Įkraunama...
Įkraunama...

Moliūgai, arbūzai, melionai ir cukinijos

QUOTE(jurginėlis @ 2015 08 20, 18:47)
naktį buvo šalna, molūgų lapai juodi cool.gif
ką daryt su moliūgėliais-nulupt ar dar palikt voliotis g.gif

o vargeli! maniua, kad pas mus tie pusantro laipsnuo silumos- jau visika sikna. pasirodo ir blogiau buta doh.gif
nu bet kas per naktys, visa savaite naktimis apie 5 , o dabar jau ir arti nulio. kazkaip nepamenu tokio rugpjucio g.gif man siemet visai ne moliugu ir ne agurku metai- vargu ar rudeniop rasiu bent viena moliuga g.gif paprastai perpus maziau pasodinus iki pavasario turedavau, o ir dalindavau i kaire ir i desine- patys tiek neistengdavom suvartoti. o siemet unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2015 08 20, 18:47)

buvo ir pas mus smile.gif Bet moliūgus tik vietom užkabino, augs dar toliau. Pusė agurkų nušalo ir šparaginės. Ir arbūzus, mačiau, vienoj vietoj kepštelėjo. Nuo vakar pas man visi melionai ir arbūzai po agro. Ir taip ir sėdės iki derliaus nuėmimo, abo jei jau rugpjūtį šalnos.. doh.gif
Atsakyti
Ateinu pasitaisyt blush2.gif pasirodo kur kad sakiau sudygo visos nojaus Red kuri,tai nebuvo jis o ЛЕСНОЙ ОРЕХ tongue.gif labai ilgas augalas,daug primezges orandžiniu pailgu kamuoliukų,o nojaus Red Kuri sudygo bet ne visos ir spalva kaip ,kad kažkas minejo idomi labai ,nežinau net kaip apibudint g.gif sakyčiau pilkai haki lotuliukas.gif idomu kas iš ju bus g.gif
Atsakyti
]user posted image
user posted image[
user posted image

paspalvinu temą ax.gif
Atsakyti
GONZIKAS117, matau Golden Nugget. Daug primezgė?
Atsakyti
QUOTE(yerena @ 2015 08 24, 09:25)
GONZIKAS117, matau Golden Nugget. Daug primezgė?

neturiu tokio schmoll.gif apatinėj foto ulybka ,ant augalo virš 10 skirtingo dydžio vnt
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2015 08 20, 19:47)

oi kaip blogai, taip anksti salna, bet pas mane nebuvo, as irgi Vilniuj
Atsakyti
Raseniu raj ir nebuvo.keliaus anlsti
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 08 20, 22:35)
. Nuo vakar pas man visi melionai ir arbūzai po agro. Ir taip ir sėdės iki derliaus nuėmimo, abo jei jau rugpjūtį šalnos..  doh.gif

Noriu paklaust ar ir dieną paliksit užklotus?
Atsakyti
Koks baisus straipsnis:
http://www.delfi.lt/...i.d?id=68819646
Pavalgėm trintos sriubos, tai vyras vaizduoja mirštantį, perskaitęs antraštę.
Atsakyti
paklausiu,ka darot ziemos metui.konservuojat,saldot...?
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2015 08 25, 23:12)
paklausiu,ka darot ziemos metui.konservuojat,saldot...?

apie ką klausi? jei apie moliūgus, tai ant spintos laikau, iki kito derliaus laikosi. kai nusprendžiu, tai ir gaminu iš šviežių.
o cukinijų niekaip nesandėliuoju, man jos tik šviežios valgomos, paskui eina sliekus komposte maitint.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paladė: 26 rugpjūčio 2015 - 07:06