Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 23

QUOTE(FruitCocktail @ 2015 05 16, 21:59)
Ačiū!!!
O kuris kriauklės montavimas geresnis/gražesnis - iš viršaus ar apačios?  blush2.gif

man tai vienareiksmiskai is apacios drinks_cheers.gif
isvis labai grazu toks toks kontrastas, tamsus stalvirsis sviesi plautuve, arba atvirksciai:
user posted image
user posted image

kaip tik siandien gavau is vokietijos savo plautuve, kokia grazi wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savita1: 17 gegužės 2015 - 12:10
QUOTE(savita1 @ 2015 05 17, 12:09)

kaip tik siandien gavau is vokietijos savo plautuve, kokia grazi wub.gif

prasom i eteri bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elle_ @ 2015 05 17, 13:25)
prasom i eteri bigsmile.gif

sita pirkau ax.gif http://www.tapsuk.co...nk-waste-p24595
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2015 05 17, 14:36)

labai grazi 4u.gif o kokiam ww pirkai ir kokia kaina?
tiesa, ar tokio tipo kriaukles ileidziamos ir i laminato plokstes-stalvirsius?
Atsakyti
QUOTE(Elle_ @ 2015 05 17, 16:29)

LMDP stalviršis netinka prie tokio tipo plautuvės - per daug drėgmės patektų ant kantelio ir išsipūstų jis. Tokią plautuvę tik į granito, lieto akmens, kvarco stalviršius reikia montuoti. Dar su masyvo stalviršiu kažkas rodėsi/sakėsi darę - sakė, kad nebijo tas masyvas drėgmės. Tačiau su plokšte tikrai schmoll.gif .
Atsakyti
QUOTE(Elle_ @ 2015 05 17, 15:29)
labai grazi 4u.gif o kokiam ww pirkai ir kokia kaina?

cia pirkau, bet ir amazon.de maciau yra ju prekiu, tas pats. kaina vos ne dvigubai pigiau man nei lt gavosi rolleyes.gif
http://www.moebelplus.de/
del laminato nzn, plokste turi nebijoti vandens, kad jos neispustu paskui g.gif hpl stalvirsi deda, pamenu kazkas rodesi cia
Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2015 05 15, 11:25)
Sveiki,

Ar turite kas nors koriano stalviršį su išlieta kriaukle? Baldininkai sako, kad ji bus labai trapi, stipriau "įmetus" pvz. keptuvę gali sudužti.  g.gif O taip nesinori atskirą montuoti... Kokie atsiliepimai?

Gal nemoka gerai pagaminti, kad taip kalba? g.gif Net gaminant iš plono (ploniausias - 12 mm), nemanau, kad gali skilti (o iš tokio paprastai ir gaminama). Na, bet jei jau skiltų kartais, tai taisomas daiktas yra, galima pataisyti taip, kad nė žymės neliks. Turiu jau keletą metų normalų coriano stalviršį su įklijuota (ne išlieta, nes tai technologiškai neįmanoma) kriaukle, tai neįsivaizduoju kaip ten reiktų ką mest, kad sutrupėtų kriauklė. g.gif Siūlau labiau pasidomėti baldininkų kompetencija (jei jie patys gamina corian stalviršius) ir ryšiais su siūlomais kitų produktų gamintojais. Vieša paslaptis, jog jie moka vieni kitiems procentus už kliento "atvedimą".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elzeda: 17 gegužės 2015 - 18:24
[quote=Juodai,2015 05 17, 18:55]

Juodai labai noreciau isgirsti Jusu nuomone (ji visada tokia svari) apie mano virtuves plana

Kol dar nieko virtuveje nera ( tuoj bus vedama ventiliacija gartraukiui, ir prades dirbti santechnikas) man svarbu atrasti patogiausias vietas virtuvinei technikai.
Taip pasideliojus darbinis trikampis (kriaukle-kaitlente-saldytuvas) gaunasi beveik 5.6m

Darbinis stalas (kriaukle-kaitlente) virs 2m (dabartineje virtuveje 1.35m -lyg ir sociai tos vietos) gal kriaukle stumti i desine puse uz indaploves?

user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasamal: 17 gegužės 2015 - 18:30
QUOTE(elzeda @ 2015 05 17, 17:50)
Gal nemoka gerai pagaminti, kad taip kalba?  g.gif Net gaminant iš plono (ploniausias - 12 mm), nemanau, kad gali skilti (o iš tokio paprastai ir gaminama). Na, bet jei jau skiltų kartais, tai taisomas daiktas yra, galima pataisyti taip, kad nė žymės neliks. Turiu jau keletą metų normalų coriano stalviršį su įklijuota (ne išlieta, nes tai technologiškai neįmanoma) kriaukle, tai neįsivaizduoju kaip ten reiktų ką mest, kad sutrupėtų kriauklė.  g.gif Siūlau labiau pasidomėti baldininkų kompetencija (jei jie patys gamina corian stalviršius) ir ryšiais su siūlomais kitų produktų gamintojais. Vieša paslaptis, jog jie moka vieni kitiems procentus už kliento "atvedimą".

Man šitą "faktą" sakė ne baldininkai, kurie gamins virtuvę (jų dar neišsirinkau blush2.gif ), o žmogus iš šiek tiek kitos sferos - vonios salono biggrin.gif Tiesiog "išėjo iš kalbos", užtat ir susidomėjau g.gif
Kokio storio koriano stalviršį rekomenduotumėt gaminti?
Atsakyti
HELP help.gif help.gif help.gif help.gif help.gif

Prasau paziurekit, ar logiskai viskas sudeta sitoj virtuvej:

user posted image

user posted image

user posted image

ir dar galvos skausmas virsutines spinteles prie lango, nes jos "uzeina" ant lango, dizainere siulo tokias uzbaigiancias, siaurejancias galines spinteles, bet man negrazu, ka dar butu galima cia isgalvoti?

user posted image

user posted image

LABAI LABAI PRASAU JUSU NUOMONES 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo annesears: 18 gegužės 2015 - 12:12
labai mazos foto, sunku ka iziureti, dekit didesnes rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(FruitCocktail @ 2015 05 17, 20:32)
Man šitą "faktą" sakė ne baldininkai, kurie gamins virtuvę (jų dar neišsirinkau  blush2.gif ), o žmogus iš šiek tiek kitos sferos - vonios salono biggrin.gif Tiesiog "išėjo iš kalbos", užtat ir susidomėjau  g.gif
Kokio storio koriano stalviršį rekomenduotumėt gaminti?

ir cia temoje apie tai buvo kalbeta, as ir su baldininku ir su dizainere tariausi, ir siaip ieskojau internete informacijos, nes man visi tie stalvirsiai buvo vienodi, lietas akmuo, marmuras, korianas... galvojau cia tvirta ir amziams, bet panasu, kad nelabai rolleyes.gif

jeigu lygininat kainas, tai korianas ir kvarcinis labai panasiai kainuoja, tai kodel nesusideti patvaresnio mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2015 05 18, 11:56)
labai mazos foto, sunku ka iziureti, dekit didesnes rolleyes.gif
Papildyta:

ir cia temoje apie tai buvo kalbeta, as ir su baldininku ir su dizainere tariausi, ir siaip ieskojau internete informacijos, nes man visi tie stalvirsiai buvo vienodi, lietas akmuo, marmuras, korianas... galvojau cia tvirta ir amziams, bet panasu, kad nelabai rolleyes.gif

jeigu lygininat kainas, tai korianas ir kvarcinis labai panasiai kainuoja, tai kodel nesusideti patvaresnio mastau.gif

Tai aišku smile.gif Pradžioje planavome tikrą rimtą akmenį dėti, kuris daug brangesnis, bet va tų visokių įmontuojamų kriauklių nenoriu schmoll.gif Noriu, kad nesiskirtų nuo stalviršio...
Atsakyti