Kyra su "pusesere" Lota. Cia pernykste foto.
My Webpage
QUOTE(virga @ 2015 06 18, 08:59)
Meile grazi nuotrauka. Grazios paneles. Kaip supratau naujoji bijo Niki?
Mano dukters Čihuahua irgi bijo ir nemegsta musu Kyros. Kai ateinam i svecius pasislepia kitame kambaryje. Ir neiseina pakol mes bunam. Musiske nori zaisti su ja, kibina, draugauti prasosi. Anoji bega nuo jos. Kai Kyrai pasakau, kad eisim pas Lota ji visa kelia bega, o atbegus negauna jokios meiles.
Bet manoji labai ikyri. Hyperaktyvi. Manau Lota tiesiog bijo jos.
Mano dukters Čihuahua irgi bijo ir nemegsta musu Kyros. Kai ateinam i svecius pasislepia kitame kambaryje. Ir neiseina pakol mes bunam. Musiske nori zaisti su ja, kibina, draugauti prasosi. Anoji bega nuo jos. Kai Kyrai pasakau, kad eisim pas Lota ji visa kelia bega, o atbegus negauna jokios meiles.

Na,ne,Nikes nebebijo,bijo musus meskos berno zenenhundes. Net virpa ja pamaciusi,niekas jai tuo momentu neidomu

QUOTE(Meile
@ 2015 06 18, 15:41)

Na,ne,Nikes nebebijo,bijo musus meskos berno zenenhundes. Net virpa ja pamaciusi,niekas jai tuo momentu neidomu
Tikriausiai ir as bijociau meskos.

Tetis nupirko nauja zaisliuka siandien. Ir dirzeli per krutine. Suplojo tiek, kiek per neta buciau 10 nupirkus. Na isgyre, kad gera kokybe.

P.s. Kai vyras grizta is parduotuves, tai visada i maisa nosi kisa.
Kyra
As vel griztu prie madan sepeciu,suku temos
kikoj dabar kaip tik gera akcija
bet ten tik tie pailgi madan sepeciai,kazi kurie geresni,gal tie ovalus geriau sukuoja turedami daugiau sereliu,o gal su pailgais patogiau
kas gal bandet abi,kurios labiau patinka? Ir del kietumo,ten juk spalva reiskia kietuma,tai kurie labiausiai tinka silkui: minkstas,vidutinio minkstumo,kietas...

QUOTE(sineriuke @ 2015 06 18, 18:34)
As vel griztu prie madan sepeciu,suku temos
kikoj dabar kaip tik gera akcija
bet ten tik tie pailgi madan sepeciai,kazi kurie geresni,gal tie ovalus geriau sukuoja turedami daugiau sereliu,o gal su pailgais patogiau
kas gal bandet abi,kurios labiau patinka? Ir del kietumo,ten juk spalva reiskia kietuma,tai kurie labiausiai tinka silkui: minkstas,vidutinio minkstumo,kietas... 

Man rekomendavo pailgą, nes patogu šukuoti ir pažastis, bet vis gi pasirinkau ovalų, bet mažesnį. O dėl minkštumo turbūt niekas nepasakys - reikia išbandyti; vienoms patinka ir tinka vienokie, kitoms - kitokie. Kaip man sakė renkantis - prie kurio linksta širdis, tą ir rinkitės, juk jūs šukuosit

QUOTE(Poisson'è @ 2015 06 18, 18:22)
Man rekomendavo pailgą, nes patogu šukuoti ir pažastis, bet vis gi pasirinkau ovalų, bet mažesnį. O dėl minkštumo turbūt niekas nepasakys - reikia išbandyti; vienoms patinka ir tinka vienokie, kitoms - kitokie. Kaip man sakė renkantis - prie kurio linksta širdis, tą ir rinkitės, juk jūs šukuosit 

galvojau uzsisakysiu internetu kol sunytes dar nera namuose,bet matyt teks neskubeti ir parsivesti pirma mazyle

QUOTE(sineriuke @ 2015 06 18, 21:58)
galvojau uzsisakysiu internetu kol sunytes dar nera namuose,bet matyt teks neskubeti ir parsivesti pirma mazyle
o 3 men suniuka jau reikia sukuoti kazdien,kuo skubiau pirkti sukas ir sepeti ar pirma uzteks vien sepecio? galmaza suniuka nereikia dar sukuoti kazdien 

As gavau raudona ovalu Madan sepeti. Tai nezinau kokie buna. Beje gavau du. Vienas ilgais dygliais, kitas trumpesniais. Veiseja sake, kad trumpesniais geresnis.
Suniuka reikia sukuoti kasdien. Mazycius irgi. Ju plaikas dar buna ne toks svelnus ir veliasi daugiau. Mane taip mokino. Taip ir dariau. Ir dabar, kad ir apkirpta vistiek kasdien sukuojames. Valom dantukus. Su skysciu valom akytes. Risam kuoduka. Tepam pedutes su kremu. Musu toks ritualas. Bet as nedirbu, tai man bepigu su ja zaisti. Gal kitos ne kasdiena sukuoja.

Ryt vaziuojam skiepytis.

QUOTE(virga @ 2015 06 18, 20:14)
As gavau raudona ovalu Madan sepeti. Tai nezinau kokie buna. Beje gavau du. Vienas ilgais dygliais, kitas trumpesniais. Veiseja sake, kad trumpesniais geresnis.
Suniuka reikia sukuoti kasdien. Mazycius irgi. Ju plaikas dar buna ne toks svelnus ir veliasi daugiau. Mane taip mokino. Taip ir dariau. Ir dabar, kad ir apkirpta vistiek kasdien sukuojames. Valom dantukus. Su skysciu valom akytes. Risam kuoduka. Tepam pedutes su kremu. Musu toks ritualas. Bet as nedirbu, tai man bepigu su ja zaisti. Gal kitos ne kasdiena sukuoja.
Ryt vaziuojam skiepytis.

Ryt vaziuojam skiepytis.

aciu

P.S. O kodel liudit del skiepo?bijot? buna gal kokiu komplikaciju jusu grazuolytei?
Šukuoti reikia kasdien. Nebūtina pradėti nuo pirmos dienos - tegul pirma apsipranta su namais. Bet ir mažiukus būtina šukuoti. Jorkų plaukas ilgas, juos reikia šukuoti ir kirpti. Jei nepradėsite nuo mažens pratinti prie grožio procedūrų, turėsit didelių problemų

Sveikos merginos, seniai jau berašiau. Mano mazgius ir dabar nemėgsta šukuotis, o jau maudytis tai išvis katastrofa. Mes turi madan violetini ovalu šepetį, jis vidutinio kietumo, išukuoja gerai, bet man jis nelabai. aš norėčiau minkštesnio ir trumpesniais dygliais.
Šiandien buvo švarinimosi diena, tai mazgiui katastrofa
bet turbut širdim jutau , kad šiandien reik išmaudyt, nors planavau šeštadieni. radau antakyje erke įsikabinusi
bet neseniai nes labai mažai prisisiurbusi. dabar ta vieta patinusi
naudoju lašiukus ant sprando, bet dabar buvo jau 4ta sav kai lašinau. reiks šeštadieni nauja dozę užlašint
Kokie jūsų vaikučiai gražus
aš patingėjau fotkint po maudynių , bet mano mazgius neprastesnis
Šiandien buvo švarinimosi diena, tai mazgiui katastrofa

Kokie jūsų vaikučiai gražus

QUOTE(sineriuke @ 2015 06 18, 23:17)
Aciu burgunt uz pasisakyma del sepecio
o del erkes,tai dabar tik stebekit suniuka,jei taps vangus,liudnas,datg miegot,nenoriai valgys..,tai nelaukit,veskit iskart pas vet.,nes pavelavus liga isgydyti sunku,o kartais visai neimanoma,cia jau svarbi kiekviena minute,negerai laukti kitos dienos 

mums kai erke buvo isisegus, sake sekt slapimo spalva, jei tik ji darysis oranzine, raudona ar ruda, tai jau pozymis... Kuo anksciau kreipsites, tuo didesne tikimybe isgyt...