Sveiki,
Labai ieskau Vichy buvusios forumo nares yorkshyro savininkes, jei pamatysi buk gera brukstelk man asmenine zinute. Kogero nikas pasikeites. Aciu

QUOTE(Meile
@ 2015 05 20, 20:25)

Na ir kodel cia taip vis tylu?
Slapia

Slapia

Tyla pries audra.

Meile ar cia tavo abu? Bet kokie faini, nebijo lietaus. Kyra paskutiniu metu nedraugauja su lietum.

QUOTE(virga @ 2015 05 20, 19:22)
Tyla pries audra.
Meile ar cia tavo abu? Bet kokie faini, nebijo lietaus. Kyra paskutiniu metu nedraugauja su lietum.

Nebijo lietaus,tik man nesmagu slapias parsinesti namo ir sausinti

Didzioji kalyte vardu Feja,jai 3.5metuku,tai musu nauja seimos nare. Kolkas labai bailiuke,atrodo,kad bijo net savo pacios seselio,kogero taip jau ir liks ji tokia baili. Suprantu,kad ji stresuoja,bet ir buvusi seimininke sake,kad ji nuo mazens bailiuke buvo,tokia ir dabar yra.

QUOTE(Meile
@ 2015 05 20, 23:20)

Nebijo lietaus,tik man nesmagu slapias parsinesti namo ir sausinti
Didzioji kalyte vardu Feja,jai 3.5metuku,tai musu nauja seimos nare. Kolkas labai bailiuke,atrodo,kad bijo net savo pacios seselio,kogero taip jau ir liks ji tokia baili. Suprantu,kad ji stresuoja,bet ir buvusi seimininke sake,kad ji nuo mazens bailiuke buvo,tokia ir dabar yra.

P.s. Supratu, kad del vienokiu ar kitokiu priezasciu senieji seimininkai atsisako savo augintiniu. Nesuprantu kaip jiems neplysta sirdis? Gal mes su vyru jau suvaikejom, bet Kyra skaitom kaip vaika. Turim ir savu ritualu. Suprantam viena kita be zodziu. As kartais ir pameluoju jai, kai nusibosta jos sekiojimas paskui mane. Sakau eisim maudytis tai dingsta. Tyliai nueina i lova isikasa i patalus ir jos nera. O jei sakau: Eik pabuciuok teti. Tai nubega, palaizo ji ir vel prie mano sono. Su vyru draugauja tik kai manes nera. Net vonioj ant kilimelio guli, kai jis maudosi. O siaip i lauka su juo nenori eiti. Sunkus vaikas.

Sveikos visos! Papasakokit apie savo vaikus.
P.s. Kuri is musu duodat zalia jautiena karta i savaite? Skaiciau, neprisimenu kur. Jei duodat, tai kiek gramu? As tikriausiai neduosiu daugiau. Antra diena suka nosi nuo savo maisto.

QUOTE(virga @ 2015 05 21, 09:32)
P.s. Kuri is musu duodat zalia jautiena karta i savaite? Skaiciau, neprisimenu kur. Jei duodat, tai kiek gramu? As tikriausiai neduosiu daugiau. Antra diena suka nosi nuo savo maisto. 

neduodu - ir suks, jei tik gaus kazka skaniau, idomiau nei iprastas maistas... Zek ir vaikui - duok saldainiu - kotletu tikrai nereiks

Man tai juokas ima, kai vaikai sugula, Berta ateina prie manes ir inkscia, koja kasa - tipo einam ir mes gult, sakau eik tecio prasyt, kad lova paklotu - nueina prie jo ir viauktelna

QUOTE(virga @ 2015 05 21, 08:32)

Virga,ta pati as ir pagalvojau,kad Feja ir Kyra sugyventu puikiai

Niki pradzioje labai ikyriai lindo prie Fejos,kviete zaisti,bet pamate,kad jos bijo - paliko ramybeje. Beda,kad feja negeria vandenuko,nevalgo maistelio is streso,gaila man i ja ziureti. Neiskentusi isviriau vistienos,nes zalios pasiuliau,taip pat atsisake. Dreba vargse beveik visa laika

QUOTE(Meile
@ 2015 05 21, 12:22)

Virga,ta pati as ir pagalvojau,kad Feja ir Kyra sugyventu puikiai
Niki pradzioje labai ikyriai lindo prie Fejos,kviete zaisti,bet pamate,kad jos bijo - paliko ramybeje. Beda,kad feja negeria vandenuko,nevalgo maistelio is streso,gaila man i ja ziureti. Neiskentusi isviriau vistienos,nes zalios pasiuliau,taip pat atsisake. Dreba vargse beveik visa laika

Gaila sunes, bet nepergyvenk tu taip.

Kriiste kaip idomiai papasakojai.

QUOTE(virga @ 2015 05 21, 11:59)
Gaila sunes, bet nepergyvenk tu taip.
Kiek ji laiko pas jus? Apsipras. Pamatys, kad jus ja mylit ir nustos taip bijoti. Ir susidraugaus abi. Mano ar musu su burgunt kirpejos vyresnis suo neprieme pradzioj mazes. Dabar saugo ja ir leidzia ant galvos lipti.

Dar visai "sviezia" - pora dieneliu pas mus. Siandien jau ir balseli jos isgirdau,uzpavydejo mazosios

P.S.: Tikiuosi niekam neikyriu keldama foto,taip pat labai smagu pamatyti butu ir daugiau seimininkiu suneliu

Meile, smagu, kad jūsų šeimoje narių vis daugėja
Pažįstamų šuniukas ar nepažįstamą priglaudėte?
O mūsų mazgiukas irgi auga. Jau 4 mėn. Man jis vis dar toks pat mažiuuuukas
Tik foto matosi, kad vis gi keičiasi
Va, kaip mūsiškiai bendrauja
Miledi (katė) savo stiliuje - arogancija neišpasakyta; pasifotkino...

Nepabėgo... Nes jautėsi užspausta (mažylio
), tai dar ir iš priekio foto pagavau
Ausys priglaustos - "ko čia prie manęs pristojot"

Mano Mini žaisliukas

Dičkis jorkas šįkart į kadrą nepateko

O mūsų mazgiukas irgi auga. Jau 4 mėn. Man jis vis dar toks pat mažiuuuukas

Va, kaip mūsiškiai bendrauja

Nepabėgo... Nes jautėsi užspausta (mažylio

Mano Mini žaisliukas

Dičkis jorkas šįkart į kadrą nepateko

QUOTE(Poisson'è @ 2015 05 22, 14:21)
Meile, smagu, kad jūsų šeimoje narių vis daugėja
Pažįstamų šuniukas ar nepažįstamą priglaudėte?

Nepazistamu,kalyte kilminga,bet paprasciausiai,buvusi seimininke nesusitvarke su 3suneliais,sako kad ja megdavo toiterjere paskriausti. Kitas dalykas ji ne tik,kad bailiuke,bet ir su dantukais dideliu problemu turi ir cia kogero net geriausi vet.niekuo jai nepades.
P.S. gal kas patarsit Kaune vet.gera,kad butu spec.stomotologas?
Tiesa,labai grazus bieweriukas,o kodel rinkotes butent biewer?

QUOTE(Meile
@ 2015 05 22, 17:54)

Nepazistamu,kalyte kilminga,bet paprasciausiai,buvusi seimininke nesusitvarke su 3suneliais,sako kad ja megdavo toiterjere paskriausti. Kitas dalykas ji ne tik,kad bailiuke,bet ir su dantukais dideliu problemu turi ir cia kogero net geriausi vet.niekuo jai nepades.
Ne, nežinau stomatologo - neteko susidurti

Gal šeimos pasikeitimas jorkutei tik į naudą

Netyčia biewer'is. Retai, bet sukirbėdavo mintis apie antrą šuniuką. Vieną naktį beieškodama skelbimų šitą bieweriukų vadą pamačiau ir įsimylėjau