Įkraunama...
Įkraunama...

Jorkšyro terjerai

QUOTE(sineriuke @ 2015 06 18, 22:35)
aciu 4u.gif O kam tepti kazdien pedutes? Zinau,kad tepa ziema suniukams pedutes,nuo drusku barstomu ziema,o kam jas tepti vasara?
P.S. O kodel liudit del skiepo?bijot? buna gal kokiu komplikaciju jusu grazuolytei?

Ziema tepiau kasdien. Dabar tepu kai lauke saule. Mes gyvenam ant kalno, tai asfaltas ikaista labai. Jei nesuteptos pedutes, tai ji iesko pavesio. verysad.gif
Ne, nebijau komplikaciju. Gaila, kad adata gaus ir jai skaudes.

Burgunt as jau pradedu nesuprasti. Ar musu vaikai sunys ar zmones(kaip mano vyras viena karta issireiske). lotuliukas.gif Kad tiek suprastu man nesitiki. Vakar Kyrai sakau: Ryt eisim maudytis. Tai ziuriu dingo. Nueinu i miegamaji, o ji lovoj passislepus. Siandien is ryto atsikele, pasiusiojo ir vel i lova. Prisimine, kad ja maudysiu? lotuliukas.gif
P.s. Beje Kyra rujoja. Ar ne su Kriistes mergaite vienu metu?
Ir vel nieko nevalgo. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2015 06 19, 00:02)
Ziema tepiau kasdien. Dabar tepu kai lauke saule. Mes gyvenam ant kalno, tai asfaltas ikaista labai. Jei nesuteptos pedutes, tai ji iesko pavesio.  verysad.gif
Ne, nebijau komplikaciju. Gaila, kad adata gaus ir jai skaudes.

Burgunt as jau pradedu nesuprasti. Ar musu vaikai sunys ar zmones(kaip mano vyras viena karta issireiske).  lotuliukas.gif Kad tiek suprastu man nesitiki. Vakar Kyrai sakau: Ryt eisim maudytis. Tai ziuriu dingo. Nueinu i miegamaji, o ji lovoj passislepus. Siandien is ryto atsikele, pasiusiojo ir vel i lova. Prisimine, kad ja maudysiu?  lotuliukas.gif
P.s. Beje Kyra rujoja. Ar ne su Kriistes mergaite vienu metu?
Ir vel nieko nevalgo.  verysad.gif

jo ana ruja kartu buvo, taciau dabar jokiu pozymiu dar... eda kaip begemotas, vagia kaip profesionalus vagis,,,
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2015 06 19, 08:13)
eda kaip begemotas, vagia kaip profesionalus vagis,,,

lotuliukas.gif oi prajuokino thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2015 06 19, 10:13)
jo ana ruja kartu buvo, taciau dabar jokiu pozymiu dar... eda kaip begemotas, vagia kaip profesionalus vagis,,,

As tik dziaugciausi, kad mano taip estu. Ka duodi? Sausa maista?Ir ka vagia? mirksiukas.gif
Buvom siandien pasiskiepinti. Tai nuo pasiutliges skiepai galioja trys metus. Naujos taisykles. Uzdejo ir stampa trims metams. Vetams biznis sumazes. lotuliukas.gif Kita vakcina kas metus. Dar nusipirkom harmonini antkakli. Atseit maziau stresuos. Dar klause ka naudojam nuo erkiu. Sakem baltos spalvos antkakali. Sake, gerai. Nes zali ir melyni nera efektyvus. Pereitais metais lasiukus mes naudojom. Bet buvom erke pasigave. Kaip jus saugojates nuo erkiu? Raset, bet pamirsau. verysad.gif
Labas visos mamkos! smile.gif

Atsakyti
QUOTE(virga @ 2015 06 19, 18:14)
As tik dziaugciausi, kad mano taip estu. Ka duodi? Sausa maista?Ir ka vagia?  mirksiukas.gif
Buvom siandien pasiskiepinti. Tai nuo pasiutliges skiepai galioja trys metus. Naujos taisykles. Uzdejo ir stampa trims metams. Vetams biznis sumazes.  lotuliukas.gif Kita vakcina kas metus. Dar nusipirkom harmonini antkakli. Atseit maziau stresuos. Dar klause ka naudojam nuo erkiu. Sakem baltos spalvos antkakali. Sake, gerai. Nes zali ir melyni nera efektyvus. Pereitais metais lasiukus mes naudojom. Bet buvom erke pasigave. Kaip jus saugojates nuo erkiu? Raset, bet pamirsau.  verysad.gif

Taste of the wild - mes kazkaip nekaitaliojam... Vagia tai VISKA, kojines, triusikus, zaislus, sliures, zodziu viska, ko mazoji nepadeda i vieta (o nepadeda) - tada visi gainiojam ja ir atiminejam - o as ir is akiu ir is viso kuno matau kaip ji tyciojas su pasimegavimu is musu doh.gif Kai lieku viena, tai uzdarau vaiku kambario duris - tada ramu... Bet kai vaikai namie - nieko neveikiu - tika saukiu PASIDEK, DEK i SKALBINIU DEZE ir pan doh.gif Kita irgi raso iki triju, tik jie nutyli blush2.gif

geriausia apsauga - nevest i kiema lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2015 06 19, 18:14)
As tik dziaugciausi, kad mano taip estu. Ka duodi? Sausa maista?Ir ka vagia?  mirksiukas.gif
Buvom siandien pasiskiepinti. Tai nuo pasiutliges skiepai galioja trys metus. Naujos taisykles. Uzdejo ir stampa trims metams. Vetams biznis sumazes.  lotuliukas.gif Kita vakcina kas metus. Dar nusipirkom harmonini antkakli. Atseit maziau stresuos. Dar klause ka naudojam nuo erkiu. Sakem baltos spalvos antkakali. Sake, gerai. Nes zali ir melyni nera efektyvus. Pereitais metais lasiukus mes naudojom. Bet buvom erke pasigave. Kaip jus saugojates nuo erkiu? Raset, bet pamirsau.  verysad.gif

O skaunuką Kyra gavo?! biggrin.gif

Burgunt, kaip Ričis?
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2015 06 19, 19:23)
Taste of the wild - mes kazkaip nekaitaliojam... Vagia tai VISKA, kojines, triusikus, zaislus, sliures, zodziu viska, ko mazoji nepadeda i vieta (o nepadeda) - tada visi gainiojam ja ir atiminejam - o as ir is akiu ir is viso kuno matau kaip ji tyciojas su pasimegavimu is musu doh.gif  Kai lieku viena, tai uzdarau vaiku kambario duris - tada ramu... Bet kai vaikai namie - nieko neveikiu - tika saukiu PASIDEK, DEK i SKALBINIU DEZE ir pan doh.gif Kita irgi raso iki triju, tik jie nutyli blush2.gif

geriausia apsauga - nevest i kiema lotuliukas.gif

Tai jai smagu pas jus. Yra ka veikti. lotuliukas.gif Maniske neede sito maisto. Beje esu davus paragauti visokio. Sustojom ties Eukanuba jorkams. Nes tik sita valge. Dar kelis kartus valge Orjen. Apsidziaugiau. Bet kai nenorejo daugiau ir nesiuliau. Daug baltymu turi.
Kas man patinka NO tai, kad nera korupcijos. Tik pasisveikimom su vete, ji mums is karto: Gavom info, kad vakcina galioja tris metus.

Vyras mate per FB suniui erke isisiurbus i apatine lupa is vidaus. verysad.gif
QUOTE(Poisson'è @ 2015 06 19, 19:27)
O skaunuką Kyra gavo?! biggrin.gif

Burgunt, kaip Ričis?

Gavo. Visa kaula. Ir peni dziovinta. Kaip tavo mazius auga? Valgo gerai? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2015 06 19, 18:52)
Gavo. Visa kaula. Ir peni dziovinta. Kaip tavo mazius auga? Valgo gerai?  mirksiukas.gif

thumbup.gif

Gerai auga smile.gif 5 mėn. jau - ta proga FB įdėjau foto smile.gif Valgo inteligentiškai! Ne taip, kaip Triksis lotuliukas.gif Bet dėl valgio jokių problemų neturim, tpfu tpfu tpfu... Jau ir dantukų nepastebėtai daug pametė thumbup.gif
Atsakyti
Atsibuskit-savaitgalis baigesi biggrin.gif sveiki visi 4u.gif noriu nupirkti jau geresnes zirklutes tinkancias jorksyru plaukui,tokias universalias,kad tiktu viskam ka reikia pakirp-leteneles,kojytes,ausytes... gal turit kokiu pasiulymu? O gal reikia turet zirkliu komplekta geriau? Gal cia kas gero yra: http://m.aliexpress....eshippingType=f
Atsakyti
QUOTE(sineriuke @ 2015 06 23, 11:50)
Atsibuskit-savaitgalis baigesi biggrin.gif sveiki visi 4u.gif noriu nupirkti jau geresnes zirklutes tinkancias jorksyru plaukui,tokias universalias,kad tiktu viskam ka reikia pakirp-leteneles,kojytes,ausytes... gal turit kokiu pasiulymu? O gal reikia turet zirkliu komplekta geriau? Gal cia kas gero yra: http://m.aliexpress....eshippingType=f

Sveika. Man neatsidaro puslapis, bet ten kinieciu prekes. Nieko gero pas juos manau nebus. Gera masinele 100€ ir daugiau kainuoja. Yra tema atskira. Sunu kirpimas. Tai ten merginos patars kokia geriausia. Ausis reikia su masinele kirpti, ne su zirkem. Tarpirscius irgi gerai su masinele. Nagus yra specialios nedideles zirklutes, mazu veisliu sunim. biggrin.gif
Zirklutes nagams. My Webpage
Sveikos visos jorku mamos! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2015 06 23, 18:00)
Sveika. Man neatsidaro puslapis, bet ten kinieciu prekes. Nieko gero pas juos manau nebus. Gera masinele 100€ ir daugiau kainuoja. Yra tema atskira. Sunu kirpimas. Tai ten merginos patars kokia geriausia. Ausis reikia su masinele kirpti, ne su zirkem. Tarpirscius  irgi gerai su masinele. Nagus yra specialios nedideles zirklutes, mazu veisliu sunim.  biggrin.gif
Zirklutes nagams. My Webpage
Sveikos visos jorku mamos!  4u.gif

apie zirklutes nagams zinau biggrin.gif mano mazyle tokiamaza,kad neisivaizduoju,kaip ten su masinele apkirpt reiktu,tad kolkas,kolmaza,manau suzirklutem puikiausiai apsikirpsim mirksiukas.gif Temos,apie kirpima paieskosiu,dekui 4u.gif
P.S. ar jusu suniukai vandenuka geria is gertuviu,ar is dubeneliu? maniske ir is gertuves pripratinta,manau geras dalykas,nesuslapina snukucio taip,o suauge,tai visai juk ilgus usus turi,tai pagere is dubenelio nesuslapina su labai?
Atsakyti
QUOTE(sineriuke @ 2015 06 23, 22:29)
apie zirklutes nagams zinau biggrin.gif mano mazyle tokiamaza,kad neisivaizduoju,kaip ten su masinele apkirpt reiktu,tad kolkas,kolmaza,manau suzirklutem puikiausiai apsikirpsim mirksiukas.gif Temos,apie kirpima paieskosiu,dekui 4u.gif
P.S. ar jusu suniukai vandenuka geria is gertuviu,ar is dubeneliu? maniske ir is gertuves pripratinta,manau geras dalykas,nesuslapina snukucio taip,o suauge,tai visai juk ilgus usus turi,tai pagere is dubenelio nesuslapina su labai?

sineriuke pati klausiat - pati atsakot. biggrin.gif As pasitikiu veiseja kuri isleido i pasauli ne viena vada. Ir ne viena cempiona. Ji mokino mane kaip reikia kirpti ausytes. Su masinele. Buvau ir nuotrauka imetus merginom kurios domejosi. Neisivaizduoju, kaip su ziklem apkiprti ir neikiprti. Be to ausi reikia skusti is vidaus ir is isores. Ar nematet pas jorkus? Ir dar reikia zinoti kiek tos ausies plauku nukirpti. Bet Jus galit paprasyti veisejos, kad pamokintu. mirksiukas.gif
Va cia panasiai. Man truputi per daug gal nukirpta, bet bendra vaizda susidarysit. My Webpage Eikit i apacia ir bus nuotrauka jorko.
Dar cia. My Webpage
Atsakyti