Įkraunama...
Įkraunama...

Moliūgai, arbūzai, melionai ir cukinijos

QUOTE(Lerikyte @ 2015 06 30, 10:45)
S a c h a r a  wacko.gif

Pas mani pieskoj dar ir Atakama doh.gif O arbūzai vis tiek neauga ...
Atsakyti
Pas mane darže lauke iš trijų skirtingų firmų buternut'u išdygo kokie trys daigeliai sad.gif kaip pas jus?
Atsakyti
Ar megsta arbuzai Sniegiai vandeni ? nezinau ar laistyt juos kaskart ar palikt padziut? nes girdejau kad nelabai slapiai jie megsta g.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 06 30, 13:03)
Pas mani pieskoj dar ir Atakama  doh.gif O arbūzai vis tiek neauga ...

naktys šaltos.
pas mus gal augtų,bet paliet nėra kam..
melionai mezga jau lauke

QUOTE(vaidastep @ 2015 06 30, 17:00)
Ar megsta arbuzai Sniegiai vandeni ? nezinau ar laistyt juos kaskart ar palikt padziut? nes girdejau kad nelabai slapiai jie megsta g.gif

retai, bet gausiai reikėtų palieti..
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2015 06 30, 16:45)
naktys šaltos.
pas mus gal augtų,bet paliet nėra kam..
melionai mezga jau lauke

o mulciuot juos galima? auginu lauke 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidastep @ 2015 06 30, 21:45)
o mulciuot juos galima? auginu lauke 4u.gif

Auginu lauke. Nelaistau , netręšiu ir neraviu. Pasodinu užklojusi žemę juoda agro. Ten jiems pakanka drėgmės, nes plėvelė nelaidžia jai išgaruoti, o šaknims duoda šilumą. Turiu juodą tą susikarpius 2 lysvių pločio gabalais. Sodinu plėvelių sandūroje ir dar yra prapiauta skylė. Atstumai daudiau nei padorūs. Taip jau 4-a vasara. Dabar jau gerai pradėjo augti, o iki šilumos stovėjo kaip pasodinti. Melionai irgi taip pat. Tie jau žydi.
Atsakyti
Arbūzai žydi tik vyriškais žiedais kol kas. Tikiuosi po kokios savaitės ir bumbuliukų . Vakar pažiūrėjau po 2 sav nematymo . Jei dar kas palaistytų , manu geriau augtų . Sodinti vagose kas 90 cm . Tarpai tarp vagu apie 80 cm. Kai kur jau virkščios liečiasi . Yra keli ir mažesni , neskubantys . Va melionai šiemet pamigę, dar nežydi .
user posted image

Radau gražuolį moliūgą vaikiško kumščio dydžio , jau kaip juos smagu augint ....
user posted image

Ir nuskyniau pirmą cukiniją, didoka kiek , jei pagaunu skinu mažesnes .
user posted image
Atsakyti
Aš vakar irgi pirmas 2 cukinijas nupjoviau. Bet forma irgi tokia netolygi, čia matyt šaltų naktų įtaka g.gif Ir aišku viena su užsilikusiu žieduku, jau pūti pradėjusi doh.gif
Dusia37, kokios veislės moliūgėlis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NERA: 01 liepos 2015 - 10:27
QUOTE(Lerikyte @ 2015 06 30, 16:45)

aš daba kasdien juos laistau. Baisinė sausra, o iš gausaus laistymo pas mane jokios naudos - vis tiek visas perteklius kiaurai smėlį nueina ir iš ryto to laistymo nė pėdsako. Maudau dabar šlangu tiesiai iš šulinio, nebelaukiu nė kol vanduo apšils.
Papildyta:
QUOTE(amba41 @ 2015 07 01, 09:01)
Pasodinu užklojusi žemę juoda agro. Ten jiems pakanka  drėgmės, nes plėvelė nelaidžia jai išgaruoti..

priklauso, kokia žemė. Pas mus dar ir kaip dingsta drėgmė po juoda agro.
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2015 07 01, 11:26)
Aš vakar irgi pirmas 2 cukinijas nupjoviau. Bet forma irgi tokia netolygi, čia matyt šaltų naktų įtaka g.gif Ir aišku viena su užsilikusiu žieduku, jau pūti pradėjusi doh.gif
Dusia37, kokios veislės moliūgėlis?

Reiktų kantičkas pasižiūrėk kokios veislės moliūgas.... O jos sodyboj paliktos . Manyčiau Muscade de provence.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 01 liepos 2015 - 11:08
QUOTE(Dusia37 @ 2015 07 01, 11:08)
Reiktų kantičkas pasižiūrėk kokios veislės moliūgas.... O jos sodyboj paliktos . Manyčiau Muscade de provence.

O man į Mariną panašu blush2.gif
Atsakyti
Cia is muskatiniu- paziurekite i ziedus ir i kotelio susijungimo su moliugeliu vieta.
Atsakyti