Įkraunama...
Įkraunama...

Jorkšyro terjerai

QUOTE(niunyte @ 2015 08 25, 19:59)
Sveikutės  4u.gif
Aš su klausimėliu  blush2.gif . Ar patikimas veislynas "Gamtos harmonija?

Veisėja kaip ir nieko, bet šuniukai nebus gražuoliai mirksiukas.gif Pirmas šuniukas? Domina namams? Čempionu,-e, greičiausiai, netaps mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mantė' @ 2015 08 25, 20:31)
blink.gif
jolantuk, apie ka jus cia?

Apie siuolaikiniu tevu dalyvavima vaiku auklejime.
Man buvo nekomfortabilu vaziuoti, kaip ir kitiems keleiviams, vaikas slerpste ledinuka viesoj vietoj, tevai net nesureagvo.Tokie jei nupirks suniuka?Kas su juo bus jei vaikui viskas leidziama viesoje vietoje, ka jis tuomet daro namie?
Atsakyti
QUOTE(Poisson'è @ 2015 08 25, 20:32)
Veisėja kaip ir nieko, bet šuniukai nebus gražuoliai  mirksiukas.gif Pirmas šuniukas? Domina namams? Čempionu,-e, greičiausiai, netaps  mirksiukas.gif


Taip, pirmas šuniukas. Domina namams. Į parodas tikrai nevažinėsim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jolantukas1 @ 2015 08 25, 20:40)
Apie siuolaikiniu tevu dalyvavima vaiku auklejime.
Man buvo nekomfortabilu vaziuoti, kaip ir kitiems keleiviams, vaikas slerpste ledinuka viesoj vietoj, tevai net nesureagvo.Tokie jei nupirks suniuka?Kas su juo bus jei vaikui viskas leidziama viesoje vietoje, ka jis tuomet daro namie?


nu bet galbut tiem tevams ledinuko slerpstimas nera kazkoks neigaimas elgesys tai ir nemato reikalo tu vaiku aukleti ir tai tikrai nereiskia kad tiems vaikams leidziama viskas... Man lygiai taip pat slykstu buvo stebeti vaizda - kai ledus nusipirkus motera kartu juos laize su savo sunimi - ji lyzt, suo lyzt... Pati savo ledu baigt nebegalejau, nes tikrai sutampe... Taciau isvadu, kad ji namuose gyvena apsisnerkstus ar nesugebetu pasirupint vaiku tikrai nedarau...
Atsakyti
QUOTE(looo @ 2015 08 25, 19:13)
Visgi perdetai jus Del tu vaiku....gaunasi, kad tie kas turi mzaas sunis, negali tureti vaiku, pokol bus gyvas suo. Jau nekalbant apie sunu pavyda leliukams. Vat pasiima jaunas zmogus suni, pvz budamas 27-30 metu, ir viskas vaikai tik 40-45 metu...na logika panasi?

O kodėl perdėtai? Yra du skirtingi dalykai, mano akimis. Kai atsiranda mažytis smulkios veislės šuniukas (o dar su intensija, kad kuo smulkesnis būtų) namie, kuriuose jau yra paaugę vaikai. Ir yra kitas variantas, kai atsiranda kūdikis namuose, kur jau suaugęs šuo.
Pirmu atveju yra tikrai didelė tikimybė, kad šuniukas bus sužalotas. Tokiu atveju aš kaip tik imčiau kuo tvirtesnį šuniuką, kad paaugęs tikrai būtų adekvatus vaikų žaidimams. Kuo smulkesnis, tuo pavojingiau pačiam šuniukui.
Antru atveju mažiau svarbu, kokio dydžio šuniukas, kai vaikas gimsta. Bet jam paaugus vėlgi geriau kompaktiškesnis ir didesnis, stipresnis šuniukas.
Šuniuko stresas pasikeitus gyvenimo sąlygoms (kas įvardijama kaip pavydas) - šeimininkų auklėjimo problema.
Atsakyti
looo ikisiu ir as savo trigrasi. Zinot kas man uzkliuvo beskaitant Jusu zinutes? Kad Jus l. jau karingai ileket i tema. Su visokiais, kad forumas viesas, kad visi gali bendrauti. Nelabai turbut Jus kur bendraujat, jei nezinot nerasytu forumo taisykliu. Atejes naujas zmogus i foruma nedrasko akiu. Protingas zmogus, pamirsau pamineti. Taip kaip ir visur. Ar i nauja kolektyva. Ar i nauja namu bendrija. Bet kur. Pirmiausia susibendrauja. Paskui plecia diskusija. Gali ir gincytis, ir nuomones savo issakyti, ir nesutikti. Tai jau vyksta paskui. Bet pradzioj zmogus nespiria duru su koja, pasibaladoja.(tarmiskai as cia).
Kad ir ta pati Sineriuke, kuria Jus ginet. Ji irgi buvo ir kritikuota, ir gal ne su gelem sutikta, bet ji bendrauja normaliai. Ateina, pasiklausia ir jai norisi duoti patarima, todel, kad ji nedrasko akiu. Ji bendrauja.
P.s. Dar del termino. Jus minejot, kad reikia siunio rugsejo menesiui? Cia kokia dovana kam? Nes sunis perka tada kada issirenka savo suni. O ne nustatytam laikui. As savo sunes laukiau du metus. Viena forumiete per sav. nusprende nusipirkti suni, kad jai nebutu liudna uzsieni gyventi. Nusipirko. Ir kertant siena ateme jos ta suni, nes nebuvo pilnu skiepu. Suni uzmigde. Aisku sakysit, suva ne vaikas. Man tai mano sune yra mano maziausias vaikas. Ir jei as veisciau sunis neparduociau ju semom su mazias vaikais. Ir jauniems, dar bevaikiams. Ir visokiems neatsakingiems zmonems. Tai tiek. biggrin.gif

Sveikos visos jorku mamos! 4u.gif
Atsakyti
man vyras kartais sako kad as knarkiu ir dar kartais cepsiu kai skubu, arba visiskai atsiputus esu . smile.gif isties , esu apsileidus smile.gif))) pipec pvz. parinkote.
na aisku kiekvienam savaip.

i kl ar turite vaiku taip ir neatsakete smile.gif yra daug blogesniu dalyku ka vaikai daro..
bet jei istikruju tokie pvz kaip apie ledinuka jums kelia sleikstuli, geriau isties gyventi vien su sunimis . cia as be jokio sarkazmo, tik bandau suvokti kokie prioritetai gali buti kitiems.

Agnyte as nesutinku, beto apie viska ka jus parasete taipat galima pazymeti-kaip aklejimo problema. siuo atveju vaiku. daug didesnis pavojus vaikui kai suo juau yra seimoje, kai vaikas paauga yra didesnis poavojus smulkiam suniukui.

Virga -pradzia jusu zinutes biletristika. yra visokiu koektyvu, bendruomeniu ir t.t. mano pirma zinute sitoje temoje, buvo normali, be izeidimu, ir t.t. tesiog sausas klausimas. i ka gavau staigu smugi i zandikauli smile.gif kluptis nesinorejo -vat ir viskas.
antroji dalis - vaikai tai nera vienintelis dalykas mano gyvenime su kuriuo susitvarkau. vaikai pavalge, be melyniu, priziureti, nescepsi. smile.gif Dar speju pasirupinti ir gan sudetingais prieziuroje gyviais.
Rugsejis-nes tai tesiog artimiausias laikas kada galesiu paimti namo suniuka. terminas gali prasitesti iki lapkricio. laukiu is vieno veislyno informacijos del vados.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo looo: 25 rugpjūčio 2015 - 20:51
Nu ir koks pavojus vaikui kai šuo suaugęs? Pas mani namuose šunys gyveno su 2-3 vaikais, visi mažamečiai, šunys tikrai didžiuliai, suaugę, plius dar visokie prieglaudiniai užklįsdavo savaitei ir dviems. prie visų didelių šunų vaikus leidau laisvai, o va nuo mažiukų - šiukštu laikiau, viskas kas iki 10kg vaikams buvo neliečiama.
Atsakyti
Ne taip garsa ta nupasakojau, net nezinau kaip pasakyt traukia i save ora ir kartu cepsina ledinuka, garsas tikrai nervinantis.Viesa vieta ir visa kelia 15 min. klausyti tai? Kodel as turiu to klausytis, kodel teveliam dzin i aplinkinius? Galiu pasakyt tik tiek, kad vaikai dabar auga laukiniai, o mamytem yra dzin.

Looo, atsakysuu i jusu klausima istorija, kuri nutiko jaunai panelei.

Drauge gulejo ligoninej su minusine kraujo grupe del kudykio issaugojimo.Atveze i palata panele po keliu minuciu isveze ja i operacine.Po kurio laiko gydytojas ateina su popieriaus lapu ir aiskina mamai, kad ji turi pasirasyti, dukrai reikia isimti gimda, norint isgelbet gyvybe, panelei 18 m kazkur tuo metu buvo.Istorija tikra ir ji ne mano.

Taip kad reikia labai gerai pagalvoti pries praveriant burna.
Atsakyti
Jolantuk, buna visaip gyvenime, ir ar tai reiskia, jei gyvenime atsitinka tokio lygio nelaime - kad ateity reikia atsigrezti pries Visa pasauli( suprantu,kogero žvėriškai sunku) Labai daznai invalidai kaip pvz pasidaro labai pikti aplinkiniams. Jaucia kad pasaulis jiems skolingas ( ypac maziau išsivysčiusiose šalyse). Aš cia nei smerkiu, nei saipaus-tesiog sakau pagal fakta, kaip buna. Aisku visu prie vienos linijos nestatau.
Ta mergina kogero ateity galetu isivaikinti leliuka. Manau kad imanoma jaustis ne mazesne mama nei su pagimdytu vaikeliu.
P..s iskart sakau kad cia sneku globaliai,neturint nieko omeny asmeniskai.
Aisku visi sitie dalykai teoriniai- bet yra zmogiskumo normos, kuriu turetumem sekti.
As kai buvau pacanke, irgi nesuprasdavau,kaip galima myleti vaikus, cackintis su jais, atsimenu sakiau kad neturesiu vaiku gyvensiu sau, bet....dabar net juokinga pagalvoti.
Dabar visokie šu ledinukais, snarglioti, uzsivalge, verkiantys normos ribose visiskai nebeerzina, as ju net nei girdziu,nei matau.

Andra, tuo kad gali uzpavydeti naujagimi, jam galį issivistyti visokiu alergiju ir t..t, sakysite nevelnio- tada jusu nuomone atrodys itartinai ir vienasaliskai mazo suns ir mazu vaiku atzvilgiu ( ne kudikeliui). Tikimybe tokia pat. Kazkaip tik į vienus vartus musat...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo looo: 26 rugpjūčio 2015 - 07:26
Koks dar užpavydėti ir kokia alergija nuo pavydo biggrin.gif Organizmas ima netoleruoti tam tikrų produktų... iš pavydo? Šitokios biologijos nesimokiau, gal apšviesit.
Aš žinau, kad šunys stresuoja, kai šeimininkai daro auginimo klaidas ir netinkamai pristato į namus ar tai šunį, ar tai vaiką. O ne pavydi biggrin.gif Ar mano nuomonė įtartina ar ne - jums spręst, ale nei vienas protingesnis žmogus jums nepasakys kitaip biggrin.gif
Atsakyti
Looo, jus nesupratot ka su tuo pavyzdziu norejau pasakyti.As apie tevu itaka vaikams kalbu, apie ju auklejima.Tokioj seimoj, kur vaikui viskas galima gyvuneliui ne vieta.
Atsakyti