reikia ir man savaitgalį prisiruošti pafotkinti savo virtuvę
manau ir man tokios reikes, jau dabar susimastau KUR ja laikyti
QUOTE(Mascara @ 2015 04 24, 13:14)
o aš nekeisčiau, man žymiai patogiau turėt atskirą stalviršio gabaliuką smulkiems prietaisams (virdulys, kavos aparatas...cukrinė, sviestinė), nei juos laikyti ant vieno ilgesnio gabalo ir šalia jų gaminti. Be to savita
turės salą.
Dėl šiukšlinės, patogiau stalčius
ups sorry sala daug ka issprendzia

jau maisausi nikuose ir virtuvese

aciu
QUOTE(werika @ 2015 04 24, 13:40)
Help
Siandien ismatavo virtuve. Jei stalvirsi daryt kartu su palange, gaunasi 97cm. stalvirsio aukstis. Sako bus jau tikrai per aukstai. Siulo stalvirsi mazdaug 93cm aukstyje, o palange auksciau is tos pacios medziagos.
Ka manote?
galima daryti tos pacios medziagos, galima nebutinai, kaip jus noresite. as kazkaip visai nemegstu palangiu. pasidarem medines, ir kazkodel jos siauros, nei vaiko pastatyti ant jos nei geles stovetu, vis uzuolaidos kliuna. vyras siulo daryti
visas palanges is akmens mases 
kokia jusu nuomone???
QUOTE(Aurore_ @ 2015 04 24, 15:25)
Ant staktos nieko nedesime. Turbut cia musu klaida, kad ta siena per trumpa palikome, ji buvo istisine, skirianti dvi patalpas. Ta siena grioveme ir virtuvei tokia nisa liko. Stalvirsio virtuves saskaita nenorejau maziau gilaus. Siule baldininkas uzapvalinti ta kampa, bet negrazu butu buve
na akiu nebado, priprasite
QUOTE(Subjektyvi @ 2015 04 24, 15:25)
Nuimčiau tą nesąmonę nuo salos, nes tai tokia atgyvena ir 90-ųjų palikimas, kad kaimas kryžkelėje. Jokios funkcijos neatlieka, tiesiog griozdas, kaupiantis dulkes ir šlamštą. Neaišku kokia likusi erdvė ir ar tikrai reikia būtent tokio stalo, nes irgi nelabai. Virtuvė tokia masyvi, o stalas masyvus, o kėdės tik 4. Kai žiūrėtųsi bent 6 ar 8.

o gal tikrai nuimkite, jeigu imanoma
kaspasakemiau, sutinku be rysio...
o ka jeigu nuemus ta lentyna, pratesti su panasia arba kontrastuojancia medzia ir padaryti stala kartu su pusiasale? na kaip variantas. tiesa kaip ten toliau erdve?
sekmes
mazai erdves - problema, daug erdves vel problema