QUOTE(Subjektyvi @ 2015 04 21, 13:41)
Pas mus irgi ir virtuvė nėra patogi vien dėl to, kad siena, palei kurią eina komunikacijos, tėra 228 cm ilgio.
tas plotas po kriaukle visas užpildytas, nes įrengta vandens filtravimo sistema su visom kolbom ir "cisterna", po to ten laikau visokius šiukšlių maišus, ploviklius, indaplovės priemones ir pan..
Labai puikiai suprantu, nes pas mane irgi buvo visko, kol neapsikentus pusės neištaškiau lauk to, ko nenaudoju

Bet čia man taip nutiko, nes esu mažo ūgio, nieko dorai ten apačioj pasiekt normaliai negaliu, rimtai pasikalbėjau pati su savim ir dabar ten tik reikalingiausi dalykai. Rūšiuot mes išmokę, gal, kad mūsų mažai, gal ir pačių šiukšlių mažiau. Turiu dėžes iš IKEA.
Su viskuo, ką rašot, tikrai sutinku. Bet pati pagalvoju, kad kampinėj man sunkiau tvarkytis ir svarbiausia, ją išnaudot. Aš apie tai, kad jeigu galima daryt ne kampu, tai mano galva taip tikrai geriau. Nors kartais ir taip braižau, ir kitaip, ir atrodo, kad kampas gal ir geriau man būtų, tik plytą norėčiau toliau nuo kriauklės patraukt.
Jeigu kitaip nesigauna - tada darai kampą ir jį kaip įmanoma geriau išnaudoji. Svarbiausia, kad pačiai būtų gerai ir namiškiams taip pat.
Dėl didelės kriauklės irgi sutinku. Pas mane apvali, bet didelė ir gili, telpa didelės skardos. Jaučiu, kad kitokia (su padėklais, dviguba) irgi būtų patogu, bet jau turbūt vietos jai nebegalėčiau skirt, tikrai labai maža to naudingo paviršiaus. Prie kriauklės kampe pas mane išplauti stiklainiai pagyvena, kol į rūsį iškeliauja.
Niekada nelaikom atviros indaplovės, nežinau kam to reikia. Galima kol drėgmė išgaruos, bet tai labai trumpas laikas. O kam visą laiką "vėdinti"?
Nežinau, bet jeigu palaikau uždarytą skalbimo mašiną net kokią vieną dieną, tai pradarius dureles kvapas man nelabai patinka. O gal čia mano skalbyklė jau kokia tai pasenusi

Gal tikrai drėgmę laiko...
Juoduke, labai ačiū už nuotrauką! Sveikinu su nauja virtuve
Man patinka tamsesni fasadai ir šviesus stalviršis.
Plautuvė labai arti plytos (šiuo metu tai pagrindinis mano galvos skausmas), bet jūs turėsit nemažai paviršiaus kitoje pusėje, lauksim pasidalinimo kaip sekasi naudotis