Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, N2

QUOTE(dakota24 @ 2016 04 04, 19:38)
kazkur skaiciau,kad visada save matome stambesniais 4u.gif  iki kol reikes sokti i sortus,nukratysim ta pertekliu ,baike,ane? biggrin.gif

Gaila,kad ir su apranga tai labai jau ,,rodosi''-juokas pro asaras kai nera ka apsirengti,jau nekalbu kaip atrodau doh.gif Veidrodis gali pameluoti,o rubai ne biggrin.gif
Kad nukratysim tuos prielipas tai faktas drinks_cheers.gif Ne musu harakteriui pasiduoti biggrin.gif

Kazko letai kepa,prakvipo visi namai,pilvas marsa groja...vanduo nenuramino...Kaip peralkusi kate ratus suku i orkaite zvilgciodama tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 04 balandžio 2016 - 18:32
vajetus kokia ta slaunis maza buvo doh.gif nukaulinau,tai pomidoras didesnis uz mesos guziuka hah.gif hah.gif hah.gif censored2.gif
Papildyta:
cha!pati uzsicenzuravau biggrin.gif
Atsakyti
Tai ko tokia maza pasirinkai,reikejo kokias 3imt biggrin.gif
Man 2ketvirciuku maza buvo,pridejau grudetos varskes indeli.. ax.gif Guodziu save,kad ne ledai ir ne sakotis biggrin.gif
Kas cia per abzoriskumas sianien mane apsedes blink.gif
Tikesiuos jog ryt nors maza minusa pamatysiu rolleyes.gif Tu turbut 2kg neteksi mirksiukas.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 04 balandžio 2016 - 20:41
dek ta varske i sona! biggrin.gif katik sakei,kad jau rimtai rimtai....as laikausi,nors pilvas gurgia.gerai butu 2kg minuso biggrin.gif per savaite tiek nenumeciau biggrin.gif nors to svorio yra,bet krenta sunkiai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dakota24 @ 2016 04 04, 22:41)
dek ta varske i sona! biggrin.gif

...padejau,nezinau ar ant desinio ar ant kairiojo,o gal tolygiai pasiskirstys blush2.gif

gal ir ne,juk baltymai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 04 balandžio 2016 - 20:45
bet vistiek ne i tema,kazkokie organizme veiksmai nevyks biggrin.gif negrybaujam ka?laikomes,nes ir man kyla pagunda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dakota24 @ 2016 04 04, 22:49)
bet vistiek ne i tema,kazkokie organizme veiksmai nevyks biggrin.gif  negrybaujam ka?laikomes,nes ir man kyla pagunda biggrin.gif

Prisiminiau pirmaji laikymasi,visad turejau varskes ar balto varskes surio,ar kokios nors mesos likuti,kad uzejus tam nelemtam -,,noriu kazko...''-tureciau nekalta uzkandi.
Tai va,negrybauju as dabar, RIMTAI laikausi mirksiukas.gif
drinks_cheers.gif ryt abi minusus ar minusiukus rasim drinks_cheers.gif
Atsakyti
as vis pomidora sugrauziu kai nebegaliu.jo,minuso mums 4u.gif iki ryt 4u.gif
Atsakyti
-300gr assa.gif einu skaityt kas siandien meniu bigsmile.gif
Atsakyti
Labas ax.gif +200g ax.gif Kosmariska bemiege naktis.Vakar dar borzomio prigeriau-patinus atsikeliau doh.gif Susilaike skysciai....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 05 balandžio 2016 - 08:39
tai ryt dvigubas minusas laukia bigsmile.gif iseis skysciai 4u.gif pietums greiciausiai pagriebsiu vistienos farso,issivirsiu kukuliuku,biski paprikos itarkuosiu g.gif turetu but skanu biggrin.gif
Atsakyti
Tai kaip gerai,kad parasei ka pietums ruosi.As buvau isitikinus 100%,kad pietums kiausiniai su salotom doh.gif Einu vistos is saldiklio traukt...ir batono uzmaisyt-neisiu i parduotuve,pati issikepsiu,o tai nuejus prisipirksiu geresniu apelsinu,kas tuos isbrokuotus suvalgys tongue.gif Mastau vista grybukais paskanint rolleyes.gif
Kiek minuso siandien sulaukei?
Atsakyti