O man tas stalvirsis ale rudziu irgi patiko, siaip turiu drauge dizainere, tai sake jau is mados iseina balta su medzio imitacija, jau atsikando visi
bet aisku, kam kaip patinka tas taip ir daro, vieni nori estetikos, kiti, kad kuo maziau prieziuros, tretiems isvis tinka ka su akcija pasiulo ir viskas.

Aurore, grazu.
Kai tiek vietos nedaug ne kazin ka daug islausi, bet man rodos labai teisingai kad visa darbini plota palikot tarp kriaukles ir kaitlentes. Aisku gal ner labai patogu, kai kriaukle ar kaitlente prie aukstos sienos, bet uztat turesit normaliai kur dirbt
Man tik nepatinka atviros lentyneles. Aisku ten ta siaura nebuvo ka ir daryt, galima kokius receptui zurnalus susidet ar ka
, bet as jau turbuyt daryciau bet ka, tik neatvira
Kai tiek vietos nedaug ne kazin ka daug islausi, bet man rodos labai teisingai kad visa darbini plota palikot tarp kriaukles ir kaitlentes. Aisku gal ner labai patogu, kai kriaukle ar kaitlente prie aukstos sienos, bet uztat turesit normaliai kur dirbt
Man tik nepatinka atviros lentyneles. Aisku ten ta siaura nebuvo ka ir daryt, galima kokius receptui zurnalus susidet ar ka

QUOTE(Aurore_ @ 2015 04 23, 13:31)
O man kaip tik tas labai patinka, džiaugiuosi, kad baldininkas šitą pasiūlė, o ne medžio imitacijos kaip pradžioje pati norėjau 

tai aisku, skonio reikalas

as kazkaip ziurineju ne medzio imitacija, o akmens, nors labai sunku stalvirsi issirinkt, dar apmastymuose...
QUOTE(savita1 @ 2015 04 23, 10:50)
aciu
Franke nenoriu, buvau Blanco issirinkusi, bet kiek skaiciau ji be ceramic+ dangos, tai apsistojau ties B&V sita plautuve.

Franke nenoriu, buvau Blanco issirinkusi, bet kiek skaiciau ji be ceramic+ dangos, tai apsistojau ties B&V sita plautuve.
O mes issirinkom Blanco su PURA DU II danga taip atrodo. O tai jos kazin kaip, dar nenupirkom tai gal kas apsvies. Kiek staitinejau tai geros pasirode, lengva prieziura.
QUOTE(Subjektyvi @ 2015 04 23, 09:28)
Kol kas išsirinkau šį modelį, dar svarstyme http://www.e-ciupk.l...2391r1-632392r1 Gal kas turite ir galėtumėte pasidalinti jos privalumais ar trūkumais?
Ir apskritai domina jų praktiškoji pusė, kas turi panašias, ar jums pasiteisino, patogu, lengva priežiūra?

na mano akim, daug ten detaliu, kurias reikia valyti

QUOTE(annesears @ 2015 04 23, 11:36)
Aciu 
Papildyta:
Beja dar vienas klausimas
Meistras, kuris daro baldus, atkalbineja mus nuo Blum sistemu, atseit nieko nesiskiria nuo perpus pigesniu savo "darbu". Gal kuri bandet pigesnius ir Blum ir galit palygint??

Papildyta:
Beja dar vienas klausimas

Meistras, kuris daro baldus, atkalbineja mus nuo Blum sistemu, atseit nieko nesiskiria nuo perpus pigesniu savo "darbu". Gal kuri bandet pigesnius ir Blum ir galit palygint??

tai va neblum suluzo po 10 metu naudojimo, blum dar ok. BET tas neblum metaliniai krepsiai puodam, keptuvem sudeti, dubeneliai salotams, tai kadangi bent 3 kartus i diena gaminama, plaunama, tai tas stalcius realiai naudojamas bent 20-50 kartu i diena, gal todel ir suluzo...

dabar Aciu Juodai uz blum nuoroda, bandysiu kaip nors nusipirkti bluma, tektu ta fasadine didele plokste persukti.

QUOTE(Karvute @ 2015 04 23, 19:11)
pasiteisino sitas dalykas? galvoju ar verta deti

Gal žinote kur kaune pigiausiai užsakyti stiklo sienelę tarp spintelių noriu tik stiklo paprasto, be pleveliu, nedazyto, paprasto visai. Ir kokios kainos?
QUOTE(Murčikas @ 2015 04 23, 15:37)
O man tas stalvirsis ale rudziu irgi patiko, siaip turiu drauge dizainere, tai sake jau is mados iseina balta su medzio imitacija, jau atsikando visi
bet aisku, kam kaip patinka tas taip ir daro, vieni nori estetikos, kiti, kad kuo maziau prieziuros, tretiems isvis tinka ka su akcija pasiulo ir viskas.

Butu idomu suzinoti, kas dabar ant bangos - ant mados

Oi kaip sudetinga su tais deriniais

Ir dar klausimas, ar kas nors turite virtuveje recirkuliacini gartrauki? Ar labai apsinesa spinteles riebalais ar dar kuom tai

QUOTE(Murčikas @ 2015 04 23, 15:37)

įdomi ta rūdžių spalvos

pas mane virtuvėj tai sakiau, kad medžio imitacijos nebus. Kad tik neprisišnekėčiau

Beje, šiandien pagalvojau, kad 2014-2015 m. stiliukas bus baltos virtuvės, metro arba nedidelės, margos (a la senoviškos) plytelės... Po kelių metų bus galima labai tiksliai pasakyti, kada remontas darytas

QUOTE(Aurore_ @ 2015 04 23, 13:34)
Lauksiu Jūsų pastebėjimų komentarų

Sveikinu su nauja virtuve

O kodėl siena virtuvės dešinėje tokia trumpa? Gal čia dar ne viskas padaryta?
QUOTE(Gazzele @ 2015 04 20, 22:14)
Noreciau ir as patarimu:

Prie galines sienos (184cm ilgis) planuojame daryti pakabinamas spinteles iki lubu, apacioje orkaite ir dujine kaitlente, kampe kriaukle.
Sonineje sienoje (235cm ilgis) planuojame tik pastatomas spinteles (kabinti negalim deja), plius paciam sone statyti saldytuva, virs jo, kad padarytu spintele, salia imontuoti skalbimo masina (vonioje netelpa, o virtuveje tam yra visos komunikacijos).

Prie galines sienos (184cm ilgis) planuojame daryti pakabinamas spinteles iki lubu, apacioje orkaite ir dujine kaitlente, kampe kriaukle.
Sonineje sienoje (235cm ilgis) planuojame tik pastatomas spinteles (kabinti negalim deja), plius paciam sone statyti saldytuva, virs jo, kad padarytu spintele, salia imontuoti skalbimo masina (vonioje netelpa, o virtuveje tam yra visos komunikacijos).
Jūs pabandykit paimti popieriaus lapą, pieštuką, liniuotę ir viską susipiešti pagal mastelį - tada aiškiau viskas matysis

Virš šaldytuvo dar spintelę planuojate, nors šalia nebus kitų pakabinamų? Gana gana griozdiškai turėtų atrodyti toks vienišas aukštas "stulpas"

QUOTE(Juoduke` @ 2015 04 21, 14:42)
Teismo nebus

QUOTE(sly smile @ 2015 04 21, 14:46)
iskilo klausimas ar nieko, kad saldytuvas prie pat virykles su orkaite? 

Nieko, tik šaldytuvo šonas taškysis nuo kaitlentės riebalais.
QUOTE(Karvute @ 2015 04 20, 23:26)
Juodai
uz tema, pasigedome taves.

QUOTE(Metija @ 2015 04 21, 14:25)
Tikrai pasigedome

Prašom

Beje, nusialiejavau savo gartraukį laikančią konstrukciją tamsiai rudai (gal kas pamena, kai klausiau nuomonių, kokia spalva ten geriausiai tiktų) - man patinka

Papildyta:
QUOTE(annesears @ 2015 04 20, 21:12)
perkeliu savo klausima i sita tema
gal atsiras daugiau patarianciu

Kažkoks įdomus išplanavimas

QUOTE(Juodai @ 2015 04 24, 01:21)
Teismo nebus
, nes viskas jau padaryta
. Ačiū, kad rodotės
. Kodėl po plautuve durelės atsidaro į dešinę pusę
? Man kažkaip atrodo, kad patogiau būtų atvirščiai

Salia indaplove tai,jei dureles darinetus i kita puse trankytusi i indaploves dureles.