Pas mane puikiai sudygo arbūzai "ROSARIA H", bet vat "SNIEGIAI" jau antra savaitė nesikala ir melionai "ANANAS" daiginu ant vatos įdėjus į maišiuką, dar palauksiu gal dar prasikals.
Melionus sėjau į vazonus, tai labai sunkiai dygsta. Išdygęs medituoja. O paėmiau moliūgų įv, arbūzus, kitus melionus-parą pamirkiau, tada į skuduriuką, į celofaną ir ant gyvatuko vonioje. Po 2 dienų dauguma 100proc sudygo. Pasodinom šiltnamyje. Tai jau išdygę, auga. O kur mama sėjo nemirkytus, nedaigintas sėklas, ten daug plotų tuščių. Gal per šalta, gal per mažai drėgmės-nenori dygti. Paskui iškelsim į lauką. Dabar jiems galimybė pasišildyti. Man tų mano čiudnų norisi pamatyt vaisių..taip skubėjau parsisiųsti..
kada prarasti viltį, kad drėgnai-šiltai gulinčios moliūgų ir melionų sėklos išdygs? kai kurios suskystėjo - išmečiau, kai kurios išdygo, o kitos guli ir nė krust. seniausiai merktos prieš 2 savaites
Mano trys Uchiki Kuri ant gyvatuko gal 3 savaitės, jei ne daugiau. Kai tuo tarpu Waltham Butternut seniausiai išdygusios ir pamirštos. Neprarandu vilčių. Kur perkat cukinijas Romanesco (sėklas)?
kada prarasti viltį, kad drėgnai-šiltai gulinčios moliūgų ir melionų sėklos išdygs? kai kurios suskystėjo - išmečiau, kai kurios išdygo, o kitos guli ir nė krust. seniausiai merktos prieš 2 savaites