Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, N2

Pusryciai ir pietus praejo sklandziai,nukrypimu nuo meniu jokiu biggrin.gif Va tik kaip ta vandens diena pradet minet g.gif Gal pradziai vietoj kavos arbatos isgert,o veliau ir vandens uzeis noras... tongue.gif
Supykau ant maximos mad.gif ,nusipirkau greipfrutu-ant kitos dienos visi supelijo bash.gif
Atsakyti
pas mane viskas sklandziai siandien 4u.gif vandens jau kaip ir pakankamai isgerus biggrin.gif vaisius gal geriau turgeliuose pirkt nei maximose? g.gif
Atsakyti
QUOTE(dakota24 @ 2016 03 22, 19:57)
pas mane viskas sklandziai siandien 4u.gif vandens jau kaip ir pakankamai isgerus biggrin.gif  vaisius gal geriau turgeliuose pirkt nei maximose? g.gif

Jei tie turgeliai siltuose krastuose sutinku biggrin.gif
Siandien sakai viskas sklandziai,o vakar kaip?
Atsakyti
vakar viskas kaip ir normaliai,tik vakare dar apelsina sukirtau biggrin.gif nu nemegeja as ju,bet uzsipirkau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dakota24 @ 2016 03 22, 20:28)
vakar viskas kaip ir normaliai,tik vakare dar apelsina sukirtau biggrin.gif nu nemegeja as ju,bet uzsipirkau biggrin.gif

...ai cia ne griekas irnesakyk.gif Mane kazko labai jie traukia,nesulaukiu vakarienes kada galesiu apelsina suraityt.Gerai,kad du belike,teks viena rytui pasilikt,o tai sumastyciau,kad 2 mazi=1didelis tongue.gif As rytais ne puse o visa apelsina suvalgau. ax.gif
Va su H2O gerimu tai nesekas topsecret.gif
Atsakyti
pasistatyk stikline vandens,kad visada salia butu 4u.gif citrinos kokios isispausk,skanu ,rugstele bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(dakota24 @ 2016 03 22, 21:14)
pasistatyk stikline vandens,kad visada salia butu 4u.gif  citrinos kokios isispausk,skanu ,rugstele bigsmile.gif

...nepasiteisina,reikia kad kas priverstu isgert biggrin.gif tad kol pati nesusiprotesiu tol taip ir bus blush2.gif
Vakarienei paprika raudona atskirai,pomidoriukai vysniniai +pusiau minksti kiausiniai+2skrudinto batono riekutes(tipo 1 didele).Dbar truputeli luktelejus apelsina lupsiu-desrtas thumbup.gif
Bus antra dienele be grieku showoff.gif Gal ir taip visa savaite issilaikysiu rolleyes.gif
Atsakyti
g.gif issiziojau uzlipus ant svarstykliu...apeme laime biggrin.gif po to susierzinau,blogai rodo zaraza g.gif 2kg negalejo nukristi.eisiu elementu pirkt nauju,ziuresiu ka cia rodys....myliu treciadienius,surio diena biggrin.gif
Atsakyti
Reikejo pasiimti i rankas pora kg ir pasisverti,jei teisingai roytu reiskia nesugedo ir ne zzz,o saunuoles svarstykles mirksiukas.gif Manau,kad realu -2kg ,vakar juk keli simtai gramu minuso tebuvo.
Pas mane -600g.Vakar batono ir surio,, issirasiau'' blush2.gif Mazas griekelis rolleyes.gif
Man surio dienos irgi patinka,bus pietums mocarela su pomidoriukais ir karstas sumustinis su mocarela prie kavos essen.gif

Rosy,nebesilaikai? mirksiukas.gif
Atsakyti
as greiciausiai filadelfia imsiu mirksiukas.gif bet va batono tai atsisakysiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dakota24 @ 2016 03 23, 14:02)
as greiciausiai filadelfia imsiu mirksiukas.gif bet va batono tai atsisakysiu ax.gif

o kuom ji keisi-skysta duona lotuliukas.gif
Atsakyti
biggrin.gif skysta duona palieku savaitgaliui tongue.gif
Atsakyti