Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 23

QUOTE(savita1 @ 2015 06 11, 15:19)
o ka reiskia tinkamai? manau jie visi turetu buti tinkamai paruosti dedan klientams mastau.gif

Taip, žinia, turėtų būti tinkamai. Bet ne paslaptis seniai, kad kai kuriems meistrams iš užpakalio rankos išaugę. Šlifavimo procesas gan ilgas, tai būna, kad ir patingima. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(elzeda @ 2015 06 11, 14:15)
Tikiuosi patiks taip, kaip ir man smile.gif

Matysim bigsmile.gif beje, pas mus bus dujinė orkaitė (jos storis kokie 5 cm). Ar ne problema, kad stalviršis tik 12 mm? g.gif gal blondiniškas klausimas, bet iki šiol neteko susidurt su tais dirbtiniais akmenim...
Atsakyti
QUOTE(laumzirge @ 2015 06 11, 15:31)
Matysim bigsmile.gif beje, pas mus bus dujinė orkaitė (jos storis kokie 5 cm). Ar ne problema, kad stalviršis tik 12 mm? g.gif gal blondiniškas klausimas, bet iki šiol neteko susidurt su tais dirbtiniais akmenim...

Tikrai ne problema smile.gif
Atsakyti
Siaip tai visi turi igeriamuma, tik jis minimalus, bet jei neisvalysi demes ir paliksi 16-24 val deme garantuota. Kai kurias galima pasalinti vandeniu, o kitas tik slifuojant. Uztenka paskaityti informacija gamintojo puslapyje, musu gamintoju puslapyje tokios info nerasi...
Cia kaip man del kvarco. Viena moteris pasake is karto, kad isigeria ir arbata, ir vynas, ir kt - reikia impregnuoti. Kiti prekybininkai teigia - nieko neigeria - cia neporeta medziaga... Hmm tada idomu kodel gamintojas ja dengia spec. (labiau blizgia arba maziau) danga.
Atsakyti
Sveiki visi 4u.gif

Renkuosi virtuves gamintoja, issiuntinejau projekta keliom imonem paskaiciuoti. Labai noreciau pagalbos dalyviu, kurios jau praejo si etapa - gal yra koks geru gamintoju sarasas; arba rekomendacijos i kokius gamintojus kreiptis/nesikreipti; kas pasiule geriausia kokybes/kainos santyki ir t.t. Pries pora menesiu buvo giriama imone is Kauno, tada neuzsirasiau pavadinimo, vakar perverciau kelias temas - neradau doh.gif Tad tikiuosi is jusu sulaukti pagalbos renkantis gamintoja 4u.gif
T.p. domina patikimi dirbtinio akmens stalvirsiu gamintojai. Maciau, kad kelios merginos atliko issamia sios rinkos srities analize. Ar butu nesunku pasidalinti gamintoju kontaktais i az? ax.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zamija: 11 birželio 2015 - 14:00
QUOTE(Abudabi @ 2015 06 11, 15:52)
Siaip tai visi turi igeriamuma, tik jis minimalus, bet jei neisvalysi demes ir paliksi 16-24 val deme garantuota. Kai kurias galima pasalinti vandeniu, o kitas tik slifuojant. Uztenka paskaityti informacija gamintojo puslapyje, musu gamintoju puslapyje tokios info nerasi...
Cia kaip man del kvarco. Viena moteris pasake is karto, kad isigeria ir arbata, ir vynas, ir kt - reikia impregnuoti. Kiti prekybininkai teigia - nieko neigeria - cia neporeta medziaga... Hmm tada idomu kodel gamintojas ja dengia spec. (labiau blizgia arba maziau) danga.

Kalbu iš praktikos. Neįgeria terminą vartoju sinonimu žodžiui "išsivalo". Nušlifuotas samsungas, corianas ir hanexas nusivalo. Per keleto metų vartojimo patirtį neteko dar atnaujinti gaminių. Nors visko buvo ant jų palieta. Jei iš pirmo karto neišsivalo, lieka neryškus dėmės šešėlis, po antro karto išsivalo tikrai. Kaip minėjau, pas mane vien balti stalviršiai, palangės, tai ne visai dėkinga spalva. Bet nieko. O šiaip, žinoma, akrilas tokia jau medžiaga, kad jos viena iš sąvybių porėtumas, tačiau tai sprendžiama šlifavimu.
Impregnantai irgi atlieka panašią funkciją, tačiau jie per laiką nusitrina.
Atsakyti
man dar idomus variantas pasirode hpl compact stalvirsis juodu arba baltu uzpildu, sako, kad tai naujove g.gif gal kas domejotes placiau (pliusai-minusai) ar turite jau pasidare virtuve su juo? unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(elzeda @ 2015 06 11, 15:01)
Kalbu iš praktikos. Neįgeria terminą vartoju sinonimu žodžiui "išsivalo". Nušlifuotas samsungas, corianas ir hanexas nusivalo. Per keleto metų vartojimo patirtį neteko dar atnaujinti gaminių. Nors visko buvo ant jų palieta. Jei iš pirmo karto neišsivalo, lieka neryškus dėmės šešėlis, po antro karto išsivalo tikrai. Kaip minėjau, pas mane vien balti stalviršiai, palangės, tai ne visai dėkinga spalva. Bet nieko. O šiaip, žinoma, akrilas tokia jau medžiaga, kad jos viena iš sąvybių porėtumas, tačiau tai sprendžiama šlifavimu.
Impregnantai irgi atlieka panašią funkciją, tačiau jie per laiką nusitrina.

Tai gerai, man dar kaip neismananciai paaiskinkit, jeigu pvz hanex stalvirsio storis yra 12mm ir jeigu dar prireikia slifuoti del tu visokiu demiu, kokio plonumo tada jis lieka?
Atsakyti
QUOTE(escada_ @ 2015 06 11, 14:15)
man dar idomus variantas pasirode hpl compact stalvirsis juodu arba baltu uzpildu, sako, kad tai naujove g.gif gal kas domejotes placiau (pliusai-minusai) ar turite jau pasidare virtuve su juo?  unsure.gif

OO, man irgi įdomu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(escada_ @ 2015 06 11, 16:15)
Tai gerai, man dar kaip neismananciai paaiskinkit, jeigu pvz hanex stalvirsio storis yra 12mm ir jeigu dar prireikia slifuoti del tu visokiu demiu, kokio plonumo tada jis lieka?

Kaip minėjau šlifuoti (atnaujinti) reikia tik labai ypatingais atvejais. Nusišlifuoja maždaug 0.2-0.5 mm. Tai nežinau kiek kartų reiktų sugadinti stalviršį, kad jis "susišlifuotų". Greičiau morališkai nusibos. Aiškumo dėlei-po pagamintu dirbtinio akmens stalviršiu dar dedamas užpildas, kuris jį sutvirtina, pastorina. Nėra taip, kad "plikas" akmuo dedamas ant baldų. O šiaip ne tik hanex storis yra 12 mm. Beveik visada gaminama iš tokio storio lapų. Nepaisant koks gamintojas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(escada_ @ 2015 06 11, 14:15)
man dar idomus variantas pasirode hpl compact stalvirsis juodu arba baltu uzpildu, sako, kad tai naujove g.gif gal kas domejotes placiau (pliusai-minusai) ar turite jau pasidare virtuve su juo?  unsure.gif
Papildyta:

Hanex teigia, kad po 100 slifavimu ta viena sumazeja ~3 mm. Dauguma demiu galima pasalinti vandeniu arba buitiniu valikliu. Slifavimas labiau reikalingas pazeidus stalvirsi rugstimi, cheminiomis medziagomis
aha.. dabar radau, kad Henex pagal sudeti atitinka Corian. O Montelli sudetis visai kitokia...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abudabi: 11 birželio 2015 - 14:28
QUOTE(elzeda @ 2015 06 11, 15:24)
Kaip minėjau šlifuoti (atnaujinti) reikia tik labai ypatingais atvejais. Nusišlifuoja maždaug 0.2-0.5 mm. Tai nežinau kiek kartų reiktų sugadinti stalviršį, kad jis "susišlifuotų". Greičiau morališkai nusibos. Aiškumo dėlei-po pagamintu dirbtinio akmens stalviršiu dar dedamas užpildas, kuris jį sutvirtina, pastorina. Nėra taip, kad "plikas" akmuo dedamas ant baldų. O šiaip ne tik hanex storis yra 12 mm. Beveik visada gaminama iš tokio storio lapų. Nepaisant koks gamintojas. smile.gif

QUOTE(Abudabi @ 2015 06 11, 15:25)
Hanex teigia, kad po 100 slifavimu ta viena sumazeja ~3 mm. Dauguma demiu galima pasalinti vandeniu arba buitiniu valikliu. Slifavimas labiau reikalingas pazeidus stalvirsi rugstimi, cheminiomis medziagomis
aha.. dabar radau, kad Henex pagal sudeti atitinka Corian. O Montelli sudetis visai kitokia...

tai tada visai neblogai, sitas klaustukas jau aiskus, aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Abudabi @ 2015 06 11, 13:52)

as del kvarciniu stalvirsiu irgi girdejau, kad jie nebijo ir neigeria nieko, cia apie dirbtinius as, o tie kur naturalus, quartzite vadinami stalvirsiai, sie igeria demes ir reikia labai saugoti.

esam issirinke kvarcini stalvirsi savo virtuvej siuo metu, bet dar yra laiko apmastymas mastau.gif
Atsakyti