Įkraunama...
Įkraunama...

Moliūgai, arbūzai, melionai ir cukinijos

QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 06 22, 09:10)
maniškiai vis dar po bambaliais,bet vis tiek š**** blush2.gif

as nuemiau nes jau kaip ir nebetilpo po jais ,nes mano trilitriniai buvo tik ,o ir galvoju tegu pratinasi juk nebus visa laik po jais g.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 06 22, 09:10)
maniškiai vis dar po bambaliais,bet vis tiek š**** blush2.gif

Buvau atidengus, nes kvaksėjo visas kaimo bobinčius, kad sušutinsiu. Eisiu.šiandien uždengti.
Atsakyti
Merginos, gal kuri turite minčių - cukinijos mezga labai gerai, bet užauga tik pieštuko dydžio, paskui pradeda nuo galo vysti, o prie koto dar turi jėgų ir auga. Kiek metų auginu, dar nebuvau su tokia bėda susidūrusi. Į duobes dėjau komposto ir pelenų saują, per sausrą laisčiau.
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2015 06 26, 08:10)
Merginos, gal kuri turite minčių - cukinijos mezga labai gerai, bet užauga tik pieštuko dydžio, paskui pradeda nuo galo vysti, o prie koto dar turi jėgų ir auga. Kiek metų auginu, dar nebuvau su tokia bėda susidūrusi. Į duobes dėjau komposto ir pelenų saują, per sausrą laisčiau.

lyg pernai merginos nutarė, kad čia gali būti kalta žieduose užsilikusi drėgmė g.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 06 26, 09:02)
lyg pernai merginos nutarė, kad čia gali būti kalta žieduose užsilikusi drėgmė  g.gif

tai gal geriau visai jų nelaistyti? Tiesą pasakius, niekada anksčiau ir nelaistydavau, nesvarbu koks oras būdavo g.gif
Atsakyti
Aš atsargiai nuimu tą žiedelį, kai jau vysti pradeda.
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2015 06 26, 09:14)
Aš atsargiai nuimu tą žiedelį, kai jau vysti pradeda.

bet man ir nepatinka, kad nėra to žiedo, man atrodo, kad tada ir nustoja augti g.gif
Atsakyti
pas mane su cukinijom tas pats- uzsimezga, paauga ir nupuna. o jeigu nenupuna vis tiek kazkokios kaip uztrauktos- smaileja i gala g.gif tiesa, maniskes auga siltnamyje- gal sakau kas nors joms su temperatura nepatinka g.gif
Atsakyti
Sveikos, noriu patarimo. Auginu sniegius, auga lauke. Jau pradėjo žydėti, kol kas tik vyriški žiedai, bet lapai labai nupiepę, nedideli. Gal patręšt reikia, ar taip ir turi būt? Jei tręšt, tai kokį marmalą užraugt? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ienor @ 2015 06 26, 15:09)
Sveikos, noriu patarimo. Auginu sniegius, auga lauke. Jau pradėjo žydėti, kol kas tik vyriški žiedai, bet lapai labai nupiepę, nedideli. Gal patręšt reikia, ar taip ir turi būt? Jei tręšt, tai kokį marmalą užraugt? Ačiū 4u.gif

Tresti butina. As tresiu viena karta kokiom gerom daug komponentu turinciom trasom ir koki karta dilgeliu ar meslo raugu. Nes jiems pradzioj azoto nemazai reik. Plius sodindama i duobeles siek tiek perpuvusio meslo dedu. Siemet jo neturejau tai pirkau tokias meslo granules.
Atsakyti
šiandien pas du sniegius radau apdžiūvusius tikruosius lapelius,apskabiau-liko su pora nedidukų,jaučiu mesiu aš tą žaidimą -visvien nieks nebeužaugs unsure.gif
chieftainai ir hunteriai jau žiedus krauna wub.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 06 26, 21:55)
šiandien pas du sniegius radau apdžiūvusius tikruosius lapelius,apskabiau-liko su pora nedidukų,jaučiu mesiu aš tą žaidimą -visvien nieks nebeužaugs unsure.gif
chieftainai ir hunteriai jau žiedus krauna wub.gif

Neskubek. Praeitais metais pas mane panasiai buvo. Birzelio gale po kelis lapelius jie beturejo baisuokliai. O paskui stojo karsciai ir rugsejo pirma jau turejom aebuziuku. Derlius nebuvo toks ispudingas bet nuo kiekvieno daigo rinkom bent jau po viena 4-5 kg arbuzeli.
Atsakyti