Įkraunama...
Įkraunama...

Jorkšyro terjerai

Sveiki,

Labai ieskau Vichy buvusios forumo nares yorkshyro savininkes, jei pamatysi buk gera brukstelk man asmenine zinute. Kogero nikas pasikeites. Aciu
Atsakyti
Na ir kodel cia taip vis tylu? g.gif
Slapia ax.gif
user posted image
Atsakyti
wink.gif+2015 05 20, 20:25-->
QUOTE(Meile wink.gif @ 2015 05 20, 20:25)
Na ir kodel cia taip vis tylu?  g.gif 
Slapia  ax.gif 

Tyla pries audra. ax.gif
Meile ar cia tavo abu? Bet kokie faini, nebijo lietaus. Kyra paskutiniu metu nedraugauja su lietum. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2015 05 20, 19:22)
Tyla pries audra.  ax.gif
Meile ar cia tavo abu? Bet kokie faini, nebijo lietaus. Kyra paskutiniu metu nedraugauja su lietum.  lotuliukas.gif

Nebijo lietaus,tik man nesmagu slapias parsinesti namo ir sausinti doh.gif
Didzioji kalyte vardu Feja,jai 3.5metuku,tai musu nauja seimos nare. Kolkas labai bailiuke,atrodo,kad bijo net savo pacios seselio,kogero taip jau ir liks ji tokia baili. Suprantu,kad ji stresuoja,bet ir buvusi seimininke sake,kad ji nuo mazens bailiuke buvo,tokia ir dabar yra.
Atsakyti
wink.gif+2015 05 20, 23:20-->
QUOTE(Meile wink.gif @ 2015 05 20, 23:20)
Nebijo lietaus,tik man nesmagu slapias parsinesti namo ir sausinti  doh.gif
Didzioji kalyte vardu Feja,jai 3.5metuku,tai musu nauja seimos nare. Kolkas labai bailiuke,atrodo,kad bijo net savo pacios seselio,kogero taip jau ir liks ji tokia baili. Suprantu,kad ji stresuoja,bet ir buvusi seimininke sake,kad ji nuo mazens bailiuke buvo,tokia ir dabar yra.

thumbup.gif Sveikinu su nauju seimos nariu! Kaip abi sugyvena? Feja tiktu i drauges Kyrai. Kyra irgi bijo savo seselio. lotuliukas.gif
P.s. Supratu, kad del vienokiu ar kitokiu priezasciu senieji seimininkai atsisako savo augintiniu. Nesuprantu kaip jiems neplysta sirdis? Gal mes su vyru jau suvaikejom, bet Kyra skaitom kaip vaika. Turim ir savu ritualu. Suprantam viena kita be zodziu. As kartais ir pameluoju jai, kai nusibosta jos sekiojimas paskui mane. Sakau eisim maudytis tai dingsta. Tyliai nueina i lova isikasa i patalus ir jos nera. O jei sakau: Eik pabuciuok teti. Tai nubega, palaizo ji ir vel prie mano sono. Su vyru draugauja tik kai manes nera. Net vonioj ant kilimelio guli, kai jis maudosi. O siaip i lauka su juo nenori eiti. Sunkus vaikas. lotuliukas.gif
Sveikos visos! Papasakokit apie savo vaikus.
P.s. Kuri is musu duodat zalia jautiena karta i savaite? Skaiciau, neprisimenu kur. Jei duodat, tai kiek gramu? As tikriausiai neduosiu daugiau. Antra diena suka nosi nuo savo maisto. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2015 05 21, 09:32)
P.s. Kuri is musu duodat zalia jautiena karta i savaite? Skaiciau, neprisimenu kur. Jei duodat, tai kiek gramu? As tikriausiai neduosiu daugiau. Antra diena suka nosi nuo savo maisto.  verysad.gif

neduodu - ir suks, jei tik gaus kazka skaniau, idomiau nei iprastas maistas... Zek ir vaikui - duok saldainiu - kotletu tikrai nereiks lotuliukas.gif

Man tai juokas ima, kai vaikai sugula, Berta ateina prie manes ir inkscia, koja kasa - tipo einam ir mes gult, sakau eik tecio prasyt, kad lova paklotu - nueina prie jo ir viauktelna rolleyes.gif Nu pakloja mums lova, pazaidzia abu dar, ir ji ten miega, bet kai ateinu as i lova - pirmiausia ji atsinesa kaula ir butinai ant pagalves ji grauzia - jai kaip soske gaunas, be kaulo uzmigt negali doh.gif Pagrauzus uzmiega, tada gryzta MB i lova, jis dar TV paziuri - tai Berta butinai atsinesa savo kiaule tada, ji jau nuparpus buna, jai butina ta kiaule pagaudyt, mes turim metyt, reikalauja to visais imanomais budais - ir i burna ja kisa, ir inkscia ir viauksi, jei nereaguojam, tada as metau ta kiaule, ji per MB sokineja, tas pyksta lotuliukas.gif Ir tai vyksta tol, kol man nusibosta ir uzmetu ant stalo, nuo kur pasiimt negali, tada ji inskcia, prasosi, kad kas paduotu, MB susinervines isjungia TV, ir visi ramiai uzmiegam - ir taip KAS VAKARA lotuliukas.gif Vakar kartu su MB gult nuejom ir jai pasikeite scenarijus doh.gif Nebezino ka daryt, as sakau kiuale nesk, kiaule - MB sako man - neprimink jai - iskritau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2015 05 21, 08:32)
thumbup.gif Sveikinu su nauju seimos nariu! Kaip abi sugyvena? Feja tiktu i drauges Kyrai. Kyra irgi bijo savo seselio.  lotuliukas.gif

Virga,ta pati as ir pagalvojau,kad Feja ir Kyra sugyventu puikiai smile.gif
Niki pradzioje labai ikyriai lindo prie Fejos,kviete zaisti,bet pamate,kad jos bijo - paliko ramybeje. Beda,kad feja negeria vandenuko,nevalgo maistelio is streso,gaila man i ja ziureti. Neiskentusi isviriau vistienos,nes zalios pasiuliau,taip pat atsisake. Dreba vargse beveik visa laika verysad.gif
Atsakyti
wink.gif+2015 05 21, 12:22-->
QUOTE(Meile wink.gif @ 2015 05 21, 12:22)
Virga,ta pati as ir pagalvojau,kad Feja ir Kyra sugyventu puikiai  smile.gif 
Niki pradzioje labai ikyriai lindo prie Fejos,kviete zaisti,bet pamate,kad jos bijo - paliko ramybeje. Beda,kad feja negeria vandenuko,nevalgo maistelio is streso,gaila man i ja ziureti. Neiskentusi isviriau vistienos,nes zalios pasiuliau,taip pat atsisake. Dreba vargse beveik visa laika  verysad.gif

Gaila sunes, bet nepergyvenk tu taip. 4u.gif Kiek ji laiko pas jus? Apsipras. Pamatys, kad jus ja mylit ir nustos taip bijoti. Ir susidraugaus abi. Mano ar musu su burgunt kirpejos vyresnis suo neprieme pradzioj mazes. Dabar saugo ja ir leidzia ant galvos lipti.

Kriiste kaip idomiai papasakojai. thumbup.gif Galetum rasinelius rasyti. Kokie musu tie "vaikai" su priciudais. Turi savo rutina. Maniske irgi eina i lova su grauztuku(jautienos raumuo) ir irgi palei mano veida pasidejus griauzia. Kai vakare sakau einam gulti, tai ji jau stovi su grauztuku dantyse ir laukia manes. Be manes niekur. Ji net ryte eina su manim i tualeta. Siusiojam vienu metu. Ji ant savo palutes as ant klozeto. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2015 05 21, 11:59)
Gaila sunes, bet nepergyvenk tu taip.  4u.gif Kiek ji laiko pas jus? Apsipras. Pamatys, kad jus ja mylit ir nustos taip bijoti. Ir susidraugaus abi. Mano ar musu su burgunt kirpejos vyresnis suo neprieme pradzioj mazes. Dabar saugo ja ir leidzia ant galvos lipti.

Dar visai "sviezia" - pora dieneliu pas mus. Siandien jau ir balseli jos isgirdau,uzpavydejo mazosios blush2.gif
P.S.: Tikiuosi niekam neikyriu keldama foto,taip pat labai smagu pamatyti butu ir daugiau seimininkiu suneliu ax.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Meile, smagu, kad jūsų šeimoje narių vis daugėja smile.gif Pažįstamų šuniukas ar nepažįstamą priglaudėte?

O mūsų mazgiukas irgi auga. Jau 4 mėn. Man jis vis dar toks pat mažiuuuukas biggrin.gif Tik foto matosi, kad vis gi keičiasi biggrin.gif wub.gif

Va, kaip mūsiškiai bendrauja biggrin.gif Miledi (katė) savo stiliuje - arogancija neišpasakyta; pasifotkino... lotuliukas.gif

user posted image

Nepabėgo... Nes jautėsi užspausta (mažylio lotuliukas.gif ), tai dar ir iš priekio foto pagavau biggrin.gif Ausys priglaustos - "ko čia prie manęs pristojot" lotuliukas.gif

user posted image

Mano Mini žaisliukas wub.gif

user posted image

Dičkis jorkas šįkart į kadrą nepateko biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Poisson'è @ 2015 05 22, 14:21)
Meile, smagu, kad jūsų šeimoje narių vis daugėja  smile.gif Pažįstamų šuniukas ar nepažįstamą priglaudėte?

Nepazistamu,kalyte kilminga,bet paprasciausiai,buvusi seimininke nesusitvarke su 3suneliais,sako kad ja megdavo toiterjere paskriausti. Kitas dalykas ji ne tik,kad bailiuke,bet ir su dantukais dideliu problemu turi ir cia kogero net geriausi vet.niekuo jai nepades.
P.S. gal kas patarsit Kaune vet.gera,kad butu spec.stomotologas?
Tiesa,labai grazus bieweriukas,o kodel rinkotes butent biewer?
Atsakyti
wink.gif+2015 05 22, 17:54-->
QUOTE(Meile wink.gif @ 2015 05 22, 17:54)
Nepazistamu,kalyte kilminga,bet paprasciausiai,buvusi seimininke nesusitvarke su 3suneliais,sako kad ja megdavo toiterjere paskriausti. Kitas dalykas ji ne tik,kad bailiuke,bet ir su dantukais dideliu problemu turi ir cia kogero net geriausi vet.niekuo jai nepades.
P.S. gal kas patarsit Kaune vet.gera,kad butu spec.stomotologas?
Tiesa,labai grazus bieweriukas,o kodel rinkotes butent biewer?

Ne, nežinau stomatologo - neteko susidurti unsure.gif

Gal šeimos pasikeitimas jorkutei tik į naudą 4u.gif

Netyčia biewer'is. Retai, bet sukirbėdavo mintis apie antrą šuniuką. Vieną naktį beieškodama skelbimų šitą bieweriukų vadą pamačiau ir įsimylėjau wub.gif Patiko, kad juodi, kad nestandartinis jorkas. Mano mišrūnas jorkas nėra standartinis. Nenorėjau tokio pačio, bet gražesnio, šalia kurio didysis tarsi nublanktų... smile.gif
Atsakyti