Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 23

QUOTE(Žydriausia @ 2015 05 08, 16:03)
As daryciau 2 po 82cm
pas mane dabar yra kazkur 78cm, tikrai problemu del svoriu neturiu ir per 6 metus, nors ir ne blumai laiko puikiausiai.\
manau 90cm ir daugiau, jau reijku mastyt, ka laikysi, bet 82cm man rodos dar ner labai platus, nebet i ji desi vien sunkus daiktus- bulviu tarkavimo masina., sulcispaude kokia ir pan.

Bulvių tarkavimo mašinos tikrai nedėsiu, bet puodai, indai irgi nemažai sveria g.gif Bet iš tikųjų 3 stačiai po 55cm, ištiesų gal ir vizualiai nelabai kaip žiūresis ir 2 puodai šalia stalčiuju netilps g.gif
Papildyta:
QUOTE(Karvute @ 2015 05 08, 17:49)
JEIGU  keisti nieko negalite IR galite investuoti i savo patoguma amziams... padarykite kriaukle be silikoniniu siuliu, kur gali augti pelesiai... is lieto akmens daromas stalvirsis, kriaukle ir bortas aplink visa stalvirsi. Borta geriau aukstesni daryti apie 5-10-15 cm... tuomet jums nereikes sukti galvos del svaros, valosi gerai, be pasekmiu.  4u.gif

user posted image

http://www.ltbaldai....ziai/nuotraukos

cia yra pavisdys 4 eile is virsaus desine nuotrauka ir 4 eile is apacios kaire nuotrauka.

Keisti įvadus dar savaitę galiu, bet dabar suabejojau savo pirmine idėja. Iš pradžiu buvau susidėliojusi virtuvę kai kaitlentė ir plautuvė buvo nustumtos maximaliai į šonus ir atrodė super bei darbastalio daug, bus patogu. Poto supratau, kad geriau prarast darbastalio, bet stumti kaitlentę toliau nuo sienos. O dabar va žiūrėdama virtuvių galerijas matau, kad na ir kriauklės niekas nestato prie aukštų spintų, jau geriau prie lango, nors taškosi užuolaidos...
Žinoma tiek lietas akmuo, tiek dirbtinis korianas ilgalaikė investicija, bet kainuoja brangiai .... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(coco5 @ 2015 05 09, 08:23)
Bulvių tarkavimo mašinos tikrai nedėsiu, bet puodai, indai irgi nemažai sveria g.gif  Bet iš tikųjų 3 stačiai po 55cm, ištiesų gal ir vizualiai nelabai kaip žiūresis ir 2 puodai šalia stalčiuju netilps g.gif
Papildyta:

Keisti įvadus dar savaitę galiu, bet dabar suabejojau savo pirmine idėja. Iš pradžiu buvau susidėliojusi virtuvę kai kaitlentė ir plautuvė buvo nustumtos maximaliai į šonus ir atrodė super bei darbastalio daug, bus patogu. Poto supratau, kad geriau prarast darbastalio, bet stumti kaitlentę toliau nuo sienos. O dabar va žiūrėdama virtuvių galerijas matau, kad na ir kriauklės niekas nestato prie aukštų spintų, jau geriau prie lango, nors taškosi užuolaidos...
Žinoma tiek lietas akmuo, tiek dirbtinis korianas ilgalaikė investicija, bet kainuoja brangiai .... rolleyes.gif

kokia kriaukle prie lango tikrai patogiau, nes sviesiau, kai turiu spinta tarp virtuves ir lango, tikrai jauciuosi kaip kitame kambaryje, dabar taip nenoreciau, bet vel gi simetrija kartais padaro savo, tuomet siulau tas spintas daryti sviesiu spalvu, as turiu galvoje vidaus spintas, ne tamsiai ruda, tradicine, o tegul buna balta, bet man akiniuotai geriau matosi.
galite bandyti atitraukti kaitlente per puse spinteles i sona, kaip mano virtuveje
user posted image

user posted image

tas kampelis tikrai patogus, BET riebalai taskosi ant visu salia esanciu pavirsiu, nori nenori, viska reikia valyti mirksiukas.gif ar bus ten tarpas ar nebus. svarbiausia, kad nuo lieto akmens nusivalo labai paprastai, turiu su bortais, teisa bortus daryti pasiule ne imone kuri mums virtuve gamino o jau lieto akmens meistrai, sumoekjom 100 daugiau ir padareme bortus, labai dziaugiuosi, nes kaimynes ir seneliu kriaukles siules aki bado cool.gif savo naujoje virtuveje darysiu arba 5 arba 7-10 cm bortusarba net iki rozeciu. tikrai per 12 metu pasiteisino. spalva turime smulkaus smelio saplvos marmuro imitacija, gerai atrodi, braizimai nekrenta i akis. veina karta investuoju visam gyvenimui. tik gailiuosi kad ir kriaukles tokios nepasidarem, tada buvi mazas pasirinkimas, dabar liesime ir kriaukle ir palanges kartu, net vonioje liesime palange kartu su 2 kriauklem. net sode galvoju prei gelynu ir siltnamio toki lieto akments pasidaryti patogia oaze. rolleyes.gif
Atsakyti
coco5, teisingai manai wink.gif Norėjau parašyti, kad žiauriai nepatogu kai tokios rimtos darbo vietos prie spintų ar prie sienos, bet kadangi taip čia gyrė, tai susilaikiau rolleyes.gif

O jei visokį šlamštą, kuris sustatytas visose vietose sukoncentruoti į vieną vietą, tai ir darbastalio bus pakankamai.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2015 05 09, 10:35)
coco5, teisingai manai wink.gif Norėjau parašyti, kad žiauriai nepatogu kai tokios rimtos darbo vietos prie spintų ar prie sienos, bet kadangi taip čia gyrė, tai susilaikiau rolleyes.gif

Tai pagal paskutinius pakeitimus gaunasi 3 salelės po 60-80-25cm
user posted image
O visa virtuvė, tokia dviejų eilių. Gaila, kad ta antra eilė per toli, daryčiau vienoje eilėje kriauklė, kitoje, kaitlentė
user posted image

Na dar reiks prie jos pasikankint, truksta užbaigtumo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo coco5: 09 gegužės 2015 - 10:15
Jei neapkrausite visokiu šlamštu tos vidurinės zonos, ji bus tikrai pakankamai išnaudota 4u.gif Dabar kaip suplanuota žymiai geriau ir racionaliau, harmoningiau ir patogiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(coco5 @ 2015 05 09, 10:10)
Tai pagal paskutinius pakeitimus gaunasi 3 salelės po 60-80-25cm
user posted image
O visa virtuvė, tokia dviejų eilių. Gaila, kad ta antra eilė per toli, daryčiau vienoje eilėje kriauklė, kitoje, kaitlentė
user posted image

Na dar reiks prie jos pasikankint, truksta užbaigtumo smile.gif

Sveikinu, tikrai geras jusu projektas drinks_cheers.gif na pagalvokite apie akmens mases bent viena puse, kur yra daugiau darbo. aisku pas jus darbastalio 2 eiles. Nors gal po kurio laiko uzsimanius, visada ji pasidrysite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(coco5 @ 2015 05 08, 14:54)
Na šitoj vietoj baimės mažiau liko 4u.gif .

Turiu dar vieną klausimą: stalčių zona yra 165cm, ar daryti 2 stalčius  po 82cm, ar 3 po 55cm.? Gražiau žinoma platesni, bet dėl svorių baisu.

Drasiai darykite 2 stalcius, pas mane stalciai 1 m, kraunu i juos labai daug (indai, puodai, kruopos, miltai ir t.t.), nes nedariau pakabinamu spinteliu, dar nepatinka visokie ranakndai rakandeliai ant stalvirsio, 7 m stalvirsio laikau tik arbatinuka ir vazele su saldainiais, tai tikrai yra daug gerio juose. Ir viskas puikiai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(coco5 @ 2015 05 08, 11:06)
Merginos ar didelė blogybė: kriauklė prie aukštos spintos (įmontuoto šaldytuvo)? Nuolatinis šlapumas  per siūles?  Bet kelti per indaplovę link centro, gaunasi 3 lopinėliai darbastalio g.gif
Priminsiu planuojame kažkaip taip:

Del slapumo, tai gal issivalysit, bet ar bus patogu visada stukseti su alkunemis i spinta? Atsistokite namie prie spintos ir isivaizduokite, kad ten kriaukle.
Atsakyti
QUOTE(Kava&arbata @ 2015 05 11, 09:02)
Drasiai darykite 2 stalcius, pas mane stalciai 1 m, kraunu i juos labai daug (indai, puodai, kruopos, miltai ir t.t.), nes nedariau pakabinamu spinteliu, dar nepatinka visokie ranakndai rakandeliai ant stalvirsio, 7 m stalvirsio laikau tik arbatinuka ir vazele su saldainiais, tai tikrai yra daug gerio juose. Ir viskas puikiai 4u.gif
Papildyta:

Del slapumo, tai gal issivalysit, bet ar bus patogu visada stukseti su alkunemis i spinta? Atsistokite namie prie spintos ir isivaizduokite, kad ten kriaukle.

Taip del stalciu apsisprendziau daryti platesnius- čia ir mano, ir visų nuomonės sutapo.
Tik dėl kriauklės ir kaitlentės atitraukimo nuo sienų suku galvą. Traukti per 60cm, man atrodo pernelyg daug, prarandu pagrindinę centrinę darbo vietą.
Daryti 20cm kargo krepšelius? Nemėgstu aš jų labai, išdarko vientisą vaizdą, bet gal mano atveju tinkamiausias sprendimas g.gif
va dabar toks paišosi variantas g.gif
user posted image
Atsakyti
Noreciau patarimo 4u.gif
Statomes nama. Virtuveje yra du langai. Vyras sake, kad kol kas viena langa galima "pastumti" i norima vieta. Todel noriu bent mazdaug pasiplanuot virtuve smile.gif
Gal yra jusu isbandyta kokia patogi programele? O gal kur tiesiogiai internete galima paisytis projekta (kad nereiketu instaliuot i darbini kompiuteri programu)?
Atsakyti
QUOTE(uogauogele @ 2015 05 12, 17:00)
instaliuot i darbini kompiuteri programu)?

Ikea programa.
Atsakyti
QUOTE(coco5 @ 2015 05 12, 10:58)
Taip del stalciu apsisprendziau daryti platesnius- čia ir mano, ir visų nuomonės sutapo.
Tik dėl kriauklės ir kaitlentės atitraukimo nuo sienų suku galvą. Traukti per 60cm, man atrodo pernelyg daug, prarandu pagrindinę centrinę  darbo vietą. 
Daryti 20cm kargo krepšelius? Nemėgstu aš jų labai, išdarko vientisą vaizdą, bet gal mano atveju tinkamiausias sprendimas g.gif
va dabar toks paišosi variantas g.gif
user posted image

o kam tie kargo jei nenorite? juk ir po kriaukle galima padaryti platesnes dureles atitraukus kriaukle bus apatines dureles "kriaukles plotis+20cm..." ir po kaitlente galima padaryti platesnius stalcius "kaitlentes plotis+ 20cm..."
Atsakyti
.... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo annesears: 13 gegužės 2015 - 11:29