Įkraunama...
Įkraunama...

Jorkšyro terjerai

wink.gif+2015 05 21, 11:22-->
QUOTE(Meile wink.gif @ 2015 05 21, 11:22)
Beda,kad feja negeria vandenuko,nevalgo maistelio is streso,gaila man i ja ziureti. Neiskentusi isviriau vistienos,nes zalios pasiuliau,taip pat atsisake. Dreba vargse beveik visa laika  verysad.gif

Gal kalyte serga, as vezciau apziureti pas veterinara. Jei net nelaka, tai labai blogai.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2015 05 23, 10:00)
Gal kalyte serga, as vezciau apziureti pas veterinara. Jei net nelaka, tai labai blogai.

Siek tiek atsigeria vandenuko,bet i diena tik viena karta. Maistelio vis pasiulau,bet niekaip. Tik virta vistiena ragauna ir tos labai mazai. Buvom pas vet.,viskas su ja kaip ir gerai,sako tai stresas. Dave lasiuku,kad ji atsipalaiduotu,jaustusi geriau,bet mano akimis jis neveikia verysad.gif Man labai gaila i ja ziureti,niekuo nepasitiki,gal kiek tik manimi,visi kiti jai priesai unsure.gif
Atsakyti
Labas smile.gif

Meile, gaila tavo naujos seimos nares. Tikekimes, kad igausit pasitikejima jos. O kiek laiko ji jau pas jus? Kai pas senaja seimininke buvo normaliai valge?
Atsakyti
QUOTE(Mantė' @ 2015 05 23, 18:56)
Labas smile.gif

Meile, gaila tavo naujos seimos nares. Tikekimes, kad igausit pasitikejima jos. O kiek laiko ji jau pas jus? Kai pas senaja seimininke buvo normaliai valge?

Laba,na pas senaja seimininke ji sake turejo gera apetita,nors jos dantuku bukle ir prasta,bet sake ir kauliukus ir sausiuka grauzdavo kuo puikiausiai. Seimininkei jau sakiau,kad ji beveik nevalgo,sake nu dar bandykite,o jei ne tai teks grazinti,bet bijau,kad nenutiktu taip,kad as ja grazinciau,o seimininke jai ieskotu kitu namu,kuriuose ji vel per nauja patirs stresa.,man gaila pacios kalytes verysad.gif Kalyte pas mus beveik savaite laiko,pas mane jau pasipraso ant ranku,isgirdau ja lojancia,kas teikia vilciu,kad gal po truputi ji apsipras. Bet tas nevalgymas mane varo i nevilti .

Atsakyti
wink.gif+2015 05 23, 21:36-->
QUOTE(Meile wink.gif @ 2015 05 23, 21:36)
Laba,na pas senaja seimininke ji sake turejo gera apetita,nors jos dantuku bukle ir prasta,bet sake ir kauliukus ir sausiuka grauzdavo kuo puikiausiai. Seimininkei jau sakiau,kad ji beveik nevalgo,sake nu dar bandykite,o jei ne tai teks grazinti,bet bijau,kad nenutiktu taip,kad as ja grazinciau,o seimininke jai ieskotu kitu namu,kuriuose ji vel per nauja patirs stresa.,man gaila pacios kalytes  verysad.gif  Kalyte pas mus beveik savaite laiko,pas mane jau pasipraso ant ranku,isgirdau ja lojancia,kas teikia vilciu,kad gal po truputi ji apsipras. Bet tas nevalgymas mane varo i nevilti .

Jei tik yra galimybių, pasiryžimo ir noro "žaisti" - neatiduokite 4u.gif Tikiu, kad pavyks pasiekti jos širdį, nors tai gali užtrukti ir kainuoti nemažai nervų. Kol pripras prie jūsų, kol pradės valgyti, lepinkite - ir vištiena, ir konservais, kad tik pradėtų valgyti. Po kurio laiko įvesite savo režimą, kai ji taps tikra šeimos nare 4u.gif
Atsakyti
Laba,na pas senaja seimininke ji sake turejo gera apetita,nors jos dantuku bukle ir prasta,bet sake ir kauliukus ir sausiuka grauzdavo kuo puikiausiai. Seimininkei jau sakiau,kad ji beveik nevalgo,sake nu dar bandykite,o jei ne tai teks grazinti,bet bijau,kad nenutiktu taip,kad as ja grazinciau,o seimininke jai ieskotu kitu namu,kuriuose ji vel per nauja patirs stresa.,man gaila pacios kalytes  verysad.gif  Kalyte pas mus beveik savaite laiko,pas mane jau pasipraso ant ranku,isgirdau ja lojancia,kas teikia vilciu,kad gal po truputi ji apsipras. Bet tas nevalgymas mane varo i nevilti .

Negrazinciau tokiai seimininkei, kuri atidave savo augintini. Elgesi bei priziurejo suni irgi greiciausiai neypatingai gerai, jei rimtos bedos su dantim. Jau nekalbu apie suns emocine busena..
Ar bandei sausa maista su siek tiek konservu pamaisyt? Gal taip valgytu?

Poisone, grazuolis Minis wub.gif Kaip sutaria su didziuoju?
Atsakyti
QUOTE(Mantė' @ 2015 05 23, 23:04)
Negrazinciau tokiai seimininkei, kuri atidave savo augintini. Elgesi bei priziurejo suni irgi greiciausiai neypatingai gerai, jei rimtos bedos su dantim. Jau nekalbu apie suns emocine busena..
Ar bandei sausa maista su siek tiek konservu pamaisyt? Gal taip valgytu?

Poisone, grazuolis Minis  wub.gif Kaip sutaria su didziuoju?

Pritariu drinks_cheers.gif

Dėkui 4u.gif Puikiai smile.gif Pasiteisino sprendimas dėl kompanjono dičkiui - katės nebeapstoja, nors mūsų kompanija žaidimams dar reikalinga, nes miniukas nemoka kamuoliuko mėtyti biggrin.gif Nors šunys visiškai skirtingi - didysis tikras spirgas, o mažasis aristokratiškas,- sutaria puikiai smile.gif Dičkis žaisdamas turi svorio ir ūgio pranašumą, mažasis - balso ir charakterio biggrin.gif Gera jiems kartu wub.gif smile.gif Džiaugiuosi savo sprendimu ir likimu: ir Triksis turi žaidimų draugą bei kompanjoną, ir man mažylis teikia daug džiaugsmo (tikras juodas deimantas, kaip aklai vištai pasisekė biggrin.gif ). Šunys visiškai skirtingi ir vienas kitą puikiai papildo smile.gif Triksis neloja, kaip nuolat juokauju, galėtų tik negyvai užlaižyti, nueitų su bet kuo, kas jam dėmesį parodytų; Bentliukas - sargus ir ištikimas. Širdį glosto, kai lauke visi nori mažiuką paglostyti, o jis apsisukęs vėl šalia stovi wub.gif net pavadėlio nereiktų (bet reikia ir prie jo priprasti) - iš pusės žodžio klauso smile.gif
Atsakyti

Man tikrai,atrodo,kad ji serga sad.gif Kaip veterinaras nustate,kad neserga, kokius tyrimus dare? Gal nuvezkit pas kita veta?
Pazystami nusipirko zwerga is lyg ir puikaus veislyno, o jis dvi savaites naujuose namusoe gulejo prie duru ir verke....bet vistiek valge.
Mano pirmoji sune irgi bijojo savo paties seselio pirmomis savaitemis ir slepesi nuo zmoniu po spintom palindus, bet valge ir gere su apetitu.
Turetu nors vandeni lakti normaliai.
O skaniuku (parduotuviniu, dazniausiai buna nelabai sveiki, bet sunims labai skanus, pvz - dziovinta antiena) bandet duoti, irgi needa?
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2015 05 24, 01:45)
Man tikrai,atrodo,kad ji serga sad.gif Kaip veterinaras nustate,kad neserga, kokius tyrimus dare? Gal nuvezkit pas kita veta?
Pazystami nusipirko zwerga is lyg ir puikaus veislyno, o jis dvi savaites naujuose namusoe gulejo prie duru ir verke....bet vistiek valge.
Mano pirmoji sune irgi bijojo savo paties seselio pirmomis savaitemis ir slepesi nuo zmoniu po spintom palindus, bet valge ir gere su apetitu.
Turetu nors vandeni lakti normaliai.
O skaniuku (parduotuviniu, dazniausiai buna nelabai sveiki, bet sunims labai skanus, pvz - dziovinta antiena) bandet duoti, irgi needa?

Nu zinokit ir tracheju ir zarnoku ir siaip skanuku turiu nuolat saviskei,bet jai neina nieko isiulyti,nuo visko suka nosi. Dare kraujo tyrimus,sake hemoglobinas zemokas,bet ne itin,jokio viruso ar uzdegimo nerodo. Nelabai as gaudausi tuose skaiciukuose kaip isvardino,bet jo pasakymu nieko blogo jai nera,neskaitant,kad ji labai stresuoja. o siaip kiek man pasakojo jau po visko,kad ta kalyte atkeliavo pas juos apie 4men.ir jau is pradziu buvo bailiuke,tokia ir liko. Jeigu seimyna buna lauke,tai ji jauciasi lyg ir geriau tik su manimi viena,bet vat tik parejus seimynai is kiemo,ji visa pradeda drebeti,bega i sona,kad tik prie jos niekas per arti neprisiartintu. Tai as visiems pasakiusi,kad i ja nekreiptu demesio,niekas prie jos nelystu bent jau kolkas.
Atsakyti
Meile kai mano Kyra buvo paskelbus bado streika, mane veiseja mokino patrinti rankas su kokia rukyta desra ir is rankos maitinti. Tada ede.
Skaiciau, kad maziems sunims negalima ilgai badauti. Mususke, kai nevalge dvi dienas, tai pradejo vemti tulzim. Todel ir skambinau veisejai.
P.s. Buvo isvaziave su vyru keliom dienom, maze buvom palike dukrai. Tai sake nevalge ir liudejo viena diena. Dukru irgi sunes teko priziureti, tai nebuvo, kad tiek dienu negertu ir neestu. O siaip ji vaiksto? Ar guli?

[/B]Poisson'e smagu skaityti tavo zinute apie jusu augintinius. Maziukas tikras juodas deimantas. thumbup.gif Ir ne aklai vistai papuole tas deimantas, o gerai, atsakingai, be galo mylinciai savo augintinius seimininkei. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2015 05 24, 10:01)
Meile kai mano Kyra buvo paskelbus bado streika, mane veiseja mokino patrinti rankas su kokia rukyta desra ir is rankos maitinti. Tada ede.
Skaiciau, kad maziems sunims negalima ilgai badauti. Mususke, kai nevalge dvi dienas, tai pradejo vemti tulzim. Todel ir skambinau veisejai.
P.s. Buvo isvaziave su vyru keliom dienom, maze buvom palike dukrai. Tai sake nevalge ir liudejo viena diena. Dukru irgi sunes teko priziureti, tai nebuvo, kad tiek dienu negertu ir neestu. O siaip ji vaiksto? Ar guli?

Na as ja isnesu i lauka,reikaliukus atlieka ir vel ant ranku prasosi,kad nesciau namo. Tai beveik visa laika ji snaudzia,ar bent jau ramiai guli.
O kas liecia jos dantukus,tai pas ja speja,kad nuo antibiotiku taip jie pazeisti,nes ji mazute kaip buvo labai sirgo ir perdozavo jai antibiotiku ir nuolatiniai dantukai isdygo jau rusvi. Nezinau kiek tame tiesos yra blush2.gif
Atsakyti
wink.gif+2015 05 24, 09:32-->
QUOTE(Meile wink.gif @ 2015 05 24, 09:32)
Nu zinokit ir tracheju ir zarnoku ir siaip skanuku turiu nuolat saviskei,bet jai neina nieko isiulyti,nuo visko suka nosi. Dare kraujo tyrimus,sake hemoglobinas zemokas,bet ne itin,jokio viruso ar uzdegimo nerodo. Nelabai as gaudausi tuose skaiciukuose kaip isvardino,bet jo pasakymu nieko blogo jai nera,neskaitant,kad ji labai stresuoja. o siaip kiek man pasakojo jau po visko,kad ta kalyte atkeliavo pas juos apie 4men.ir jau is pradziu buvo bailiuke,tokia ir liko. Jeigu seimyna buna lauke,tai ji jauciasi lyg ir geriau tik su manimi viena,bet vat tik parejus seimynai is kiemo,ji visa pradeda drebeti,bega i sona,kad tik prie jos niekas per arti neprisiartintu. Tai as visiems pasakiusi,kad i ja nekreiptu demesio,niekas prie jos  nelystu bent jau kolkas.

Na tai tikekimes, kad sveika fiziskai. Patarciau, negrauzalu siulyt, o tokiu minkstu mazu skaniuku, kur per sekunde be pastangu galetu praryti, pasteto kokio, paprastos virtos mesos,gal suzadinsit jai apetita maistui ir gyvenimui. Sekmes

O cia visai ne i tema, bet sitoj temoj vis pabreziama ,kad "oj parsinese 4 menesiu tai va taip ir taip, oj 5,5men tai todel....ir pan." kaip neigiamia dalyka. doh.gif
Geri veislynai niekada niekada neparduoda savo suniuku ~2+ menesiu amziaus,o laukia kol bus visi skiepai,daznai kol pasikeis dantys (apie puses metu) arba dar net veliau kol gaus pirmus parodu ivertinimus, dauguma perka ir jau isvis suaugusius sunis ir jokiu bedu niekada del to neturi. Isigyti suniuka kai jam 4 -12menesiai yra labai puikus laikas ir jokiu socializacijos bedu nebuna jeigu veisejai ir jus elgiates tinkamai,atvirskciai peranksti atskirtiems nuo motinos 2-3 menesiu suniukams zymiai sunkiau, nes jie dar turetu buti su mama ir visko mokytis is jos,o ne is savo zalio seimininko ieskancio patirties forume. Is kur cia istraukta nesamone, kad kuo jaunesni parsinesti tuo geriau,nes greiciau yra atvirksciai.
Atsakyti