Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, N2

vakarienei sakiau bus krutinele,bet tegu pasimarinuoja iki ryt vakaro biggrin.gif dariau vyrui jautienos kepsnius su 3 rusiu pipirais,tai viena nuvogiau.o jau astrumas blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
Siandien be pusryciu likau,praziopsojau kazkaip biggrin.gif tad priespieciams pomidora nugriebiau.
Pietums pora pakuociu mocarelos-200g;pora dideliu pomidoru ir rieke batono.Suri susipjausciau riekelemis,pasidariau kavos ir viska kaip papuole suraiciau-labai laiko neturejau biggrin.gif
dabar bandau pavakarieniaut-kemsu vakarykste kepta vistiena(salta) blush2.gif
negraziai pas mane siandieniniai patiekalai gavosi-pasitaisysiu rolleyes.gif
Sedziu ir mastau,kad noriu dar mesyyyytes,gal koki kiausini ar 2-3 pasikepus g.gif Mazoka to puses kumpelio buvo ax.gif
Ryt pietums vaisiai,ka rinksies?as apie kivius mastau ax.gif Siaip tai kokiu kriausiu noretus,tik ju namie ner tongue.gif
Vakarienei mastau kotletus kepti+agurku ir ridikeliu salotos.
Aisku ryte gali viskas pasikeisti , ziuresiu kokia koja is lovos islipsiu lotuliukas.gif
Ka zinau tiksliai tai,kad kita savaite kartoju pirmaja-grybavau,noriu tvarkingai pasilaikyti rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(dakota24 @ 2016 03 16, 21:09)
vakarienei sakiau bus krutinele,bet tegu pasimarinuoja iki ryt vakaro biggrin.gif  dariau vyrui jautienos kepsnius su 3 rusiu pipirais,tai viena nuvogiau.o jau astrumas blink.gif  biggrin.gif

...noriu jautienos kepsnio essen.gif ..astraus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 16 kovo 2016 - 21:13
del vaisiu nzn,nuo obuoliu valgyt noriu dar lbiau,galvoju gal kokiu braskiu,biskiuka pieno,kokteiliuka susiplakt bigsmile.gif bet matysiu kai prie lentynos stovesiu ko lbiau noriu biggrin.gif man pirma savaite irgi lbiau patinka,antroje per daug kiausu biggrin.gif o kur tu kotletus kepi?orkaiteje?nes jai keptuveje be aliejau man neiskepa schmoll.gif va dar elektrineje grilineje iskepa,bet idedu sviestini popieriu,kad nereiktu po to jo sveisti biggrin.gif
Papildyta:
jo,kiausu gali pasikept manau,vistiek meniu jie yra,o cia du ar 4 ,nematau skirtumo biggrin.gif svarbu alkanai nesedet 4u.gif
Atsakyti
...kabinu jau omleta tongue.gif
Man su obuoliais tas pats-dabar neturiu tiek valios ,kad atsilaikyciau norui valgyt,tad viskas kas apetita didina man nedraugai schmoll.gif
Kotletai man neprisvyla-keptuve gera turiu ax.gif O ir mesyte nera liesa biggrin.gif Kiaulienos mentes dalis sumalta.
Man visu savaiciu meniu tinka,matai noriu saziningai visas islaikyti-o si tokia griesna gavosi blush2.gif
Kaip ziedlapiux laikosi ?
Atsakyti
na ir man neprisvyla,bet neiskepa pilnai g.gif vakar vakare neatsilaikiau,isgeriau skardine alaus blush2.gif kad mane kur biggrin.gif biski pliuso turiu,bet nieko,varau toliau biggrin.gif ziedlapiux lyg po velyku sake prisijungs 4u.gif
Atsakyti
...o tu neuzdengi dangciu keptuves?Nes man tai pilnai iskepa uzdengus.
Vakar nakti ir as blush2.gif tik pas mane ne skysta duona(alus galima sakyti yra skysta duona tongue.gif ) o tikra juoda su sviestu buvo biggrin.gif 4 riekes suraiciau-kazko taip uzsinorejo rolleyes.gif Ryte -1,1kg thumbup.gif nesitikejau bigsmile.gif
Siandien pusryciai velyvi ,bet pilni;pietums dar neapsisprendziu ar kiviai ar apelsinai..vakarienei -vis dar apie kotletus mastau...
Tik kaip vandeni pradet gert,niekaip saves neikalbu doh.gif Nebesusitvarkau su savim schmoll.gif
Atsakyti
geras thumbup.gif cia vadinasi,valgau ir liekneju thumbup.gif nenaudoju as dangcio kepdama niekada blush2.gif tai va,pietums braskes,suplaktos su pienu,isispausiu citrinos,biki cinamono.vakare tie du kepsniukai krutineles,gerai issimarinave jauciu jau bus biggrin.gif dek daug pipiru i maista,tada troskina ir vanduo lengvai geriasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dakota24 @ 2016 03 17, 17:10)
dek daug pipiru i maista,tada troskina ir vanduo lengvai geriasi biggrin.gif

Cia teisingas pastebejimas thumbup.gif Pipiriukai jega biggrin.gif Kazkada as ju tikrai nepagailedavau,seimynai sokas buvo-ko as cia taip astriai viska gamint pradejau lotuliukas.gif
Skanus Tavo pietus buvo rolleyes.gif maniskiai-4 kiviai ,velaiau puslitris kavos su pienu.
Vakarienei kaip ir planuota kotletai su ridikeliais ir agurkais...jei pritruks dar pomidora pridesiu(desertui).
Atsakyti
...soti ir laiminga-diena atlaikyta sekmingai:)beliko nakti nenugrybaut..
4 kotletukai su puse kepto svoguno ir salotomis is ridikeliu ir agurku-tokia buvo mano vakariene smile.gif
Kaip Tavoji?
Atsakyti
blush2.gif blush2.gif blush2.gif Ryt svarstykles nedrauges turbut bus blush2.gif prisidirbau....
Gal iki pirmadienio surimtesiu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 17 kovo 2016 - 22:42
sakai prisidirbai? blush2.gif as snd zadu prisidirbt,ner kur dingt blush2.gif bet diena bandysiu atlaiskyti. 4u.gif kita savaite tikekimes rimtesne bus biggrin.gif
Papildyta:
pietukams kepsiu plaktus kiausus su krapais,biski pieno,purseni bus.vakare tuno skardine,sumaisysiu su pomidoru,agurku,salotytes tokios,niam 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

Kaip jums sekasi? Ar daug siuo metu besidietinanciu? As jungiuosi i Jusu kompanija ir jeigu Dievas leis pasiliksiu cia visom keturiom savaitem, o gal ir ilgiau smile.gif Esu laikiusis sios dietos kai turejau daug maziau antsvorio nei siuo metu ir ji veike puikiai, neprisiminsiu kiek tiksliai svorio buvau pametusi ir kaip ilgai jos laikiausi, nes tai buvo viena is keliu dietu per ilga lieknejimo pusmeti ir viskas vyko pries gerus penketa metu g.gif Ryzto nemazai, poreikis didziulis, labai negerai jauciuosi, esu sunki, nesveika (fiziskai verysad.gif ) nuo per didelio svorio, tad pasiryzau vel uzsiregistruoti forume ir pradeti rimta lieknejima thumb_yello.gif
Atsakyti