Įkraunama...
Įkraunama...

Moliūgai, arbūzai, melionai ir cukinijos

QUOTE(yerena @ 2015 04 30, 17:53)
vaidastep, dar ne vėlu įsigyti kitų tiekėjų Red Kuri sėklų (mačiau Kalvarijų turguj) ir sėti po gegužės 15 d. tiesiai darže...

Turiu toki Тыква ЛЕСНОЙ ОРЕХ ,kazkada klausiau tai saket ,kad panasus i tuos red kuri ,tai jau daugiau ir nebandysiu nieko kito ,kitiems metams zinosiu ko nepirkt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidastep @ 2015 04 30, 22:44)
Turiu toki Тыква ЛЕСНОЙ ОРЕХ...

Rusiška Red Kuri versija.
Atsakyti
QUOTE(yerena @ 2015 04 30, 23:06)
Rusiška Red Kuri versija.

tai vat galvojau palyginsiu ar vienodi biggrin.gif
Atsakyti
Mano arbūzai nesudygo. verysad.gif Praėjo dvi savaitės. Gal man juos nemirkius parą ir nedaiginus tiesiai šiltnamy į vazonėlį kišt, uždengti? Gal ten jiems bus geriau? Patarkit, please...
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2015 05 01, 10:44)
Mano arbūzai nesudygo.  verysad.gif Praėjo dvi savaitės. Gal man juos nemirkius parą ir nedaiginus tiesiai šiltnamy į vazonėlį kišt, uždengti? Gal ten jiems bus geriau? Patarkit, please...

Arbuzu nemirkiau tiesei i vazonelius siltnami kisau smile.gif nu dygsta kaip pasiute biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidastep @ 2015 05 01, 07:01)
tai vat galvojau palyginsiu ar vienodi  biggrin.gif

Ateinu atsiprasyt nojaus seklu blush2.gif pasirodo isdygo visos 4 seklos red kuri ,o nesudygo melionai hales best jambo ,bet lyg kazkas ten lenda tongue.gif
Atsakyti
negaliu sudaiginti "mirandos",gal jai netinka daiginti "vystikluose" - ištyžta,lieka viena košė.Ar tas be luobelės sėklas reik iš kart žemėn kišti... g.gif
Atsakyti
QUOTE(solo2 @ 2015 05 01, 18:59)
negaliu sudaiginti "mirandos",gal jai netinka daiginti "vystikluose" - ištyžta,lieka viena košė.Ar tas be luobelės sėklas reik iš kart žemėn kišti... g.gif

tiesiai į žemes kišu,visad sudygsta ax.gif
Atsakyti
Aš tai arbūzus ir panašius daiginu vatoje karštoje verandoje arba ant gyvatuko. Sudygsta maždaug per 1-2 paras.
Turiu krūvą klausimų:

1. Ar jau galima sodint agurkus į tuneliuką?
2. O sėt ar galima? (Vis galvoju, ar daigus pirkt turguje, ar daigint pačiai.)
3. Kada galima bus arbūzus ir melionus sodint į tuneliuką/šiltnamį?

Aš moliūgus ir cukinijas šiemet žadu sėt tiesiai į lauką. Pernai daiginimas namie nepasiteisino. Na ir kas, kad anksti sudaiginau. Visvien kol buvo šalta jie visai neaugo.
Atsakyti
QUOTE(zydinti_gele @ 2015 05 01, 19:52)
Aš tai arbūzus ir panašius daiginu vatoje karštoje verandoje arba ant gyvatuko. Sudygsta maždaug per 1-2 paras.
Turiu krūvą klausimų:

1. Ar jau galima sodint agurkus į tuneliuką?
2. O sėt ar galima? (Vis galvoju, ar daigus pirkt turguje, ar daigint pačiai.)
3. Kada galima bus arbūzus ir melionus sodint į tuneliuką/šiltnamį?

Aš moliūgus ir cukinijas šiemet žadu sėt tiesiai į lauką. Pernai daiginimas namie nepasiteisino. Na ir kas, kad anksti sudaiginau. Visvien kol buvo šalta jie visai neaugo.

as pasejau sendien agurku laukui i vazonelius ,laikysiu siltnami kol saltos naktys paskui grudinsiu smile.gif nezinau ar gera diena ,bet toks noras uzejo ir susejau biggrin.gif
Atsakyti
Tundra kviečia profes- kada cukinijas sėjat lauke?
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2015 05 01, 22:50)
Tundra kviečia profes- kada cukinijas sėjat lauke?

Kai nebelieka salnu pavojaus. Daznai geguzes antroje puseje.
Atsakyti