Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 23

Abudabi, tai parasykit temoje, kad isivaziduotui bent apytikriai tas kainhas, nes daugumai dar toks galvosukis gresia. O kol neateina tas laikas, tol tik mintyse projektuoji, bet apie pinigus dar negalvoji ir nesidomi.
bet butu labai idomu, gal iskart nuslieistum ant zemes pamates preliminarias kainas ax.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
ok, parasysiu be imoniu pavadinimu smile.gif

Man reikia kampinio stalvirsio (plokstes 2600mm x600mm ir 1050mm x 600mm ), palanges (1800 mm ilgio, plotis 200 mm) ir pussales plokstes ( 1300 mm x 700 mm) baltos spalvos. Akrilas ir lietas marmuras su kriaukles kaina

kvarco stalvirsiai.
- 1950 eur su montavimu
- apie 2000 eur, plius matavimas, transportas ir montavimas - jie Kaune, as Vilniuje.
Sie stalvirsiai parduotami plokstemis arba puse plokstes.
Siaip plokstes 3000mmx1400mm kaina 950 eur arba 200 eur/kv.m

Dirbtinio marmuro ir granito stalvirsis: 1270 eur + PVM su montavimu

Akrilo stalvirsiai:
- Montelli 2400 eur,
- Corian 2620 eur
- 1610 eur +PVM - kaip supratau jie gamina ir kazkokio pigesnio akrilo, bet pavadinimo taip ir nepasake
- Dura Stone - priklausomai nuo baltos spalvos atspalvio kaina svyruoja 2000-2500 eur

Tikejausi, kad is kitu miestu pasiulys geresne kaina, bet pasirodo kaina didesne nei Vln. Neminejau is kokio miesto esu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abudabi: 10 birželio 2015 - 14:12
QUOTE(Abudabi @ 2015 06 10, 14:09)

Man reikia kampinio stalvirsio (plokstes 2600mm x600mm ir 1050mm x 600mm ), palanges (1800 mm ilgio, plotis 200 mm) ir pussales plokstes ( 1300 mm x 700 mm) baltos spalvos. Akrilas ir lietas marmuras su kriaukles kaina

kvarco stalvirsiai.
- 1950 eur su montavimu
- apie 2000 eur, plius matavimas, transportas ir montavimas - jie Kaune, as Vilniuje.
Sie stalvirsiai parduotami plokstemis arba puse plokstes.
Siaip plokstes 3000mmx1400mm kaina 950 eur arba 200 eur/kv.m

Akrilo stalvirsiai:
- Montelli 2400 eur,
- Corian 2620 eur
- 1610 eur +PVM - kaip supratau jie gamina ir kazkokio pigesnio akrilo, bet pavadinimo taip ir nepasake
- Dura Stone - priklausomai nuo baltos spalvos atspalvio kaina svyruoja 2000-2500 eur

Tikejausi, kad is kitu miestu pasiulys geresne kaina, bet pasirodo kaina didesne nei Vln. Neminejau is kokio miesto esu.

Gal kas susidūrę plačiau, kas tas dirbtinis marmuras ir granitas? Ar jie liejami? Ty, ar galima išlieti ir kriauklę? Kaip jų atsparumas, patvarumas? Kaina visai nieko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2015 06 10, 14:37)
Gal kas susidūrę plačiau, kas tas dirbtinis marmuras ir granitas? Ar jie liejami? Ty, ar galima išlieti ir kriauklę? Kaip jų atsparumas, patvarumas? Kaina visai nieko  ax.gif

Taip, galima kriaukle islieti. del atsparumo ir patvarumo nezinau
Atsakyti
QUOTE(Abudabi @ 2015 06 10, 15:09)

Kaip suprantu grubiai reikalingas ilgis 7 m, o kaina 1270 tai tikrai nedidelė sakyčiau, įdomu kas ten per variantas,gal zinot koks storis? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2015 06 10, 09:14)
Gal galite apšviesti, kokie jie dar būna, kaip patvarumas, kiek skiriasi kainos nuo koriano?

Jau pridiskutuota apie stalviršius, bet parašysiu ir aš dar keletą žodžių apie dirbtinio akmens stalviršius. Taigi, jei ieškot alternatyvos corian stalviršiui, galima pasidomėti Hanex medžiaga. Lapo kaina klientui - nuo 350 iki 600 eur (priklauso nuo spalvos). Dar yra Samsung arba Staron (sertifikuotas, yra klasės) truputį brangesnis (apie 60 eur už lapą) nei Hanex. Irgi geras. Montelio net nesiūlau. Yra įvairių alternatyvų, tačiau kaina kita arba kokybė prasta. Pas mane asmeniškai yra ir Hanex, ir Corian dirbinių. Patenkinta abiem, tačiau kitą kartą nesirinkčiau baltos kriauklės, viskas žymu ant jos, šveičiu ir šveičiu. Tiek, kad nors atsišveičia. Turėjau ir montelio palanges. Džiaugiuosi, kad dabar jos pakeistos. doh.gif
Kaina priklauso nuo daug įvairių niuansų, įvairių papildomų darbų, kuriuos atliks meistrai. Todėl vienareikšmiškai pasakyti kokia kaina bėginio metro praktiškai neįmanoma. Siūlyčiau brėžinį išsiuntinėti pasirinktoms firmoms ir lyginti kainas kiek tai įmanoma, nes dažnai gamintojai dirba ne su to pačio gamintojo medžiagomis. Taip pat siūlau labai tiksliai išsiaiškinti ar visi darbai įskaičiuoti į atsiųstą sąmatą. Nes pastaruoju metu plinta toks nelabai geras įprotis po sutarties pasirašymo, gavus avansą užgiedoti papildomas sumas. Ypač viena firma, užsiimanti šiais gaminiais, tą praktikuoja, etikos sumetimais negaliu minėti kuri. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(elzeda @ 2015 06 10, 16:34)
Jau pridiskutuota apie stalviršius, bet parašysiu ir aš dar keletą žodžių apie dirbtinio akmens stalviršius. Taigi, jei ieškot alternatyvos corian stalviršiui, galima pasidomėti Hanex medžiaga. Lapo kaina klientui - nuo 350 iki 600 eur (priklauso nuo spalvos). Dar yra Samsung arba Staron (sertifikuotas, yra klasės) truputį brangesnis (apie 60 eur už lapą) nei Hanex. Irgi geras. Montelio net nesiūlau. Yra įvairių alternatyvų, tačiau kaina kita arba kokybė prasta. Pas mane asmeniškai yra ir Hanex, ir Corian dirbinių. Patenkinta abiem, tačiau kitą kartą nesirinkčiau baltos kriauklės, viskas žymu ant jos, šveičiu ir šveičiu. Tiek, kad nors atsišveičia. Turėjau ir montelio palanges. Džiaugiuosi, kad dabar jos pakeistos.  doh.gif 

aciu , sudominmo tie hanex lakstai, reikes pasidometi, gal galit rekomenduoti kur kaune galima pamatyti ju pvz? g.gif
Atsakyti
QUOTE(escada_ @ 2015 06 10, 20:51)
aciu , sudominmo tie hanex lakstai, reikes pasidometi, gal galit rekomenduoti kur kaune galima pamatyti ju pvz?  g.gif

Kaune ofisas yra Rotušės a.18, sandėlis yra Plento g.6, Užliedžiai. Kur pažiūrėti ekspoziciją, deja, žinau tik Vilniuje. smile.gif

Tiesa, dar apie sąvybes, gal kam pravers. Siūlau gauti iš gamintojo neapdorotą impregnantais gabaliuką norimos spalvos (kai kurių medžiagų, kaip hanex, corian ir kt. impregnuoti nereikia, šlifuojama) ir atlikti testą su juoda arbata (uždėti pakelį ant gabalėlio). Jei nusivalys - valio, jei ne-paaiškės įgeriamumas. Nes impregnantai per laiką nusitrina. Dirbtinis marmuras ir granitas gana gerai įgeria, dėl to gali kisti estetinis vaizdas. Be to jis turi sąvybę "išdegti" nuo saulės, todėl tinka ten, kur nekrenta tiesioginiai saulės spinduliai. Aišku, gamintojas, to nepapasakos Jums biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elzeda: 10 birželio 2015 - 21:27
QUOTE(elzeda @ 2015 06 10, 21:19)
Kaune ofisas yra Rotušės a.18, sandėlis yra Plento g.6, Užliedžiai. Kur pažiūrėti ekspoziciją, deja, žinau tik Vilniuje. smile.gif

Gal galite parasyti kur Vln galima pamatyti?
Mane pvz stebina toks dalykas, kad pjovimo, transportavimo ir montavimo kaina sudaro 50% (jei ne daugiau) visos sumos.
Idomu, jei toje pacioje imoneje uzsakinesiu baldus ir stalvirsi, tai gal pigiau ji gausiu?
Atsakyti
QUOTE(elzeda @ 2015 06 10, 15:34)
Jau pridiskutuota apie stalviršius, bet parašysiu ir aš dar keletą žodžių apie dirbtinio akmens stalviršius. Taigi, jei ieškot alternatyvos corian stalviršiui, galima pasidomėti Hanex medžiaga. Lapo kaina klientui - nuo 350 iki 600 eur (priklauso nuo spalvos). Dar yra Samsung arba Staron (sertifikuotas, yra klasės) truputį brangesnis (apie 60 eur už lapą) nei Hanex. Irgi geras. Montelio net nesiūlau. Yra įvairių alternatyvų, tačiau kaina kita arba kokybė prasta. Pas mane asmeniškai yra ir Hanex, ir Corian dirbinių. Patenkinta abiem, tačiau kitą kartą nesirinkčiau baltos kriauklės, viskas žymu ant jos, šveičiu ir šveičiu. Tiek, kad nors atsišveičia. Turėjau ir montelio palanges. Džiaugiuosi, kad dabar jos pakeistos.  doh.gif 
Kaina priklauso nuo daug įvairių niuansų, įvairių papildomų darbų, kuriuos atliks meistrai. Todėl vienareikšmiškai pasakyti kokia kaina bėginio metro praktiškai neįmanoma. Siūlyčiau brėžinį išsiuntinėti pasirinktoms firmoms ir lyginti kainas kiek tai įmanoma, nes dažnai gamintojai dirba ne su to pačio gamintojo medžiagomis. Taip pat siūlau labai tiksliai išsiaiškinti ar visi darbai įskaičiuoti į atsiųstą sąmatą. Nes pastaruoju metu plinta toks nelabai geras įprotis po sutarties pasirašymo, gavus avansą užgiedoti papildomas sumas. Ypač viena firma, užsiimanti šiais gaminiais, tą praktikuoja, etikos sumetimais negaliu minėti kuri. smile.gif

Kokie Montelio minusai? Šiaip, įdomumo dėlei smile.gif
Ir kas tas lapas? Aš juk nepirksiu kažkokiais lapais, gamintojas turi gatavą gaminį pagaminti g.gif
Atsakyti
QUOTE(elzeda @ 2015 06 10, 21:19)

Dar klausimas, o nezinote ar si imone uzsiima stalvirsiu gamyba? Ar tik parduoda plokstes? Nes is ju taip atsakymo ir negavau... o kainos pas juos labai ikandamos
Jei tik plokstes, tai man is ju kainu kaip ir jokios naudos, kas man stalvirsi su plautuve sulipdys... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Abudabi @ 2015 06 11, 10:29)
Dar klausimas, o nezinote ar si imone uzsiima stalvirsiu gamyba? Ar tik parduoda plokstes? Nes is ju taip atsakymo ir negavau... o kainos pas juos labai ikandamos
Jei tik plokstes, tai man is ju kainu kaip ir jokios naudos, kas man stalvirsi su plautuve sulipdys... verysad.gif

man atrodo tik parduoda, bet neapdirba.
Atsakyti