Įkraunama...
Įkraunama...

Moliūgai, arbūzai, melionai ir cukinijos

[quote=yerena,2015 08 18, 17:02]
Merginos, kaip moliugu derlius?

Muskatiniu siemet kur kas maziau- butternutai maziau uzmezge, mazesni, Muscade de Provance tik teniso kamuoliuko dydzio doh.gif o jau rugpjucio antra puse... Uztat Red Kuri rekordiniai kiekiai- krumas uzaugino po 12-14 oranziniu kamuoliuku. Pirmaja puse jau nuemiau- dziovinu sauleje. Su Nojaus Red Kuri seklomis (sudygo lygiai 2 vnt) totalus balaganas- auga zali suploti moliugai gun_bandana.gif

Pas mane muscade de provance nemačiau nei vieno, nebent kur pasislėpęs mažiukas, o nojaus red kuri primezgę daug žalių plokščių moliūgėlių (pirmi metai auginu, galvojau pakeis spalvą g.gif ).
Mano sniegiai stipriai suvešėjo ir primezgė , tik visi kol kas kūdikio galvytės dydžio, kažin dar spės užaugt ir sunokt. Labai norėtųsi bent sėklų pasirinkt...
Atsakyti
vaidastep, gal seklos is tos prabangesnes serijos buvo? lotuliukas.gif

Red Kuri lupti nereikia, jie valgomi su odele mirksiukas.gif Bet skaniausias jis ne tik ka nupjautas, o kiek pagulejes.

ienor, Red Kuri is karto, bunant dar uzuomazgos dydzio, yra geltonas, kiek pailgas (laso formos) moliugelis. Su laiku tik labiau geltoneja ir galop tampa ryskiu raudonai oranziniu laseliu, kokiu 1-2 kg dydzio.
Atsakyti
QUOTE(yerena @ 2015 08 18, 17:02)
Merginos, kaip moliugu derlius?

Muskatiniu siemet kur kas maziau- butternutai maziau uzmezge, mazesni, Muscade de Provance tik teniso kamuoliuko dydzio  doh.gif o jau rugpjucio antra puse... Uztat Red Kuri rekordiniai kiekiai- krumas uzaugino po 12-14 oranziniu kamuoliuku. Pirmaja puse jau nuemiau- dziovinu sauleje. Su Nojaus Red Kuri seklomis (sudygo lygiai 2 vnt) totalus balaganas- auga zali suploti moliugai  gun_bandana.gif
JPB subludijo- auga vienu stiebu, soniniu virksciu nera visiskai. Ir po viena oranzini parseli auginasi. Uztat esu be galo patenkinta moliugais, skirtais Helloween'o sventei- siemet tobulos linijos, tobuli cilindriukai, iki vieno prasibroviau, sveriau lauke, lysveje - 9.63 kg.

buternutų iš 6 daigų nei vienosd užuomazgos verysad.gif doh.gif hokaido-bais daug visokio dydžio,mačiau jau 3 JPB yra,ir šiaip visi gerai dera ,išskyrus buternutus
Atsakyti
GONZIKAS117, muskatiniai yra velyvieji, o vasara tikrai nelepino iki liepos men, ypac pasizymejo saltesnes naktys. Moliugai, kuriu vegetacinis laikotarpis ~100 d. dera padoriai, bet visa kita, velyvesnes veisles, siemet nepasizymejo ir matyt nebespes sublizgeti...
Atsakyti
QUOTE(yerena @ 2015 08 18, 19:15)
GONZIKAS117, muskatiniai yra velyvieji, o vasara tikrai nelepino iki liepos men, ypac pasizymejo saltesnes naktys. Moliugai, kuriu vegetacinis laikotarpis ~100 d. dera padoriai, bet visa kita, velyvesnes veisles, siemet nepasizymejo ir matyt nebespes sublizgeti...

bet gi pas mane hunter ir chieftain blush2.gif pas kitas dera,o pas mane ne
Atsakyti
Nu dera ir pas mane, tik kad dydis vaikiskas, visos kriauses kumscio dydzio verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(yerena @ 2015 08 18, 17:24)
vaidastep, gal seklos is tos prabangesnes serijos buvo?  lotuliukas.gif

Red Kuri lupti nereikia, jie valgomi su odele  mirksiukas.gif Bet skaniausias jis ne tik ka nupjautas, o kiek pagulejes.

na net nezinau kokios serijos jie jos buvo lotuliukas.gif
štai kodel man jis taip gerai luposi lotuliukas.gif o kaip laikosi jie ? jei tokia minkšta odele g.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidastep @ 2015 08 18, 23:05)
...o kaip laikosi jie ? jei tokia minkšta odele g.gif

QUOTE(Vobla @ 2015 04 21, 08:18)
Ushiki Kuri - geriausias skonines savybes įgauna 2-3sav nuo nurinkimo. Išlaikyti galima iki kito sezono.

Atsakyti
QUOTE(yerena @ 2015 08 18, 22:50)

blush2.gif ačiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 08 18, 19:08)
buternutų iš 6 daigų nei vienosd užuomazgos verysad.gif  doh.gif hokaido-bais daug visokio dydžio,mačiau jau 3 JPB yra,ir šiaip visi gerai dera ,išskyrus buternutus

Buternutu is 5 daigu nei vienos uzuomazgos doh.gif Seklos maximines Nojaus(papigiai pirkau ir gavau 0)
Bet siemet labai jau pasisiukslino Nojaus seklos,net geles nesudygo doh.gif (nors praejusiais metais pirkdavau brangesnes,tai lygint negaliu,gal Nojus visad nedygstantis)
Atsakyti
QUOTE(juste10 @ 2015 08 19, 09:43)
Buternutu is 5 daigu nei vienos uzuomazgos doh.gif Seklos maximines Nojaus(papigiai pirkau ir gavau 0)
Bet siemet labai jau pasisiukslino Nojaus seklos,net geles nesudygo doh.gif (nors praejusiais metais pirkdavau brangesnes,tai lygint negaliu,gal Nojus visad nedygstantis)

o mano Nojaus moliugai sudygo, tai reiskia kartais dygsta smile.gif
Atsakyti
naktį buvo šalna, molūgų lapai juodi cool.gif
ką daryt su moliūgėliais-nulupt ar dar palikt voliotis g.gif
Atsakyti